Strumfi de iul-aug 2007 (136)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Multumesc mult, am mai pus poze cu burtica, de la 21 saptamani nu mai era nimic.

Carla, s.30 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Hello!
Cateodata sunt proasta rau de tot!!! Am ramas fara neuroni! Am scris ditamai mesajul si acum tre' sa scriu din nou ca...eram cu ochii in televizor si am sters ce scrisesem!

revenind....

In primul rand va pup pe toate....

Azi am fost regina! Asta apropo de monetele de "relaxare" ale Danei...nu am iesit din casa...nu am facut mancare decat pentru Catinca...in rest program de lene cumplita...tati a fost in parc dimineata si s-au intors cu pizza pentru mami! A papat mami, tati si Catinca...nani, pe urma tati a plecat iar in parc.. o raita pe la bunici si uite asa a venit seara! Cati a facut baita si acum nani! Mami va scrie voua!

Cafera
...poza de mai jos...este absolut minunata...de expozitie! Sunt atat de gingase si de frumoase!!!

http://www.flickr.com/photos/25083248@N05/3433728399/

Mychy asta mi se pare geniala- din ciclul "cel mai smecher dintre smecheri!"
http://picasaweb.google.com/marius.andrei.munteanu2/Poze#5323797107386279346
Pentru iritatii din astea de care zici noi dam cu pudra de la Klorane (e cu galbenele).

Vio fi-mea bea in nestire de la o vreme...asa ca nu mai face fata pampersul...cred ca trecem la 5 ca 4+ nu mai este bun...se trezeste uda!

Dragele mele bolnavioare...mai lasati bolitul....sa va faceti bine repede!

Va pup pe toate... Georgi,Carla, Timi, Cristina, Brazuca...am uitat pe cineva?...scuze, daca da....neuronu e de vina!

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanamada

Hello!
Cateodata sunt proasta rau de tot!!! Am ramas fara neuroni! Am scris ditamai mesajul si acum tre' sa scriu din nou ca...eram cu ochii in televizor si am sters ce scrisesem!

Nici ctrl+Z n-a mai salvat ce-ai scris?

Vad ca am avut cam acelasi program azi. Nici eu n-am iesit din casa dar zau ca nici nu m-am odihnit ca-i Soph in focuri cu caninii.
Cum mai sunt juliturile Catincai?

De doua nopti Sophie se trezeste noaptea tare maraita dar cu chef de citit si de baut lapte (bea cateva guri si-l arunca). Azi noapte a fost cred ca prima data cand a dormit cu mine cateva ore bune, de la 4,30 (de la 2 mi-a dat desteptarea si a trebuit sa citim) si azi dimineata m-a trezit cu un pupic dupa care la 5 minute dormea iar duuuusa. Nu trebe sa va mai zic ca a fost cel mai frumos cadou de Paste. Tati a venit sa ne vada si i-a dat si lui un pupic dupa care cum am mai zis s-a culcat la loc, cu poponeatza-n sus pana la 9.
Acum sin sfert in sfert de ora scanceste, plange si tare mi-e ca iar urmeaza o noapte de chin chiar daca i-am dat calpol...

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

Citat:
citat din mesajul lui oanamada

Hello!

Nici ctrl+Z n-a mai salvat ce-ai scris?

Vad ca am avut cam acelasi program azi. Nici eu n-am iesit din casa dar zau ca nici nu m-am odihnit ca-i Soph in focuri cu caninii.
Cum mai sunt juliturile Catincai?

De doua nopti Sophie se trezeste noaptea tare maraita dar cu chef de citit si de baut lapte (bea cateva guri si-l arunca). Azi noapte a fost cred ca prima data cand a dormit cu mine cateva ore bune, de la 4,30 (de la 2 mi-a dat desteptarea si a trebuit sa citim) si azi dimineata m-a trezit cu un pupic dupa care la 5 minute dormea iar duuuusa. Nu trebe sa va mai zic ca a fost cel mai frumos cadou de Paste. Tati a venit sa ne vada si i-a dat si lui un pupic dupa care cum am mai zis s-a culcat la loc, cu poponeatza-n sus pana la 9.
Acum sin sfert in sfert de ora scanceste, plange si tare mi-e ca iar urmeaza o noapte de chin chiar daca i-am dat calpol...

Nu, n-a mers ca am dat sa se deschida peste altceva...adica am apasat pe home si s-a deschis google peste
Offf....tare-i rau cu dintii astia...la noi, de bine de rau a spart caninul, dar vad ca acum se freaca pe gingie sus...deci cred ca sparge si acolo ceva!

Juliturile sunt bine..pe fata nu se mai vede nimic...pe spate...e doar vanata, a disparut roseata si a ramas vanataia!

Exemplificare mai jos...poze proaspete- de la cele cu fusta de blugi mini incolo...cele cu puloverul portocaliu sunt facute azi!!!!!
http://ro.fotoalbum.eu/oananicolau/a213059/6

Pup

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Am vazut pozele cu Cati mica care mie mi se pare ca seamana foarte bine cu mami. Ce bine-i sta cu puloverul portocaliu, de fapt ii sta bine oricum ca-i frumoasa.
Si la noi a spart unul gingia dar dau navala si ceilalti 3 si sunt in diferite stadii...numa bine sa ne faca program de noapte mult si
bine de-acum
Mai e si racita un pic (nimic serios deocamdata) si colac peste pupaza cred ca iar face conjunctivita ca s-a frecat la ochi cu mainile murdare de mancare.

Carla ma calci pe nervi cat esti de supla , sa-mi dai adresa sa-ti trimit niste grasime ca nu se mai poate asa. Ce scumpa-i Saby cum dragaleste burtica.
Oooo aveti masina noua? Sa o stapaniti sanatosi fara evenimente neplacute pana va saturati de ea.

Mergi la inceput

Somn usor! Ma retrag si eu, sper sa prind o portie mica de somnic pana incep orele nocturne de lectura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna dimineataaaaaaa!

Am inceput-o bine, pentru ca mana nu ma mai doare. Mai am unele miscari pe care nu le pot face, dar sunt multumita ca am scapat numai cuvanatai.

M-am delectat de dimineata cu o Catincuta frumoasa, expresiva, eleganta foc si...mareeeeeeeee. Ma uimeste de cate ori o vad. Ptiu, ptiu, ptiu, sa nu o deochi! Mamico, ai cu ce sa te mandresti.

Carla, ma bucur sa aflu ca sunteti bine, mai mult ca aveti si masinuta noua. Sa o stapaniti sanatosi si sa plimbati cat de mult va doriti. Ce ati facut cu cealalta? Ti-am admirat si burtica

Mergi la inceput

Timi, cand ne pui poze cu burtica ta si cu Soph cea chic? Imi place foarte mult cum iti sta cu burtica, ai o lumina in ochi si radiezi toata.
Alina, samburelul tau ce face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Imi e drag Sabina de mor....Si fetele Caferei sunt niste scumpele.
Si Razvan a inceput sa se incrunte ca si Catinca, cand nu ii convine ceva.

Eu am intrat rar, nici macar sa citesc, pentru ca avem o suparare in familie, socara mea a fost operata saptamana trecuta, i-au extirpat niste formatiuni canceroase in zona peritoneala. Altele la plaman i-au ramas si nu se stie inca daca va rezista la o a doua operatie. Asa ca acum eu trebuie sa fiu cea mai calma si mai lucida, sa o ajut pe ea, pe sot, pe cumnat si pe socru. Si uneori nici nu stiu ce sa le mai spun, sa ii imbarbatez...

Razvan are acum un canin si o maseluta gata sa sparga gingia si asta noapte a plans mult si cand l-am intrebat unde il doare, ducea manuta la gurita, deci e sigur eruptie cu durere.
Nu prea are cuvinte in vocabular, insa turuie intruna in bebeleasca lui. Ne intelegem bine si nu mai pot de dragul lui.

Elena, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Offffff, xerxe, putere multa...

Mergi la inceput