Strumfi de iul-aug 2007 (136)
Raspunsuri - Pagina 3
mychydutza spune:
"-Azi am omorat 5 muste, doo femele si trei masculi...
- Dar de unde stii care sunt femele si care masculi??????
- Pai doo erau pe telefon si trei pe o lada de bere!"
"mai avem nevoie si de iarba......"
cafera spune:
Timi, te-am visat la cumparaturi. Mai, dar teancuri, teancuri, hainute multeeeeee si frumoaseeeeeeeee si m-am gandit ca o fi gata sorocul. Deci tin pumnii in continuare.
Fetelor, unguentul asta de arnica e bestial. M-a lasat durerea, pot sa misc degetele. Sa va spun ca azi mi-a descoperit sotul si o vanataie cat pumnul intr-un colt ascuns? Mai aveam putin si ma dezasamblam toata.
Mihaito, poznas rau copilul tau, are o uitatura de ma da gata. Am uitat sa-ti spun ca mie la raceala singurul medicament care mi-a mers a fost humex raceala si gripa cu pastila de noapte. Incearca si sa vezi ca te scoala din morti. Sanatate multa!
Dana, ma bucur pentru clipele tale de relaxare. Peste mine intra toata lumea cand sunt in baie si nici nu observa ca am si eu nevoie de intimitate.
Mai vroiam sa zic ceva...dar nu mai stiu.
cristina26 spune:
cafera, barzuca25, nma si oanamadaVa multumesc mult de urari.
La multi ani Vio de ziua numelui tau!
La multi ani tuturor fetelor cu nume de floare. Si “Paste fericit!” la cei care sarbatoresc Sf. Paste azi.
barzuca25 Nu mai ai mult pana la nunta, draga mea. Cred ca esti asa de emotionata… Abea astept sa vad poze. Ai cumparat rochita pt Denisa?
mychydutza imi pare rau ca sunteti raciti. Sper sa va faceti bine repede, repede si tu si Andrei. Pozele cu Andrei sunt superbe, de filmulet nici nu stiu ce sa zic, cred ca m-am uitat la el si de 5 ori.
violetan Eu credeam ca daca face mult pipi inseamana ca a baut multe lichide. Nu stiam ca poate fi si semn de raceala.
cafera ti-am admirat printesele . M-am uitat la fetele tale si ma ganeam ce fetite perfecte ai. Nici nu poti sa iti doresti nimic mai mult.
Timi07 nu mai ai mult si o sa nasti. Ce fain ca poti sa poti sa duci sarcina pana la sfarsit.
oanamada vai, ce sperietura ai putut sa tragi. Ma bucur ca Catinca nu a patit nimic grav. pupici.
Fug ca s-a trezit Ingrid. Noapte buna!
Ingrid;
www.youtube.com/watch?v=dU7FTyFUzjw" target="_blank">VACANTA DE VIS
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
cafera spune:
Mi-am amintit... Am vazut acum ceva vreme niste poze cu doi ochi absolut superbi. musso sa-ti traiasca!
Timi07 spune:
Gata, Soph doarme si eu incerc sa-l tin pe bebe intr-un loc ca da sa-mi sparga burta...degeaba-i zic ca iesirea e pe altundeva, nu vrea sa priceapa si pace.
Cafera e o placere sa-ti revad fetitele, sunt atat de dragalase si finute ca in loc sa zic merci ca-ai mai pus poze ma tenteaza sa-ti reprosez de ce-ai pus doar asa putine.
Michy ce cool e Andrei in papucii tai, ce mutrite de smecher face si ce fain danseaza, din poze pare ca-i tot o veselie la voi in casa. Sper sa-l lase racelile in pace de-acum si pe tine la fel. Tot am vrut sa te intreb are ochi caprui sau negrii?
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
CarlaV spune:
Paste fericit celor care-l serbeaza si "La multi ani!" celor cu nume de floare.
Am citit tot si am retinut ca s-au intamplat accidente cu si fara urmari si s-a dat drumul iar la gripa, imi pare tare rau pentru tot. Pentru cazaturi si lovituri puternice este bine ca pe langa gelul de arnica sa folositi si granulele homeopate. Noi asa am facut cand si-a prins Saby 4 degete la usa si erau mov si umflate cat cremwurstii, s-au vindecat repede si fara urmari.
Brazuca, , suntem bine, ne-am tot scos la plimbare zilele astea masinuta noua .
Saby mi-a dormit azi 4 ore, s-a trezit acum 20 minute, la noapte avem de alergat dupa ea prin casa. De cand cu viroza cu branula, a invatat stanga si dreapta, stia ca manuta cu branula (scoci zicea ea) este stanga si cealalta dreapta, de acolo a invatat si la picioruse, ochi, urechi etc. De o vreme vad ca vorbeste foarte corect, si ca topica si ca vocabular, foloseste conjunctii si prepozitii si construieste fraze chiar elaborate si 100% corecte. Si ea avea o perioada in care facea negatia ca in bancurile englezesti: "mami face nani, nuuuu". In rest suntem bine, nu mai am pretentii decat sa fim sanatosi, nu pot uita imaginea cu ea in salvare sau la spital.
Carla, s.30 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Timi07 spune:
Oooooo am uitat: LA MULTI ANI Cristina!!!
Vai da nici un neuron nu mi-a ramas neafectat?!?! (din cei 2-3 care-i mai am...)
cafera spune:
Cristina, multumesc mult, m-ai facut sa ma emotionez si sa-mi aduc aminte sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat.
Timi07 spune:
Brazuca cand ma gandesc ca o sa o ai pe fiica-ta alaturi la nunta ma emotionez toata. Nici noi n-am facut nunta...poate virusam si noi si-om face o nunta mica.....Hmmmmm toata viata o sa regret ca n-am avut o nunta cat de mica (mare nu mi-ar fi placut).
Michy terapia cu tuica fiarta in cantitati suficiente de sa vezi doua palarii in loc de una nu tine la soiul de raceala ce-o ai?
Ah Cafera si eu ma tot visez, cu ochii deschisi, la cumparaturi de haine ....dar cred ca mai am de asteptat mult si bine ca la dimensiunile ce le am m-ar puca depresia.
Ma bucur ca esti mai bine, vezi ce periculoasa e harnicia? Era sa te nenoroceasca, m-a lovit si pe mine ieri si cum am zis am stricat tot pe ce-am pus mana si m-am mai ars,taiat, lovit si pe pe mine. De nasteam ieri cred ca scapam copilul din brate, ca zau am fost ca o dreptace cu 2 maini stangi.
musso17 spune:
carla,cu timpul o sa treaca imaginea aia,nu de tot dar se mai estompeaza...sa stapaniti sanatosi si iubiti masina....m-am uitat la semnatura,uauuu deja 30 de saptamani..ce trece vremea.