Strumfi de iul-aug 2007 (136)
Raspunsuri - Pagina 2
cafera spune:
Nu am mai incarcat poze de un car de timp. Poate reusesc sa va pun in seara asta.
Am vazut si eu frumosii lui Nico, scaldati in soare si tare mult mi-au placut. Aaaaaa, cat despre omul gospodar, cu casuta si presulet la ea...ce sa mai spun.
Luna, voi ce mai faceti?
musso17 spune:
vio,si-al meu face cam mult,ieri cand l-am schimbat ii ajunsese la pantaloni si era neschimbat de vreo 3 ore..ma gandesc ca nici nu-i mai vin pampersii,caci desi scrie pe ei 9-20,il strang la burta..nu stiu ce sa zic..daca era vreo infectie facea si febra.
mychydutza spune:
dana, si tu???????? of......la naiba! vorba lu' ala de la akasa!
vio, eu zic ca pipi mult depinde de cat lichid a baut. la andrei asa e.....daca bea mult lapte combinat cu apa........e clar pampersu de o kila
cafera, faine poze. ce mari s-au facut printesele tale......si pe mine ma termina poza emmei........ieri cand am aflat am bocit juma de ora, noroc ca eram singura. saracii parinti.........
am si eu ceva poze...
"mai avem nevoie si de iarba......"
Timi07 spune:
Paste fericit celor care-l serbeaza azi si la m ulti ani celor care isi serbeaza onomastica!!!!!
Cafera si eu am avut o zi groaznica ieri, am tinut-o tot in rateuri,accidentari si esecuri dar nici ca tine.....tu nu te joci faci una si buna.
Ce-ai visat? C-am nascut? Nici vorba cred ca si bebe asta vine tarziu.
Vineri am intrat plina de elan sa va scriu dar cand am vazut poza Emmei incadrata in negru mi-a pierit tot elanul
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
mychydutza spune:
am si eu o intrebare: cred ca de la transpiratie, andrei a facut o iritatie pe spate shi pe gat, asa ca neste cosuletze mai rosioare! oare cu ce as putea sa-l dau?
ddanagh spune:
fa- i baie, schimba- l cu ceva moale in care sa nu mai transpire si pana maine dispar singure. Daria asa face mereu daca transpira si dureaza ceva ore pana la baitza.
I- am trimis de acasa pe Adi cu Daria , e o liniste linistitoare . Ma duc sa ma relaxez pe wc ( ma scuzati ).
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
ddanagh spune:
De fapt intrasem sa va felicit strumfii si tocmai asta am uitat.
Am ratat insa pozele lui nma, trebuie sa caut in urma
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
musso17 spune:
ce figura de poznas are andrei...deci,vad ca si alti copii au o problema cu incaltarile parintilor,al meu acu cateva zile se chinuia cu niste pantofi cu toc dupa ce trecuse de la bocancii lu ta-su,cred ca i s-a parut mai usor cu ai mei
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ddanagh . Ma duc sa ma relaxez pe wc ( ma scuzati ). |
hehhe. daca acu cativa ani, inainte de Andrei, mi-ar fi spus cineva ca va veni ziua cand o sa ajung sa ma relaxez in buda, l-as fi trimis la plimbare........da' uite cum ajunge omu' sa aprecieze si cele mai inedite momente de liniste....
dupa weekendu asta plin de muci si tuse si stranuturi sunt, "EFECTIV" terminata!!!!cred ca ma duc la doctor maine ca nu mai poci.