Strumfi de iul-aug 2007 (136)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

housepocket,un Paste minunat,care sa va aduca numai bine si sanatate..foarte frumos eseul.

acum chiar ca plec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

maine sunt liberaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

editez, ca sa va urez PASTE FERICIT!!!. sa nu uitati ca in dimineata de paste sa va frecati cu un ou rosu in obraji, ca sa aveti bujori tot anu.
eu o sa mai intru, dar mai rar, ca nu mere computeru acasa si pe laptop am accesul limitat!

* za rabbit rules *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Hello,
Intru fuga ca ma apuc de vopsit oua!
Vio...subectu' cu mama frustrata din Bucuresti!
Timi bine ati venit acasa...da' rapida esti maica, hop, top...si acasa! Pupam printesele frumoase!Pe toate 3!
In rest va pup pe toate....
Ma duc la treaba

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

cristina-timi ce frumos povestiti voi de fete.inca odata felicitari amandurora pt asa fete dragalase.abia astept sa o vad pe sara in poze.
pe restul va pupacesc,nu scriu prea multe,sunt putin nacajita de 3 zile am facut o indigestie,stau numai pe buda...azi parca e mai bine,dar dana numai la tine ma gandesc...sper sa vin luni cu vesti bune dec la szeged..

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Alina, iti tin pumnii! Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Alina, multa sanatate!
Ghinetz, Rosenkrantz-ul a iesit foarte aratos, sper ca e si bun. Pasca e la cuptor, ouale sunt frumoase, vad ca mi-a ramas timp si de mancare normala .

Carla, s.31 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Salut!
Timi, felicitari, si bine ati venit acasa? Deci fetita a fost surpriza Cum a fost?
Mychy, arhdy, sanatate copiilor!
Carla, spor la treburi, dar nu exagera, spre binele lui bb
cafera
ghinetz, brava, dar cate chestii faci de PAsti!
Offf, eu nu suntin stare sa fac nici pe sfert cat faceti voi. Pur si simplu nu am timpul necesar...fetele imi ocupa tot timpul, stai cu ele, schimbat, papat, joaca, atentie, iesit afara, iar papa somn, iesit iar dupaamiaza pana seara, baite, si se duce ziua... Iar daca nu as iesi afara cu ele, tot nu as putea sa fac ceva cu ele pe langa mine... POate la anul sau peste 2...
nma mi-au placut pozele.

o intrebare: in ce zi pana in Pasti se poate spala/calca? Vinei, sambata e ok? Ca pe urma cu rosu in calendar sunt duminica, luni, marti..
O intrebare mai trista: cine este Emma? Vad ca e si pe prima pagina a DC-ului.... era cunoscut cazul ei pe dc, ce a patit, nu am apucat sa citesc Condoleante familiei

Sarbatori fericite pt toata lumea, daca nu ne mai "auzim" pana la Paste

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Of mai Alina, nu te mai gandi la rau. Spune-ti mereu ca-i bine, mie imi intrase in cap si simteam ca nu e bine si tot asa. Cred ca mi-am facut rau si singura. Sa nu faci prostia sa nu iei ceva de hidratare, auzi. POate si smecta. Acum am citit, imi pare rau ca nu am intrat mai devreme. Hai te pup. Stiu eu ca va fi bine. Eu dupa indigestia aia am fost si racita, asa ca ....

Timi asa m-ai emotionat. Pup dulce pe talpici Saia mica si gingasa, asta daca ma lasa surioara protectoare. Sa va traiasca!!!

Cafera f fine/speciale fetele tale, dar nu prea seamana intre ele. Sunt cam ca mine (satena, ten deschis) cu sora-mea (bruneta, ten masliniu). Lumea, in schimb, ne spune ca semanam. Avem aceeasi mimica, voce.

Iar am ratat pozele NMA, dar chiar ma duc sa le caut in urma ca sunt curioasa de iepuras.

Astazi i-am luat Dariei a 3 a bicicleta , pe care in sfarsit am nimerit-o. Prima am luat-o prea mare (e buna , am dus-o la tara la pastrare pentru la anul), la a doua ajunge la pedale insa are niste coarne aiurea si mai multe de fapt facute anapoda. Nu va exagerez cand va zic ca a mers astazi cu ea cam un km, din oras pana acasa. Cand o luam in brate sa trecem strada urla cat putea sa o las jos sa mearga pe bicicleta. Imi tare frica sa nu faca freba musculara, insa cred ca este prima jucarie la care reactioneaza asa. Nu am putut sa o las jos, am luat-o in casa si o pusese si in pat

Cat despre mine: eu sunt bleah, bleah. Maine sunt programata la colonoscopie si trebuie sa beau 2 litri de fortrans in seara asta si 2 maine. Are un gust de kk, tot imi fac curaj sa-l beau. Chiar ii spuneam mamei ca eu nu sunt in stare sa beau 2 litri de medicament iar micutza Emma lua tot cei dadea mamica ei doar, doar sa se faca bine. Credeti-ma ca doar cu gandul la ea am baut primul pahar. Imi dau lacrimile imediat ce ma gandesc la ea. Trist...

PS: m-au enervat astia la culme ca mi-am depus dosarul pentru recalcularea indemnizatiei in ianuarie si nici luna asta nu au bagat-o. Am inteles ca multa lume a primit deja recalculat. Imi este frica sa nu fie ceva la dosar fara sa fiu anuntatza si sa o iau de la capat cu adeverinta, bla, bla...

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

Of mai Alina, nu te mai gandi la rau. Spune-ti mereu ca-i bine, mie imi intrase in cap si simteam ca nu e bine si tot asa. Cred ca mi-am facut rau si singura. Sa nu faci prostia sa nu iei ceva de hidratare, auzi. POate si smecta. Acum am citit, imi pare rau ca nu am intrat mai devreme. Hai te pup. Stiu eu ca va fi bine. Eu dupa indigestia aia am fost si racita, asa ca ....

Timi asa m-ai emotionat. Pup dulce pe talpici Saia mica si gingasa, asta daca ma lasa surioara protectoare. Sa va traiasca!!!

Cafera f fine/speciale fetele tale, dar nu prea seamana intre ele. Sunt cam ca mine (satena, ten deschis) cu sora-mea (bruneta, ten masliniu). Lumea, in schimb, ne spune ca semanam. Avem aceeasi mimica, voce.

Iar am ratat pozele NMA, dar chiar ma duc sa le caut in urma ca sunt curioasa de iepuras.

Astazi i-am luat Dariei a 3 a bicicleta , pe care in sfarsit am nimerit-o. Prima am luat-o prea mare (e buna , am dus-o la tara la pastrare pentru la anul), la a doua ajunge la pedale insa are niste coarne aiurea si mai multe de fapt facute anapoda. Nu va exagerez cand va zic ca a mers astazi cu ea cam un km, din oras pana acasa. Cand o luam in brate sa trecem strada urla cat putea sa o las jos sa mearga pe bicicleta. Imi tare frica sa nu faca freba musculara, insa cred ca este prima jucarie la care reactioneaza asa. Nu am putut sa o las jos, am luat-o in casa si o pusese si in pat

Cat despre mine: eu sunt bleah, bleah. Maine sunt programata la colonoscopie si trebuie sa beau 2 litri de fortrans in seara asta si 2 maine. Are un gust de kk, tot imi fac curaj sa-l beau. Chiar ii spuneam mamei ca eu nu sunt in stare sa beau 2 litri de medicament iar micutza Emma lua tot cei dadea mamica ei doar, doar sa se faca bine. Credeti-ma ca doar cu gandul la ea am baut primul pahar. Imi dau lacrimile imediat ce ma gandesc la ea. Trist...

PS: m-au enervat astia la culme ca mi-am depus dosarul pentru recalcularea indemnizatiei in ianuarie si nici luna asta nu au bagat-o. Am inteles ca multa lume a primit deja recalculat. Imi este frica sa nu fie ceva la dosar fara sa fiu anuntatza si sa o iau de la capat cu adeverinta, bla, bla...

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Danuta, esti curajoasa rau daca faci colonoscopie...eu am refuzat cu inversunare sa fac...chiar daca un imbecilo de dcotor mi-a zis ca sunt suspecta de boala Chron...si am dat peste unul bun car nu mi-a facut coloscopie, mi-a pus si diagnostic, mi-a oprit si crizele...asa ca...oricum, esti cruajoasa! BafTa multa

sa stapaniti sanatoase bicicleta
Nici mie nu mi-a venit indemnizatia recalculata! Tu ai sunat undeva?

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Dana daca e ceva, suna ei... Am inteles ca au luat intai dosarele celor de au nascut in 2009, ma rog primele luni ale anului, pe urma le-au luat pe cele de dinainte, 2008, 2007...
Pe mine m-au sunat, ca le mai trebuia codul fiscal al institutiei, am sunat la serviciu, pe urma inapoi la astia, si s-a rezolvat. Zic ei ca in luna mai imi vor veni banii+ diferentele.
Bafta la colonscopie, grea procedura... pt ce o faci, aveai probleme?
Uitasem sa zic: Alina bafta multa luni, sa fie bine1

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput