Strumfi de iul-aug 2007 (136)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Citat:
citat din mesajul lui nma
Cafera noi mergem dimineata la biserica, apoi la intoarcere eu merg mai repede si pregatesc terenul: figurine printre flori si 2-3 iepurasi (noroc ca are soacra). Uite aici cateva poze de anul trecut. Alex isi doreste tare un robot asa ca il va primi caci a fost cuminte (nu de la iepuras).

Nico are sotul cu ce se mandri. O fetitza dragalasa foc cu rochitza si funditza, un cavaler adevarat cu camasa in vant in masina decapotabila dar si cu o sotie manechin, nu alta. Frumos D'le, frumos.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Multumesc de incurajari. Cred ca v-am zis tocmai ca am ceva nevoie de ele. Imi fac pentru ca nu se mai putea altfel. O aman de ani. Recomandarea vine si de la dr Haidar, dr renumit in gastroenterologie, deci... In linii mari sufar de o constipatie super naspa, adica nu vizitez buda decat la 4-5 zile dupa laxative. Plus ca am sangerat de vreo 2 ori. Sper sa fie bine.

Cat despre indemnizatie am sunat astazi in hambarului la toate cele 3 numere afisate de ei nu mai putin de 2 ore. La un moment dat chiar sunam continuu sa vad oare chiar nu imi raspunde si mie nimeni Naspa e ca iti raspunde un robot, formezi pt ce ai tu nevoie, respectiv indemnizatie (12 ca sa nu stati sa ascultati polologhia de 2 minute), suna iarasi un minut si se inchide automat. Cred ca mi-am consumat vreo 40 minute din abonament astazi pe astia degeaba.
Eu stateam in sectorul 4; pe site la sector 4 dau un numar de contact fara prefix. Am sunat si acolo cu 021 in fatza si nu mergea. Am cautat o groaza ca sa aflu ca trebuia 037 in fatza. De unde pana mea sa ghicesc??? Asa ca mi-au raspuns intr-un final cei din sector 4( nu aia din hambarului care cred ca isi baga telefonul pe fax sa nu mai fie deranjati) pe la 4,25, portarul spunandu-mi ca nu mai e nimeni acolo. O sa revin maine diminetza, plus ca le-am trimis si email.
Hai ca v-am facut capul mare.
DAr imi venea sa plang de ciuda astazi. Imi facusem atatea planuri cu banii aia. Of, ce iepuras bogat avea Daria . Zici ca am innebunit si eu. Daca stau 3 zile fara sa-i cumpar ceva sufar tare.
Am vorbit cu Karligutza si ei i-au bagat banii si a depus dosarul pe 14 ianuarie. Eu pe 13, deci au bagat banii si la cele ce au nascut in 2007. Dar, ce stiu eu

Mergi la inceput

Ma intrebam zilele astea, oare ce face mamii in Italia pe cutremurele astea??? de ce oare or fi asa dese??? Mai tine cineva legatura cu ea?
Cafera?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

Multumesc de incurajari. Cred ca v-am zis tocmai ca am ceva nevoie de ele. Imi fac pentru ca nu se mai putea altfel. O aman de ani. Recomandarea vine si de la dr Haidar, dr renumit in gastroenterologie, deci... In linii mari sufar de o constipatie super naspa, adica nu vizitez buda decat la 4-5 zile dupa laxative. Plus ca am sangerat de vreo 2 ori. Sper sa fie bine.

Cat despre indemnizatie am sunat astazi in hambarului la toate cele 3 numere afisate de ei nu mai putin de 2 ore. La un moment dat chiar sunam continuu sa vad oare chiar nu imi raspunde si mie nimeni Naspa e ca iti raspunde un robot, formezi pt ce ai tu nevoie, respectiv indemnizatie (12 ca sa nu stati sa ascultati polologhia de 2 minute), suna iarasi un minut si se inchide automat. Cred ca mi-am consumat vreo 40 minute din abonament astazi pe astia degeaba.
Eu stateam in sectorul 4; pe site la sector 4 dau un numar de contact fara prefix. Am sunat si acolo cu 021 in fatza si nu mergea. Am cautat o groaza ca sa aflu ca trebuia 037 in fatza. De unde pana mea sa ghicesc??? Asa ca mi-au raspuns intr-un final cei din sector 4( nu aia din hambarului care cred ca isi baga telefonul pe fax sa nu mai fie deranjati) pe la 4,25, portarul spunandu-mi ca nu mai e nimeni acolo. O sa revin maine diminetza, plus ca le-am trimis si email.
Hai ca v-am facut capul mare.
DAr imi venea sa plang de ciuda astazi. Imi facusem atatea planuri cu banii aia. Of, ce iepuras bogat avea Daria . Zici ca am innebunit si eu. Daca stau 3 zile fara sa-i cumpar ceva sufar tare.
Am vorbit cu Karligutza si ei i-au bagat banii si a depus dosarul pe 14 ianuarie. Eu pe 13, deci au bagat banii si la cele ce au nascut in 2007. Dar, ce stiu eu

Aoleuuuuuuu Dana...asta este doctorul Imbecilo despre care-ti vorbeam eu si despre care ti-am zis ca mi-a pus diagnosticul ala incredibil....de credeam ca o mierlesc maiine!A facut-o dupa o discutie de doua minute si o palpare la burta...si mi-a zis zambind....dupa parerea mea aveti ceva mai grav decat credeti...boala lui Chron...nu se vindeca...e foarte pacatoasa se poate muri din cauza ei...va fac colonoscopie!....sper acum sa nu te influentez eu negativ....da este un idiot! M-am plimbat dupa aia o luna intrega pe la toti profesorii renumiti gastro...si toti mi-au zis ca sunt nebuna sa cred un astfel de diagnostic...pana la urma m-am fixat la unul singur Diculescu.....seful sectiei de gastro de la Fundeni...cred ca l-ai vazut si pe la Tv...e o bomboana de om...care m-a linistit spunandu-mi ca nu trebuie sa fac colonoscopie...ca asta este nebuneala medicilor gastro care nu se gandesc cat sufera pacientul la o astfel de interventie, dar nici nu vor sa se riste sa puna diagnostice si fac ceea ce le este mai simplu...te trimit la coloscopie in loc sa stea sa vorbeasca cu tine sa-ti faca toata istoria etc...si mi-a spus ca sunt un caz tipic, ca pentru studenti, de sindrom de colon iritabil...m-a invatat ce sa fac si nu am mai avut probleme...adica am avut, trei luni mai tarziu cand nici furazolidonul nici imodiumul nici nimic nu mai aveau efect si m-am dus din nou la el...mi-a dat tratament cu nolicin (antibiotic care se da de regula pentru infectii urinare) si mi-a zis ca am o bacterie in stomac care nu raspunde decat la asa ceva si ca in 3 zile nu mai am nimic...asa a fost!(dar asta era independent de boala mea...). Copilul meu avea 3 luni si jumatate si din cauza unui idiot plangeam de-mi sarea camasa de pe mine crezand ca o sa mor si n-o sa-mi vad fata crescand...mai ales dupa ceea ce am citit despre nenorocita aia de boala !
Sper din suflet sa ai mai mult noroc...si mie mi-a fost recomandat chiar de tatal meu acest medic Haidar ca fiind marele smecher al zilelor noastre....si imi venea sa pun mitraliera pe tata dupa aia cu doctoru' lui cu tot! Ulterior am mai auzit si despre alti "patiti" ca mine cu marele gastro!
Singurul sfat pe care ti-l pot da este sa te mai duci la un doctor...nu te baza doar pe ce zice asta...in rest...curaj! Ma urasti nu-i asa...?????? Iarta-ma, dar chiar nu pot sa tac si sa ma fac ca nu stiu...chiar nu pot..., te rog iarta-ma..stiu ca asa ceva nu-ti face bine...dar mai bine sa-ti spun decat sa traiesc dupa aia cu remuscarea ca nu te-am atentionat!
Te pup si o seara linistita

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

O nu, nu trebuie sa-ti para rau. Iti multumesc ca mi-ai zis. Dar sti cum e,ca si la ginecologi. Citeam in povestea lui Cati de Dr Vladareanu ca esti multumita de el. Eu am fost la el din prima luna, am nascut cu el. Nu pot sa zic ca sunt dezamagita insa o oaresce unda de regret, o am. Aveam DPN pe 19 iulie, joia. Vinerea de dinainte am fost la el la cabinet si mi-a facut ecografie, apoi luni, miercuri si joi dimineatza la spital m-a controlat. Joi la 16,30 mi s-au fisurat membranele, m-am dus la spital. L-a pus pe dr de garda sa ma controleze la fiecare 2 ore, a venit si el la unu noaptea pentru alta cezariana si m-a vazut, s-a uitat peste foaia cu monitorizarea lui bebe si a pus-o pe moasa sa ma monitorizeze mai mult (o ora). S-a uitat si a plecat. Atunci nu stiam ce inseamna asta. Ulterior mi-am dat seama ca bebitei mele incepuse sa nu-i mai fie bine acolo. Dimineatza, la 8, a venit si mi-a zis ca trebuie facuta cezariana ca stau demult cu membranele fisurate. Daria a avut 4,200g si dubla circulara. Oare chiar nu s-a vazut asta la ultima eco??? Putea spune de cezariana din prima, ca m-am lasat pe mana lui. PLus ca am avut ceva probleme cu ea dupa si toti doctorii ma intrebau daca am stat mai mult de 16 ore cu membranele fisurate? Da, si chiar lichidul se facuse usor verzui. Slava Domnului ca e bine, altfel cred ca il strangeam de gat. Si sa nu te gandesti la bani... ca nu e cazul (si cu stanga si cu dreapta)
Sti, cum se zice, totul e relativ.
Revenind, eu cred ca aceasta colonscopie nu e atat de rea daca o faci cu somnifer. Eu merg la biotteramed, costa 300 ron simpla (adica cu un anestezic usor) + optional 300 ron cu somnifer (cand nu mai simti nimic, nimic, te trezesti ok, imediat). Eu merg pe a doua varianta, insa e nasol tare de baut fortransul asta si de rezistat fara sa mananc maine pana la ora 16. DAr, deja vad ca am bagat 3 pahare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

O nu, nu trebuie sa-ti para rau. Iti multumesc ca mi-ai zis. Dar sti cum e,ca si la ginecologi. Citeam in povestea lui Cati de Dr Vladareanu ca esti multumita de el. Eu am fost la el din prima luna, am nascut cu el. Nu pot sa zic ca sunt dezamagita insa o oarece unda o am. Aveam DPN pe 19 iulie, joia. Vinerea de dinainte am fost la el la cabinet si mi-a facut ecografie, apoi luni, miercuri si joi dimineatza la spital m-a controlat. Joi la 16,30 mi s-au fisurat membranele, m-am dus la spital. L-a pus pe dr de garda sa ma controleze la fiecare 2 ore, avenit si el la unul noaptea pentru alta cezariana si m-a vazut, s-a uitat peste foaia cu monitorizarea lui bebe si a pus-o pe moasa sa ma monitorizeze mai mult (o ora). S-a uitat si a plecat. Dimineatza a venit si mi-a zis ca trebuie facuta cezariana ca stau demult cu membranele fisurate. Daria a avut 4,200g si dubla circulara. Oare chiar nu s-a vazut asta la ultima eco??? PLus ca am avut ceva probleme cu ea dupa si toti doctorii ma intrebau daca am stat mai mult de 16 ore cu membranele fisurate? Da si chiar lichidul se facuse usor verzui. Slava Domnului ca e bine, altfel cred ca il strangeam de gat. Si sa nu te gandesti la bani... ca nu e cazul (si cu stanga si cu dreapta)
Sti, cum se zice, totul e relativ.
Revenind, eu cred ca aceasta colonscopie nu e atat de rea daca o faci cu somnifer. Eu merg la bioteramed, costa 300 ron simpla (adica cu un anestezic usor) + optional 300 ron cu somnifer (cand nu mai simti nimic, nimic, te trezesti ok, imediat). Eu merg pe a doua varianta, insa e nasol tare de baut fortansul asta si de rezistat fara sa mananc maine pana la ora 16. DAr, deja vad ca am bagat 3 pahare

Pai mai Danuta, dupa cate am patit cu celalalt cum drak sa nu fiu multumita cu Vlada? Ca la cate am suferit cu ala...asta a fost dar de la Dumnezeu!Da, pe mine m-a tratat super ok....cu stanga si cu dreapta am dat dupa...(banuesc ca si tu!)...da acum ce sa zic...nasol ce ai patit...chiar nasol...da stii ca fi-mea a avut circulara dubla la ultima eco si s-a deznodat intre timp...el chiar mi-a zis sa stau calma...ca se mai misca si nu e cazul sa ne panicam pana la momentul nasterii!
Cu Haidar...stiu clinica...acolo am fost si eu...e la doi pasi de unde sta mama (adica la doua strazi)...dupa ce am plecat de acolo m-am oprit la mijlocul strazii si plangeam ca dobitoaca in mijlocul dumului si nu aveam curaj sa ma duc la mama sa-i povestesc cum o sa mor eu!!!!!
Acu ca sa fac si eu haz de necaz...vezi cum suntem noi oamenii....la vremea aia as fi dat orice sa fac schimb cu tine...ca ajunsesem sa nu pot sa ma duc nici pana la piata, sa nu ma pot sui nici in masina sa vin pana la mama ca ma apuca burta si nu ma puteam tine (10 scaune pe zi a fost recordul absolut!!!!), in parc cu fata nici atat (ca de' wc ecologic era...da ce faceam...stateam cu usa deschisa sa pazesc carutul???)...si ma tinea cate o saptamana...3 zile bine...pe urma iar...acum...te vad pe tine, la extrema celalta...offff, multa sanatate si sigur nu este nimic grav...
PS: eu cu anesteziile generale, cu somnifere....nooooo, nu exista! Moi, este cam nebuna si mi-e frica ca nu ma mai trezesc...in plus...cum sa nu vad eu ce face...cum sa nu aud eu ce zice??? CUm sa lipseasca martie din post? Vorba maica-mii: " la cat de dusa cu pluta esti...daca aveai ajungeai la telefon cand ai nascut tu raspundeai!!!" (nu stiu daca am zis faza...ca mie in timp ce nasteam...adica chiar in timpul expulziei mi-a sunat mobilul si Vlada m-a intrebat razand daca vreau sa raspund!- mobilul era pe patul in care statusem ...la incarcat...ca in travaliu fiind ma cam plictiseam si am tinut conferinte!Nici in ziua de azi nu stiu cine a sunat...ca am uitat dupa aia sa verific!)
Somn usor, noapte buna si ai grija de tine!

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna!

Dana, tinem pumnii la fata curajoasa! O sa fie bine, sunt sigura. Dupa ce termini cu analizele poate te relaxezi si pui poze cu asa da si asa nu referitor la tricicletele Dariei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Si Ilinca a primit de la Mos Craciun o tricicleta foarte frumoasa, s-a jucat cu ea in casa asatea luni cu mult drag, dar cand am iesit pe pietris si trotuare e ceva de neimaginat. Impingi de-ti sar ochii.
Desi rotile sunt foarte late, nu sunt din cauciuc si asta cred ca e buba.
A doua tricicleta nu o mai cumpar decat dupa ce aud mai multe pareri.

Monica, nici azi nu se spala, nici ieri nu s-a spalat. Poti spala maine, sambata. Din batrani se spune ca pentru copilul sub un an poti spala in orice zi a anului.

Dana, da, fetele mele nu seamana si totusi... seamana. Si mie mi se par diferite total. Ilinca a luat pielea mea, ochii si parul din neamul meu, dar trasaturile sotului, iar Alexia are parul si pielea sotului si trasaturile mele. Cei care zic ca seamana sunt influentati de forma nasului. Pe asta l-au luat ambele de la mine. Oricum, fetele mele sunt frumoase ca mine, cum altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Dana, multa bafta, sunt sigura ca esti bine!
La noi cea mai iubita jucarie este un tobogan de plastic pus in mijlocul sufrageriei. Il iubeste la maxim, il sterge cu servetele umede, il ia in brate pe toate partile, isi da pe el jucariile... Aseara insista sa se dea pe burta cu capul in fata si se arunca pe el, cand am vazut noi ca risca sa-si rupa coloana am zis ca-l strangem daca mai face asa... si evident ca a mai facut. L-a culcat taica-su' pe o parte ca sa-l dezmembreze si atunci sa vezi tragedie , a mai plans vreo ora dupa ce l-am pus la loc, numai de frica sa nu-l luam iar. Dar de atunci se da doar in fundulet sau pe burta cu capul sus. Tricicleta n-am luat, ci un fel de ATV cu 4 roti cu care merge prin casa deocamdata.

Carla, s.31 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neatza strumfarie!

Carla, ce haios povestesti!! Sigur ca e nashpa, si eu m-as stresa cu coloana, dar povestesti atat de caraghios ca nu ma pot abtine!
Dana, multa bafta la colonoscopie!
Georgi,
Mychy, ce faci?
Brazuka, cafera, asa, pur si simplu!

Toata lumea

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput