Strumfi de iul-aug 2007 (136)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Timi, felicitari pt. Sarah Ioana!!! Sa fiti fericiti si sanatosiAlina.a, felicitari si tie pt. sarcina; m-am bucurat mult cand ti-am vazut noua semnaturaClaucia Sunt sigura ca dr. are dreptate si d-ra este bine.Noi suntem bine acum, Ines a avut o prima infectie la ureche, combinata cu o conjunctivita (bacteriana, slava domnului)dar vad ca antibioticul si-a facut treaba cum se cuvine. Sarah a luat si ea raceala de la sora-sa (ca asa sunt ele, impart si bolile) dar fara alte complicatii si eja e aproape vindecata. Fetele mele au intrat intr-o noua etapa in ceea ce priveste "consolidarea" relatiei de sange care le leaga si...se tachineaza non stop. Ines o contrazice pe sarah, sarah o corecteaza, Ines, care nu intelege despre ce e vorbao tine pe a ei, sora-sa plange de ciuda ca nu are autoritate iar cea mica mai mai sa lesine de ras. Ex: (sarah intra la toaleta si-i tranteste usa in nas lui Ines)-Ines: sarah, esi ok?-sarah: da, iasa-ma si pi mine, fac pipi-Ines: aa, ok, pipi caca?-sarah: nu pipi caca, pi-pi-Ines: pi-pi?-sarah: da, pi-pi.-Ines : da, pi-pi, ca-ca-sarah(urland deja): nu pi-pi ca-ca, pi-pi-Ines(razand): pi-pi ca-ca pi-pi?si tot asa, pana intervin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

brazuca,saru'mana..sincer,sunt cam plouata,nervoasa si obosita cum n-am mai fost de mult..ar fi un miracol sa iau ex asta.

mi-a placut conversatia dintre sarah si ines..

am terminat si eu curatenia,de ochii soacrei,dar nu-i bai,bine ca nu "misca" nimic prin casa,vb unui prieten.ma duc sa ma asez,lancezesc..azi n-am putut citi nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Valen, m-ai binedispus. Cum te simti? Parca se apropie operatia, nu? Puoici si sanatate multa!

Ioanaiub, vaiiiiiiii, ce gradina frumoasa si ingrijita. Felicitari! Pupam gradinarii mici si frumosi!

Ghinetz, de ce nu mai pleciiiiiiiiii?????????????

Sambata plec la mamaaaaaaaaaaaaaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Buna seara si multumim frumos pt urari si felicitari.

Azi pe la doua am ajuns acasa iuhuuuuuuu ce bine-i acasa nici nu mai conteaza ca am restante imense la somn.

Ieri a fost o zi grea pt Soph. A fost pt prima data cand sa-a trezit si noi nu eram cu ea,apoi a venit sa o viziteze pe mami intr-un loc ciudat, mami arata ca o ruina,seara a fost doar tati la culcare.....Dupa cat de tare a strigat "mamiiiiii" cand a intrat azi pe usa se pare ca i-a fost tare dor de mine.
A pupacit-o pe Sarah de-a zapacit-o, tot vrea sa o ia in btate, sa bata din palme cu ea si sa cante cum facem noi cu ea. Ce sa zic primele ore impreuna au fost super dar sa vedem cum o fi cand Soph va realiza ca "Saia" ii papa mult din timpul ei cu mami si chiar si din cel cu tati.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Timi ce mult ma bucur sa te citesc!!! Bun venit acasa. Si tie si micutei sarah. Si pupici lui Soph, e o dulce, mi-o si inchipui cum se joaca ea cu micuta surioara.

Mergi la inceput

Timi, bine ai revenit acasa. Ce zice Saia? Pupici multiiiiiiii lui Soph.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Claucia, felicitari pentru fetita, sa fiti sanatoase in continuare, atata timp cat este in grafic nu-ti fa griji.
Timi, bun venit acasa! Cum a fost nasterea? Mai rapida, mai usoara? Ma bucur ca ai descris reactia Sophiei, eu ma tem exact de ce va face Saby, ca este obisnuita doar cu noi. Cu cine ati lasat fata cand ati plecat la spital?
Cum e Sarah, a stiut sa pape de la inceput? Sophie ce parere are?

Carla, s.31 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Buna dimineata, fete frumoaseeeeeeeeeee!

Mergi la inceput

Pozeeeeeeeeeeee:
http://www.flickr.com/photos/25083248@N05/

Mergi la inceput

Jadi, ce mai faci? Ce fac baietii?

Mergi la inceput