Strumfi de iul-aug 2007 (136)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimineata!
Mai timi, speedy gonzales care esti !!!!! Sa nu te deochi, frate! Asa merge la tine nascutu' asta? Pleci, nasti, vii, mananci, dormi etc? Bravo!!! Sper ca a fost mai usor la a doua nastere si vaz ca esti refacuta deja, deci nu mai bag din top urari de-alea, nu? Sunt tare fericita pt voi! Multi pupicei lui "saia" (cat de dulce poate suna!!!!!!!! ) si lui soph, evident!

Valen, cat am ras!!!!! cat de tare dialog! Pup fetitzele scumpicele!

Georgi, relax!

Cafero, frumoase fete ai, sa-ti traiasca! Poza aia e absolut geniala, pur si simplu n-are rost sa comentez, iar aia cu piciorusul cu eruptia aia....offff cat de dulce! Bine ca a trecut si a fost demult

revin, dar chiar, jadi?
oana, ce subiect la generale, ca ma roade curiozitatea? glumesc!!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Timi bine ai revenit! abia atept sa vad poze.
Oana m-ai omorat cu retetele. Sincer el vreu sa le incerc pe ambele dar merg la socrii si sigur nu o sa pot acolo. azi daca mai apuc fac si eu un cozonac ca tare imi face cu ochiul.
Valen tare imi era dor de voi .
Georgi asa ziceam si eu si totusi am luat examenul. Sigur o sa il treci si tu.
Claucia nu te mai stresa ca o sa fie totul bine. Pup samburelul sa creasca mare.
Cafera ai niste domnisoare frumoase....tare imi plac ochisorii de www.flickr.com/photos/25083248@N05/3446094195/in/photostream/" target="_blank">aici. Si de pozele cu marea nu mai vorbesc.

Nu stiu cum sunt strumfii vostri dar Andra cat am but5onat a imprastiata toate hainele ce urma sa le calc. Acum e sus pe birou cu fundul pe imprimanta. Doar asa ma lasa sa scriu.
Dimineata i-am pregatit laptele sa fie gata pe cand se trezeste dar domnisorica a vrut sa se asigure ca e facut conform normelor in vigoare asa ca a trebuit sa facem altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Nico, eu scriu cand dorm fetele. Si ale mele dormmmmmmmm mult dimineata. Ieri la 11 a fost trezirea, fiind si Alexia in vacanta. Ilinca a baut biberoanele cu lapte in somn. Dar ce sa zic, ale mele nu sunt asa nazbatioase si cataratoare. Pana acum. Ca stii cum e: zici ca e regula si, hop, exceptia.

Eu nu pragetesc nimic de Paste pentru ca plec la...mamaaaaaaaa.

Danaaaaaaaaaa!
Mi_a!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatzaaaaaaaa..........

timi, bine ai venit acasa! daca ai plecat din spital asa repede inseamna ca totul a mers ca pe roate! abia astept poze!

ghinetz, of, de ce nu mai pleci? lasa, ca poate se iveste o alta ocazie! imi place despre tine.......zici ca nu faci mare branza de paste, dar ai o lista lungaaaaaaa si gustoasaaaaaaaa.

cafera, super pozele. ce aer strengaresc are pitik ta. iar sor'sa mai mare cred ca se face modista!

valen, cat ma bucur sa te recitesc . iar pustioaicele tale sunt "damentziale" cu schimbul lor de replici!cred ca te prapadesti de ras cand le auzi......

* za rabbit rules *

Mergi la inceput

Lunaaaaaaaaaaaa!
Greierashhhhhhhhhhhh!
Laviiiiiiiiii!
Alinaaaaaaaaa!
Anyaaaaaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Neata!

Am revenit de la Germanica de vreo 2 zile dar n-am apucat nici sa respir. A fost frumos si sanatos, mai ales pt Filip, eu cu tati ne-am intors epuizati, ca ne-a tinut pe sarma toata saptamana! Speedy Gonzales e incepator pe langa el! Acum incerc sa-mi revin facand treburi pt Paste, cate apuc..

Timi, felicitari pt printesa nr. 2, Sarah !!! ce Iepuras ati primit anul asta!!
Alina.a, ma bucur tare mult ca ati reusit si asteptati bebe 2! sarcina usoara de data asta si bebe sanatos!
Carla, ma bucur ca v-ati refacut si ca Sabi e bine!

Salutari tuturor si sper sa mai am timp pt detalieri zilele astea!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

cafera, te vaz agitata rau asa ca hai sa-ti zic eu despre Mi_a pana intra ea. e bine. a fost la bucuresti dar n-am apucat sa ne vedem.....ne-am consolat cu gandul ca vara e lunga si abia la inceput! Mihaitza e si el ok. acu era ocupata cu pregatirile de paste. in rest, totul in parametrii normali

pe mine ma termina povestea emmei.....ieri m-a bufnit plansu in birou de fata cu colegele......

andutzi, sa-ti fie de bine plimbarea .......si spor la pregatirile pascale

* za rabbit rules *

Mergi la inceput

Mihaitzo, da' de unde stii tu asa multe despre Mi_a? Deja ma faci geloasa.

Andicu, ai pus poze? Ma bucur pentru oboseala ta pentru ce banuiesc ca a fost placuta. Si-ti mai doresc astefel de chinuri.

Mergi la inceput

Si pe mine ma macina cand O vad si stiu ca nu mai e... Nu am avut puterea sa scot nici un cuvant la subiectul pentru Ea. Pur si simplu mi se goleste mintea si imi ingheata sangele.

Poate de asta incerc sa mai zic aici una-alta...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cafera

Mihaitzo, da' de unde stii tu asa multe despre Mi_a? Deja ma faci geloasa.

iete ca mai vorbiram la tilifon! daca vrei te primim in grupu nostru...facem un menage a trois!

chiar, noi cand facem o intalneala.....asa de primavara??????

* za rabbit rules *

Mergi la inceput