Strumfi de iul-aug 2007 (136)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Timi Felicitari, sa iti traiasca printesele!!! Recuperare rapida si mult laptic :)
Bine ai venit pe lume strumfita mica si frumoasa!!!

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mychy, tari ambele! Si cu talentu' si cu copiii!
Ioanaiub, ce frumos!!!!!!
Diana, multa sanatate! Eu zic ca sunteti spre bine, adica lucrurile evolueaza normal.
Claucia, sarcina usoara in conctinuare! Important e ca e in grafic bb
Georgi,
Alina.a, ai pm

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Felicitari, Timi. Bune venit pe lume Sarah!!!

Claudia ma bucur ca sunteti bine. Mai povesteste de Alesia, nu ai uitat ca ti-am cerut-o de nora, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Oana(ghinetz), ce bucataresti bun de Pasti?

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaiub

Oana(ghinetz), ce bucataresti bun de Pasti?

_

Ioana...sincer? Inca nu stiu. Se pare ca au picat planurile mele de a pleca, asa ca nu mai am chef de nimic. Nu vreau sa stau in bucatarie mult. Fac pentru duminica cand vin musafiri ceva de pui, o supa cu taitei, o fripturica, niste piept de pui umplut si legume la cuptor. Vreau sa fac cosulete de aluminiu pentru legume, asa, sa fie fistichii. Muuulta salata verde, cu ceapa, ridichi, rosii, cash, oau rosii, Am si reteta asta de oua Faberge. Nu am facut-o inca. Poate o execut, daca imi fac curaj. (nu stiu ruseste, ma iau si eu dupa imagini )

Desert: uite, am gasit reteta asta de cozonacel si tare imi face cu ochiul. Am sa-l incerc. Si prajitura cu caramel, ceva cu foi de napolitane. Si inghetata de casa, din fructe congelate. Na, asta e vag..asa, ce mi-a trece prin minte. Eu sarmale si de astea nu fac. Daca vrea sotul sa mearga la mama sa manance. Nu-s intr-atat de gospodina. Nu ma bag la sarmale. Nu am facut niciodata.
Ei, se mai baga cineva la Rosenkranz? Sa schimbam impresii apoi. Dar la Faberge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

faine ouale, arata foarte bine
eu nu am facut niciodata sarmale la Pasti, doar friptura de miel si pentru diversitate si ceva de pui
la cozonac nu prea am curaj sa ma bag

am trimis pe mailul comun o "culegere" de retete de prajituri, am primit-o de la o prietena, poate sunteti interesate

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ghinetz, m-ai innebunit cu link-urile . Eu ma bag la cozonac, ca prea arata asa, sa nu te lase sa nu-l faci . Si ouale arata nemaipomenit, nu prea pricep eu ingredientele alea si mi se pare greu de facut, dar daca le faci scrie si in romaneste cum ai reusit.

Carla, s.31 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

senzatie cozonacul..ouale,nu ca nu-mi place gelatina,dar cozonacul este...ce-as face si eu,dar n-am timp...si asa simt ca ma ia panica ca nu am parcurs cat am vrut eu..cu D-zeu inainte,macar sa ma intelega si Dansul ca imi pandesc copilul sa mai citesc cate ceva...

seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

gata clar ma apuc si eu de bucatarit. Ma bag la un cozonac din asta ca nu pare asa greu de facut. Offf sper sa reusesc sa nu mananc prea mult ca abia reusisem sa mai scap de niste kg de cand nu mai alaptez.

Mai mychy m-ai terminat cu noua metoda de facut copii!

Diana multa sanatate strumfitei!

musso, capul sus ca va fi bine. E bine ca tu macar ai intentia si bunavointa de a invata, eu sunt cam nesimtita si nu reusesc sa ma adun deloc.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Ia ca m-a "prins" tare un subiect de la generale...mi-am luat-o de la Luna( pe nedrept zic eu...)...dar ca de obicei...revin la voi si imi place tare multa caldura de aici....

Retete.....mai, da imi dati planurile peste cap...Mai Oana...eu imi planificasem niste smecherii si tu vii acum cu astea.......si cat am pitrocit eu azi la cumparaturi ca sa-mi iau ingredientele...
La mine erau in plan:
1. Terina de pui si praz invelita in prosciutto (dupa cum arata se face foarte usor!)
2. O reteta absolut dementiala a lui Jamie Oliver - paste Canelloni sub forma de fagure (cu spanac, tocanita de ciuperci, sos alb si peste)- asta am testat-o si s-a golit oala in 5 minute
Na' acum ma gandesc numai la retetele tale!

Va pupicesc pe toate!!!

Editez ca sa va mai spun ca in rest mai fac doar oua...ca noi duminica mergem la masa la mama si luni la soacra...preparatele le faceam si eu ca sa arat ca sunt "gospodina"

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput