carrefour grand arena

carrefour grand arena | Autor: monalac

Link direct la acest mesaj

buna!am un baietel de 10 luni care tocmai a inceput sa mearga singur si vreau sa i cumpar incaltaminte de calitate.problema e ca la noi in oras nu gasesc numere atat de mici[18-19] si vreau sa vin cu el in bucuresti,insa nu pot strabate tot bucurestiul in cautare de incaltari,pt ca cel mic e f agitat in masina.

am inteles ca s a deschis un carrefour aproape de intrarea in bucuresti[cea dinspre progresu,pt ca eu vin din giurgiu]si ma interesa daca au in incinta carrefourului magazine leonardo sau altele unde sa gasesc incaltaminte pt copii.

si inca ceva,exista un site,care se numea ''pt pici'' si unde se gasea incaltaminte de piele la preturi acccesibile,dar acum,desi se deschide pagina lor,nu mai exista niciun produs.are cineva idee ce s a intamplat?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monalac

buna!am un baietel de 10 luni care tocmai a inceput sa mearga singur si vreau sa i cumpar incaltaminte de calitate.problema e ca la noi in oras nu gasesc numere atat de mici[18-19] si vreau sa vin cu el in bucuresti,insa nu pot strabate tot bucurestiul in cautare de incaltari,pt ca cel mic e f agitat in masina.

am inteles ca s a deschis un carrefour aproape de intrarea in bucuresti[cea dinspre progresu,pt ca eu vin din giurgiu]si ma interesa daca au in incinta carrefourului magazine leonardo sau altele unde sa gasesc incaltaminte pt copii.

si inca ceva,exista un site,care se numea ''pt pici'' si unde se gasea incaltaminte de piele la preturi acccesibile,dar acum,desi se deschide pagina lor,nu mai exista niciun produs.are cineva idee ce s a intamplat?

Mami de Cris si Codrin

Poze Cris
Bebe Codrin

Si eu am luat de pe "ptpici" incaltaminte f. buna si nu inteleg ce au facut cu site-ul...am sa-i sun sa-i intreb.
Am mai gasit incaltaminte de foarte buna calitate la firma Hokide care vine la targurile Baby Expo organizate la Sala Polivalenta. Sunt din Oradea, dar nu au magazine in Bucuresti si nici vanzari online.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Hokide are distribuitori in bucuresti undeva in SIR...nu stiu unde, dar ei asa mi-au spus!
In Leonardo nu gasesti incaltaminte pentru varsta copilasului tau, iar daca gasesti vei gasi absolut accidental...si nu vei avea de unde alege!
Te sfatuiesc, daca tot ajungi pana in Bucuresti, sa te duci in Unirea la etajul 3...sunt vreo 3-4 magazine unde au incaltaminte si chiar ai de unde alege.

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Incaltaminte de la Hokide se gasea si intr-un magazin din piata de pe B-dul Obregia (Berceni), pe langa fostul cinema Cultural. Nu stiu daca mai au ca n-am mai intrebat. Ma gandesc ca nu e prea departe de intrarea in Bucuresti dinspre Giurgiu.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze 2008 si altele
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

si eu recomand cu caldura incaltamintea de la HOKIDE.
intr-adevar se gasesc doar in 2 locuri din tot Bucuresti-ul.. in SIR, la etajul 1..... un magazin destul de largut in interior (pt.o recunoastere mai simpla; restul standurilor cu articole pt.copii fiind cam inghesuite).... si magazinul BAMBINA de langa Piata CULTURAL, chiar pe straduta cu Oficiul Postal 82 care e chiar langa piata.... f.usor de gasit, e pe colt asa, cu o gramada de articole in geam si pe afara pe terasa.... de la intersectia Luica cu Bd.Alex.Obregia (fost Metalurgiei) se fac 2 statii de masina; si ca sa fie mai sigur, prima straduta pe dreapta dupa ce treci de ING BANK ... magazinul BAMBINA este la 20 metri pe partea stanga. Sper ca ti-am fost de folos.

Daca vrei si alte locatii iti recomand si UNIREA SHOPPING CENTER, etajul 3.... ai parcare supraetajata care da fix in magazin, asa ca rezolvi rapid si fara dureri de cap si acolo. Acolo chiar ca ai de unde alege.... sunt multe magazine printre care si Piciul, Z, N&M... muuuuuuuuuuuulte muuulte! ma mir ca spui de marimea 18-19 ca fiind greu de gasit; eu am vazut papucei si mai mici si inca multi.

succes! spor la cumparaturi.. sa revii sa ne spui ce-ai gasit, ce-ai cumparat! [bye bye]

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fiona67 spune:

In Unirii la et 3 e Andy Kids, singurul magazin de pantofi pt ei. De acolo am cumparat noi marca Bebetom. Si la Piciul au pantofiori.

Eu parca am vazut magazinul Hokide in Cora Pantelimon...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fiona67 spune:

In Unirii la et 3 e Andy Kids, singurul magazin de pantofi pt ei. De acolo am cumparat noi marca Bebetom. Si la Piciul au pantofiori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

In Carrefourul de care zici e magazin de incaltari Deichmann
Dar nu pot sa-ti zic prea multe, pt. ca eu am ajuns pe fuga, la o zi de la deschidere, si era nebunie... am renuntat sa ma mai uit la ceva

La Leonardo nici eu nu gasesc incaltari pt. pici, sunt numai masuri maricele, si prea putine modele...

Anul trecut am gasit niste sandalute masura 19, cu greu... dar la un magazin oarecare... intamplator...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui fiona67

Andy Kids NU e singurul magazin cu pantofi pentru copii. Zau asa... daca tu singura ai zis ca sunt si la Piciul, atunci clar nu e singurul

si garantat nu exista HOKIDE in nicio CORA! am vorbit eu la telefon direct cu producatorul din ORADEA. Acum inainte de KIDEX. Si au confirmat ca doar in Sir si in magazinul BAMBINA de la Cultural au oficial desfacere la incaltamintea produsa de ei. Daca nu credeti, sunati-i si voi.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui karligutza

Citat:
citat din mesajul lui fiona67

Andy Kids NU e singurul magazin cu pantofi pentru copii. Zau asa... daca tu singura ai zis ca sunt si la Piciul, atunci clar nu e singurul

si garantat nu exista HOKIDE in nicio CORA! am vorbit eu la telefon direct cu producatorul din ORADEA. Acum inainte de KIDEX. Si au confirmat ca doar in Sir si in magazinul BAMBINA de la Cultural au oficial desfacere la incaltamintea produsa de ei. Daca nu credeti, sunati-i si voi.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Corect! Subscriu!

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Monalac, eu iti recomand din suflet incaltamintea marca Bebetom de la firma Ortopedia. Sunt special concepute pt copilasii care incep sa mearga, au talonete, piele interior/exterior. Sunt extraordinar de bune, dar cam scumpute: in jur de 150 RON. Baietelul meu a inceput sa mearga singurel la 11 luni si timp de 5 luni l-am incaltat numai cu incaltaminte Bebetom (l-am tinut incaltat inclusiv in casa).
Gasesti un magazin si in Unirea la etajul 3. Magazinul se numeste Andy si nu mai stiu cum.
In Leonardo sigur nu vei gasi nimic.

Roxana, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz 18+

Mergi la inceput