Clopotei de ian-feb 2008 (207)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

lalaD merci de raspunsuri . Distractie frumoasa in minivacanta!

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Sarumana de raspunsuri...
Lala ,tot la teflon le fac si eu,fara ulei...am invatat de la tiza mea...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Video
Ma fac mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ema saru-mana de linkuri. ma documentez maine mai bine la job ca acu' nu am loc.

iulia, shose multumesc mult. o sa dau si eu o fuga la real. teoretic, au aceeasi marfa peste tot. poate gasesc si aici.

pup ca ma calareste eva .. off .. vremea asta ma da peste cap ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 14+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Laura ne-am rasmutat in Crangasi, chiar langa parc, e complicat. Da, cu chirie. Gasesti pe blogul meu mai multe detalii Asa ca atunci cand va veni vremea buna, sa speram curand, te astept la plimbarica!!!

Voiam sa va intreb de post si de sarbatoarea de duminica. TIneti post? Va spovediti/impartasiti, mergeti la prohod si toate celelalt? Just curiosity. Eu da! Me very proud! Desi mandria nu e un lucru bun...

Gata, plec, ma duc sa-mi iau baiatul, diseara gatesc niste paste cu ciupercutze, de post,

Elle mersi de cafelutsa! Va pup!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Aventurile lui David
Mutzupusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ana Maria eu abia acum am descoperit blogul tau ( blogurile) . Foarte frumoase.
Referitor la intrebarea ta : eu nu , nu am putut sa tin post niciodata, din pacate .

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Elena f bine arata ce ai facut tu acolo. Arunca o bucatica si peste ocean.
Eu parca nu mai am rabdare de nimic. Daca inainte ma relaxa bucatareala acum ma grabesc sa fac ceva rapid ca sa stau mai mult cu Emma.
Honey si eu stiam ca are mai multe toxine si e destul de greu de digerat carnea de porc.
Prajeli eu nu gatesc pentru eu am stomacul foarte sensibil la asta, dar cate o bucatica de placintica cu mar ii dau, sau budinca.
Cu greutatea am si eu un pitic dar vad ca de ceva luni bune ia foarte putin in greutate, cutitele de pe picioruse s-au cam dus. Au ramas falcutele, dar trebuie sa aibe si mami ce se pape seara cand se intoarce de la servici, nu?!
Eu o spal pe dinti de la 9 luni(dat fiind faptul ca a fost precoce la dintoci). Acum se distreaza de minune ca o las si pe ea putin cu periuta , in timpul asta ma spal eu pe dinti si incerca sa ma imite.
Laurici uite aici niste poze mai noi : http://family.webshots.com/album/571057651OaArLN

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Anandrei eu ca pregatire spirituala pt sarbatori am impartasit copiii, tin postul in Saptamana Mare, sper sa ajung la spovedit si impartasit, caci am foarte mult de alergat, insa la Denii si la Inviere nu am cum, caci nu am cu cine sa-l las pe Marc. Asa ca, sa fim sanatosi sa vedem cum va fi la anul.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Elle...a fost mama in seara asta la Real...si nu are...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Video
Ma fac mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Deci pana la urma nu sunt nebuna !!!!!!!!!!!!!! Nu stiu ce m-as fi facut fara raspunsurile voastre de aici, cred ca as fi luat-o razna ... nu de alta dar e prea multa lume "incuiata" cu gura pe mine.

So fara carne de porc asa cum zice si cartea, fara prajeli (accidentul cu papanasul se trece neobservat) si fara prostii in alimentatia copilului. Asa am facut pana acum si daca am reusit atat timp sa suport criticile mai pot si in continuare. Multumesc muuuuuuuuuuuuuult de suport si va trimit multe icuri!!!!!!!!
In teflon gatim de mult timp, de dinainte de a aparea Luca si ne place orice facut asa mai light ... iar meniurile care le-ati enumerat in mesajele voastre or sa constituie felurile de mancare pt pui sapt asta ... si pt mine ca mancam cot la cot cateodata ... yamiiiiiiiiiiii

Nu tin post sapt asta pt ca nu am vointa si in plus tre sa pregatesc diverse feluri pt masa de Paste si tre sa gust ... si in plus vineri fac cozonac si avem o traditie daca se poate spune asa ... sa mancam primul cozo asa cald scos din cuptor .... asa ca voi avea zile grele !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Lala20 despre setul cu bb de la Fisher Price vorbesti?
Daca de ala e vorba si il vreti, pot eu sa dau o fuga la Real si daca aici il mai au, vi'l iau si il expediez.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput