Clopotei de ian-feb 2008 (207)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Honey cred ca din cauza ca e considerata un pic mai toxica si mai grasa carnea de porc, dar cateva bucatele acolo cred ca e ok, mai ales daca nu e prajita.

Noi nu prea mancam porc, dar de ex cand face maica-mea peste pane( ca eu nu le am cu prajelile) , ii mai dau partea din interior, aka pestele, asa de pofta.

Legat tot de alimentatie, oare e ok sa dam copilului si formula si lapte de vaca, la mese diferite, aka de ex. seara formula, dimineata uht?

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui honey79

Neata zuzici.
Am tot vazut ca se discuta despre mancaruri "interzise", in speta carnea de porc.
Toate ziceti ca nu e bine sa dai copilului asa ceva, dar nimeni nu zice de ce.
Chiar nu e voie, nici daca e carnita macra, muschiulet??

Eu recunosc, ca i-am mai dat.Noi facem cam 1-2 ori/saptamana...si...i-am mai taiat bucatele mici sa pape, cat eram noi la masa.

De ce e rau ... in ce masura dauneaza copilului???

Poze AJ
Filme AJ

Vali , mamica lui Andrew - John (21 Februarie 2008)

Carnea de porc are nivelul cel mai crescut de toxine . Se digera greu, este puternic alergena si cu un nivel crescut de colesterol.
Pe scurt: de evitat la copii.

Recunosc ca si eu si consortul consumam la greu porc pe sistemul "cea mai buna leguma e carnea de porc".
Dar o evit la copii.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Hello!
Va citesc din umbra,de am o pasa mai proasta!
Dar cum ma intereseaza ce vorbiti...dar clatite au voie?Bia a sevit azi una la desert...unsa si cu un pic de gem facut in casa.
Si apropr de prajeli...prietenul de joaca al Biancai de pe la 10 luni,acum are 1,7 ani...serveste 2-3 mese pe saptamana de cartofi prajiti...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Video
Ma fac mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Elle si aici papusi bebelusi http://www.toy z.ro/papusi-bebe/
hihi se vede ca am studiat oferta

unesti tu spatiul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

[blue]Legat tot de alimentatie, oare e ok sa dam copilului si formula si lapte de vaca, la mese diferite, aka de ex. seara formula, dimineata uht?

E ok

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

legat de sucuri eu sunt supi ca desi ii place f mult lui Milan sucul de portocale si de alte fructe, nu pot sa ii dau prea des ca se irita la fundulet. Cat a fost mic si a baut numai lapte de la ma-sa luni de zile n-am stiut ce-i aia iritatie la fundic uf...

Lala20 eu i-am dat clatita, am noroc ca nu ii place ca eu consum multe clatite in ultimul timp, as manca clatite non stop, cu gem de afine, de cirese amare, cu miere, nuci si banane, cu nutella, cu branza dulce si stafide, cu orice

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Hello!
Va citesc din umbra,de am o pasa mai proasta!
Dar cum ma intereseaza ce vorbiti...dar clatite au voie?Bia a sevit azi una la desert...unsa si cu un pic de gem facut in casa.
Si apropr de prajeli...prietenul de joaca al Biancai de pe la 10 luni,acum are 1,7 ani...serveste 2-3 mese pe saptamana de cartofi prajiti...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Video
Ma fac mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Da au voie. Eu fac clatitele fara sa le "prajesc" deloc, adica nu ung tigaia cu ulei. Tot in teflon.

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

iulia cum se numeste setul de la fisher price si de pe ce site l-ai luat?? vreau si eu ptr eva un bebelus cu de toate.

sar-mana!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 14+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Uite www.newbabymilk.ro/produs96/Fisher-Price---All-in-one-Newborn-Playset---Set-pentru-papusi.htm" target="_blank">ASA e setul .Eu l-am luat de la Real la 99 lei si nu contine leaganul,doar restul de accesorii.Poate gasesti si in Bucuresti la Real ca ma gandesc ca e cam aceeasi marfa in tot lantul de magazine.

POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI
www.youtube.com/user/irisuk1" target="_blank">FILMULETE

uite cum cresc
mami Iulia siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Stankuta se obisnuieste Sofia intr-o zi doua, zic eu. Tu te plangi ca e mamoasa, eu ca am un salbatic ce nu sta o secunda in brate la mine sa il pupacesc.
si noi vom pleca de Paste si am emotii, sper sa se adapteze ca din vara de cand am fost la mqare nu amai dormit puiul meu altundeva decat acasa.

Apropo de mare, la Nisipurile de Aur in Bg cum e? Stiu ca aveti experienta cu Albena majoritatea, dar la nisipuri e mai urat cumva? mi a fost laudat un hotel din aceasta statiune.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Apropo de mare, la Nisipurile de Aur in Bg cum e? Stiu ca aveti experienta cu Albena majoritatea, dar la nisipuri e mai urat cumva? mi a fost laudat un hotel din aceasta statiune.

E foarte frumos. Doar ca este o statiune cu o viata de noapte mai activa. Albena e pe sistem family, mai linistita.
Nu stiu insa pe nimeni nemultumit de Nisipuri.

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput