Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(113)
Raspunsuri - Pagina 4
olishka spune:
Eu nu mai pot...a venit sotu aseara cu un buchet imens de flori, printre care si 3 crini. I-am pus la bucatarie caci mi-era lene sa le desfac din ambalaj. Acum am spalat niste vase si m-a palit un miros de la crini de-mi vine sa lesin. Mi s-a facut f rau. Imi vine sa arunc florile pe geam ![]()
Olga
37+
David
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisamada Feteleeeee! Am avut o revelatie! Am dat drumul la radio azi (n-am mai facut-o demult) si am auzit ca maine sunt Floriile. Revelatie: Duminica viitoare e Pastele! Kiar daca vom ramane singuri in Bucuresti, Ii multumesc lui Dumnezeu ca vom petrece Pastele in familie. Din 2007, de cand toti cei din "vechea" mea familie (de copil) s-au stins unul cate unul, sarbatorile de Paste si de Craciun au fost un pic triste... Acum suntem noi o familie... eu... motanul meu drag si pisicutza noastra scumpa... Astea sunt "lacrimile de lauzie"?.... ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-MarisaAnul acesta Iepurashul n-a adus cel mai pretios cadou ![]() |
Denisamada este foarte frumoasa revelatia ta
De acum incolo sarbatorile o sa fie mult mai frumoase. Spor la vopsit oua Olga
37+
David
Ayla21 spune:
Mesaj de la Shasa "Se pare ca tot fals este fiindca am luat un no spa si s-au mai rarit. Tot incerc sa dorm. Te rog anunta tu fetele cand poti. Pup"
Incapatanat bebe Petru, nici ziua de azi nu-l inspira.
dar ziua nu e gata inca.
Shasa 
Monica
sotie si mama fericita
E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
olishka spune:
Offf Shasa!!!
Noi suntem aici daca e ceva...
Ayla inca nu ati iesit la plimbare?
Olga
37+
David
chatonel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
E, nu Eu il am si pe Clau calare pe noi, si ne canta ceva din desenele animate "fasolee, cine vrea fasolee?"![]() ![]() Monica sotie si mama fericitaE primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA! |
loool, e tare clau :) "cine vrea fasoooleeeee??!!" - nu va speriati, cint si eu cu el

Filles du Sud cu
Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose
chatonel spune:
citat din mesajul lui gigelica20 SHASHA![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gigelica - Mami Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul colicios) - 1 saptamana |
wow, gigelica, ce morcovel frumoooosss!!!!
shasa, dormi?!! :)
Filles du Sud cu
pisigri spune:
Joanna, imi pare rau ca aveti probleme... Dar vreau sa te intreb daca te mai prind...cum definesti tu scaunele usor diareice?
Noi facem caca asa, ca o smintina subtire, cu ff putini grunji (despre care mi se spusese initial ca e musai sa apara in scaunele copiilor alaptati, in alte parti am citit ca si consistenta asta de smintina subtire e normala..). Pediatrul ne-a zis sa facem totusi o coprocultura, dar asta pt ca a auzit-o cum urla de la colici
ultima oara cind a fost la noi. Dupa episodul de urlete a apucat sa o vada si ce multumita maninca si cu cita pofta,si a vazut si cit a luat in greutate si s-a mai inmuiat, a zis ca probabil nu e nici o problema...dar daca tot apucase sa ne recomande analiza, am zis sa o facem...
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
chatonel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
He, he, dar cine are si bucurie la patrat? ![]() Fetelor, am tot amanat sa va spun, pana nu am certitudinea, dar cred ca in curand Clau va fi legal al meu. ![]() |
felicitari!

Am impresia ca cineva imi urmareste postarile, ca se afla lucruri care numai de aici pot fi citite, nu vreau sa fiu paranoica de asta am si evitat sa spun. |
asta e foarte posibil, ca doar nu e greu, pina si ginecologul lui Niko ne citeste

Filles du Sud cu
Ayla21 spune:
Dupa ce papa, Clau primeste "premiu". Are un sertar in bucatarie unde se tin "premiile"
, si isi alege ce doreste ca desert, ca de fapt premiul in asta consta, o ciocolata, un ursulet de ciocolata, un hippo de la kinder, etc. Azi i-am zis ca primeste prajitura daca papa tot. Eu mi-am luat shake la Mc. I-a spus ca nu are voie inghetata azi. Asa ca s-a uitat la mine cum imi savuram shake-ul si zice "nu poftesc la sucul tau de inghetata mami" dar ii curgeau balutele.
El papa inghetata de la 7 luni
si cand rupea un picut cu vorbitul, nu zicea multe cuvinte dar "vleau atze" stia sa spuna.
Monica
sotie si mama fericita
Ayla21 spune:
Tufetele, voi ati citit aici?
Despre nastere-before and after
Despre bebelushi
Monica
sotie si mama fericita

fericita de
Adela-Marisa

SHASHA