Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(113)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

aris, ramasesi stana de piatra in gradina, linga magnoliile-alea? vezi ca patesti si tu ca olishka, te ia durerea de cap de la parfum

Io sint la capitolul pus intrebari:
_ cind incepe BB sa se trezeasca noaptea doar pt papa? ca acum vrea si joaca si ne-a cam terminat dragoana, o sa ii schimb numele in terminatoritza
_ cind se regleaza productia de lapte, ca m-am plictisit sa o reglez din cite lichide beau (pt ca nu imi ajung, acum fac setea!!! )
_ cum ne descurcam la vara, pe caldura cea mare? cum se adapteaza BB?

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetelor,

Iaca mai intru pe la voi, tot cu vesti minunate:

"Astazi la 15.05 s-a nascut Radu Stefan, 3 kile 120 si 50 cm, apgar 9!"

Asadar, bun venit ghiocel mult asteptat de Bubulina iar tie, Bubule, toate florile din lume! Felicitari!

Pumnii stransi pentru toate viitoarele mamici, nasteri usoare si bebelusi perfecti! Si felicitari mamicilor ce-si tin puiutii in brate!

Maine odiseea voastra e sarbatorita...ca doar aveti ghiocei, cele mai suave flori!

Cu drag...

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Bubulina-mamica felicitari, refacere rapida, un bebic sanatos, mincacios, norocos si frumos!

Mady38+ si Mihai - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SunSmile

Bubulina, felicitari!
SunSmile multumim!

Monica sotie si mama fericita

E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

chatonel, ca sa se trezeasca noaptea doar pentru papa, organizeaza-te in asa fel incat sa ai pregatite si la indemana scutecele si ce iti mai trebuie ca sa o schimbi - eu folosesc servetele umede, nu il spal la fundulet noaptea - o schimbi la o lumina mai slaba - o veiozica/lumina aprinsa pe hol, vezi tu - si apoi o pui la san, daca dupa ce papa mai are chef de joaca va mai jucati dar...cat mai linistitor , ca sa vina mos ene

cam asta ar fi reteta, la noi functioneaza, avem o singura trezire de o ora. oricum, am inteles ca majoritatea bebeilor incep sa faca distinctia dintre noapte si zi cam la o luna

cat despre caldura... si eu imi cam fac griji, vom vedea acum....

mai intrebai ceva dar am uitat, revin, daca am vreun raspuns

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
Io sint la capitolul pus intrebari:
_ cind incepe BB sa se trezeasca noaptea doar pt papa? ca acum vrea si joaca si ne-a cam terminat dragoana, o sa ii schimb numele in terminatoritza
_ cind se regleaza productia de lapte, ca m-am plictisit sa o reglez din cite lichide beau (pt ca nu imi ajung, acum fac setea!!! )
_ cum ne descurcam la vara, pe caldura cea mare? cum se adapteaza BB?

-Citisem si eu niste sfaturi (le pusesem si pe blog), ca e bine sa nu ii incurajam cu trezitul noaptea. Inca sunt mici si papa des, dar supt, ragait, si inapoi in patut. Eu asa am facut cu Luana de la inceput. Si cum sting lumina nici pas nu zice.
-Ce intrebi tu despre reglarea productiei de lapte? La mine s-a reglat deja, chiar era prea putin cand a inceput ea sa suga mai rar si mai mult. Bei lichide sa ai suficient lapte? Sau ai prea mult? Ca daca ai prea mult, nu mai stimula, dar e posibil sa intri in criza daca dragoana creste cantitatea de lapte supt la o masa.
-La vara o sa le dam si apa, pe langa san. Inca nu stiu ce vom face noi, cu bebe prematur, nu cred ca vom putea merge in concedii cum faceam de obicei. Bebe poate fi scos afara intre orele permise, este chiar recomandata sa stea la soare, protejat de palariuta si crema de protectie, dar intre orele permise. Nu stiu la noi cum ne va da voie, mai vedem. In casa imbracat numai in body, si acoperit cu paturita din finet. Stiu astea de la Clau. Daca te referi la ceva anume, poti intreba exact, si daca stiu iti spun.
Ai primit pe mail?

Monica sotie si mama fericita

E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

cred ca laptele se regleaza in functie de cererea lui bebe, lichidele, alimentatia si odihna ne ajuta pe noi sa fim in forma si sa avem un psihic bun, cred ca lactatia se leaga mult de asta.

eu consum mai putine lichide decat de obicei si am lapte suficient, mai beau un ceai de chimen/anason din cand in cand, cam asta ar fi .....

Florinela, am citit prin ce treci, hai ca trec momentele grele, sa vezi ce frumos va fi! Nu te lasa doborata!

Shasa, faci nanita? Pupici si sper sa fiu pe faza pentru galerie

Aris, ce faci? Eu am mancat un mar si a fost DELICIOUS!!!!!!!!!!

Ayla, tinem pumnii pentru formalitatile care trebuie indeplinite cu Clau!

Mai citesc si revin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SunSmile

Buna fetelor,

Iaca mai intru pe la voi, tot cu vesti minunate:

Asadar, bun venit ghiocel mult asteptat de Bubulina iar tie, Bubule, toate florile din lume! Felicitari!

Pumnii stransi pentru toate viitoarele mamici, nasteri usoare si bebelusi perfecti! Si felicitari mamicilor ce-si tin puiutii in brate!

Maine odiseea voastra e sarbatorita...ca doar aveti ghiocei, cele mai suave flori!

Cu drag...

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

sunule, multumim de vestile bune!!

bubulina, felicitari pentru ghiocelul cel frumos si cumintel!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

pai pt alaptat ziceam ca io fac prea mult lapte, deci limitez lichidele ca sa nu am probleme cu sinii si sa am mai "fix" asa, cit pt dragoana. Daca as bea lichide la setea mea as avea productie dubla si sinii dubli + nevoie de muls, probabil.
Medicu ieri imi zisa ca tre sa se regleze, ca asa e la "inceput", da sint totusi 2 sapt jumate de cind alaptez...

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

chatonel, ca sa se trezeasca noaptea doar pentru papa, organizeaza-te in asa fel incat sa ai pregatite si la indemana scutecele si ce iti mai trebuie ca sa o schimbi - eu folosesc servetele umede, nu il spal la fundulet noaptea - o schimbi la o lumina mai slaba - o veiozica/lumina aprinsa pe hol, vezi tu - si apoi o pui la san, daca dupa ce papa mai are chef de joaca va mai jucati dar...cat mai linistitor , ca sa vina mos ene

cam asta ar fi reteta, la noi functioneaza, avem o singura trezire de o ora. oricum, am inteles ca majoritatea bebeilor incep sa faca distinctia dintre noapte si zi cam la o luna

cat despre caldura... si eu imi cam fac griji, vom vedea acum....

mai intrebai ceva dar am uitat, revin, daca am vreun raspuns

petra, multumesc pentru raspuns; am mai incercat cum zici - fara lumina mare si chiar fara schimbat scutecul (unu din doua raminea, deci schimbat la cca 6 ore venea)si citeodata merge, citeodata nu. Se pune pe urlat.
Si noi dormim cu ea, cu rindul, asa de rea e ca ne tine treji pe-amindoi, deci ne impartim noaptea in doua. De fapt, dupa supt, care e cca 30-45 min ea are ochii mari deschisi, daca o pun la somn scoate sirena si urla... deci tre sa o mai tin inca pe-atit in brate, la povesti, la joc sau ascultat muzica.
O fi rasfat asta?

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput