Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(113)
Raspunsuri - Pagina 17
Ayla21 spune:
Buna dimineata!
Trezireaaaaaaaaaaaaaa!!!

Monica
sotie si mama fericita
E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anamariame
Monica, eu am modificat listuta. Ma tot uit la cezarienele programate si nu inteleg ce trebuie modificat. Scuze, o fi neuronul singuratic de gravida! Din nou!!! ![]() Ana-Maria 38+AMR 2 saptamani |
O fi al meu
. Cred ca "adauga" era corect sa spun. De ex rodica nu e in lista de programari si sa nu uitam ziua cand scoatem majoretele pt ea. Sau nu vad eu bine?Monica
sotie si mama fericitaE primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
Ayla21 spune:
Fetele, de ZoRi nu mai stie nimeni nimic? Nici cine ne daduse vesti despre ea nu stiti? (membru DC)
Monica
sotie si mama fericita
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Tufete, stati voi linistite, ca asta cu umflatul picioarelor nu e semn...daca ar fi fost asa ar fi trebuit sa fi nascut de vreo 10 zile, de cand mi-s ca niste perne cu carnaciori de-aia grosi, ma uit la picioarele mele si nu le recunosc, ar trebui sa le fac o poza sa-mi amintesc in ce hal eram...Cica nu ti se dezumfla instantaneu dupa ce nasti (asta ar fi fost visul meu:)) ci doar la...cateva saptamani! Asa e, mamici?! Mai aveti careva picioare de elefant? |
Ale mele s-au desumflat imediat dupa nastere. E drept ca nu erau kiar de elefant... dar se umflasera brusc miercuri seara... duminik am nascut, dar nici eu nu zic ca o fost "semn". Si inelele au incaput la loc.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-MarisaAnul acesta Iepurashul n-a adus cel mai pretios cadou
PetraTudor spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 PetraTudor la ce spui tu bouncer? Eu am dar nu stiu daca ne referin la acelasi lucru. |
Monica, ma refer la balansoar cu jucarioare atarnate, cu vibratii si muzica. Am incercat eu sa pun un link dar m-a lasat neuronul si am uitat ca se va considera reclama
Daca asa ceva ai, sa-mi spui si mie te rog daca ii aduce vreo bucurie bebelusului, noi ne jucam enorm cu printisorul nostru dar tot am citit pe net despre faptul ca bebe trebuie stimulat in toate felurile

pupici!

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
Ayla21 spune:
Petra eu te intre dintr-un anumit motiv. Noi avem si balansoar si boncer, dar nu bouncerul clasic.
asta-i balansoarul(Travel Bouncer) si asta-i leaganul(Bouncer) unde bebe sta ca in scoica. Si mai este bouncer-ul unde-l poti pune mai incolo cand e mare, sa sara
. Cred ca tu la al doilea te referi (la al 3-lea sigur nu) Leaganul nostru, ca in a doua imagine, poti vedea la pagina Luanei, la 5 aprilie. Deci sta corect, are jucarii atarnate, canta si se leagana. Luanei nu i-a placut leganatul
dar ii place sa stea in el. Ea si in incubator a stat in cocon, nu a stat niciodata in patul mare singurica, chiar si acum ii pun pernita aceea care impiedica rasucirea bebelusului, si pt ea inseamna mult, caci nu se simte singura in pat.
Deci, da, noi avem leagan (si balansoar), scuze daca nu am explicat cum trebuie diferentele, probabil si tu la leagan te referi. Ajuta si ii place la bebe, in plus nu sta numai pe spate cu ochii in tavan, il poti tine cu tine in alta camera, de ex daca gatesti si vrei sa-l suptaveghezi tot timpul. E distractiv si pt bebe.
Modelul ideal unde poti da jos (detasabil).
Monica
sotie si mama fericita
Ayla21 spune:
Adica eu m-am referit ca poti sa il lasi atarnat sa se miste, sau sa legenele bebelusul, sau il poti detasa si lua cu tine de ex pune pe masa, etc. Din acelea avem noi. Nu din ala de sarit.
Luana are poze in amandoua.
Cauta www.bambinodirect.co.uk/details2.asp/ProductID/983/Graco%20Swing%20n%20Bounce br / " target="_blank">"Graco swing and bounce 2-in-1"
The Graco Swing n Bounce is a fully featured 6 speed swing as well as a comfortable bouncer with vibrating seat. A unique 2-in-1 product!
* Suitable from birth to about 11kg
* 6 speed swing
* 2 speed soothing vibrations
* Extra padded seat pad for ulitmate comfort
* 3 position recline seat
* 5 point harness
* Easy entry tray
* Removable head support
* Folds and easily dismantled for storage
* Machine washable seat pad
* Carry handles to easily remove the bouncer
* Motion mobile with 3 plush toys
* Electronic with music, nature sounds and timer for automatic shut down
* Removable mix n move toys
* Requires batteries
Dimensions
Swing: 96cm (h) x 70cm (w) x 86cm (l)
Bouncer: 65 (l) x 44cm (w)
Folded: 104cm (h) x 70cm (w) x 33cm (l)
Monica
sotie si mama fericita
Ayla21 spune:
Leagan Graco Swing N' Bounce
* Leagan automat cu dubla utilizare - fotoliul se poate detasa din leagan si se poate folosi separat, fiind prevazut cu functia de vibrare.
* 6 viteze de leganare, reglabile digital.
* Temporizator electronic - leaganul se opreste automat dupa perioada de timp stabilita.
* Muzica linistitoare, melodiile fiind difuzate intr-un ciclu continuu.
* Bara cu 3 jucarii amuzante pentru stimulare vizuala si 2 jucarii pe tavita.
* Masuta detasabila pentru mancare sau jucarii.
* Fotoliu cu spatarul rabatabil in 3 pozitii.
* Centura de siguranta cu inchidere in 5 puncte
* Husa scaunelului este confortabila si usor de curatat, avand si un suport pentru cap detasabil.
* Usor de transportat dintr-o īncapere īntr-alta. Se pliaza rapid,putandu-se depozita fara a ocupa spatiu.
* Se folosesc 4 baterii alkaline, rezistente pāna la 100 ore de leganat. (Bateriile nu sunt incluse in pachet.)
* Recomandat pentru nou-nascuti si bebelusi pana la 13 kg
* Garantie: 12 luni
Leagan Graco Swing Silhouette (asa avem noi)
* Leagan dual - fotoliul este prevazut cu functia de vibrare.
* 6 viteze de leganare, 2 viteze de vibrare, reglabile digital.
* Temporizator electronic - leaganul se opreste automat dupa perioada de timp stabilita.
* Muzica linistitoare, melodiile fiind difuzate intr-un ciclu continuu.
* 3 jucarii din plus rotative pentru stimulare vizuala si 2 jucarii pe tavita.
* Masuta detasabila pentru mancare sau jucarii.
* Fotoliu cu spatarul rabatabil in 3 pozitii.
* Centura de siguranta cu inchidere in 5 puncte
* Husa scaunelului este confortabila si usor de curatat, avand si un suport pentru cap detasabil.
* Se folosesc 4 baterii alkaline, rezistente pāna la 100 ore de leganat. (Bateriile nu sunt incluse in pachet.)
* Recomandat pentru nou-nascuti si bebelusi pana la 11 kg
* Garantie: 12 luni
Monica
sotie si mama fericita
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Buna seara fetele! Va rasfatati cu prajituri si bere? Si noi am avut parte de bunataturi azi. Scriu un pic telegrafic, ca pic de oboseala, nici tastele nu le nimeresc prea bine. Ma scuzati sper sa mi se ierte de data asta.Am pus poze cu printesa mea, am imbracat-o in rosu, in ideea de a arata ca un ou rosu. curea bun venit acasa. Ce hamatom, unde? Sper sa fie ok bebe Radu. Asteptam poze!![]() Joanna, inceraca sa dormi cand doarme Darius. Nu iti fa procese de constiinta ca il lasi cate un pic in grija cuiva, doar nu-l abandonezi. Ai nevoie de putina odihna, caci asta-i cea mai mare problema acum, oboseala. De aici vine si depresia, si scaderea productie de lapte. ![]() PetraTudor la ce spui tu bouncer? Eu am dar nu stiu daca ne referin la acelasi lucru. Dodo-pui superbe pozele, si dodolinii tai sunt adorabili.![]() Cred ca e super incantat Bogdan de mica printesa. Ce bine arata Isabella, ce falcute are, si chiar isi tine sticluta singura? Asa ne pupam si noi, pe bot, si prietena mea a zis ca suntem perversi.![]() danonique ai niste copilasi adorabili. Cand am vazut pozele cu voi in parc... mi-am amintiti cat imi doream multi copii. Cine stie peste timp, poate ma razgandesc.![]() Sa fie sanatosi sa te bucuri de ei, mami. Greu stiu ca nu e, mi-e teama sa mai fac unul, nu ca nu ma descurc sa-l cresc. Am avut la noi o fetita, dar era cam de varsta lui Clau, si zicea lumea ca nu imi e greu cu doi? Era simplu fiind apropiati de varsta. Chiar imi doream multi copii. Adica...asa, vreo cinci ![]() rodica2008bafta, si refacere rapida! ![]() Simina, modifica te rog in listuta si datele de cezariene programate!Thanx ![]() iulia_30felicitari! ![]() denisamada dulce-dulce Adelina, la multi ani!![]() Pupici multi, si noapte linistita va dorim! ![]() Monica sotie si mama fericitaE primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA! |
neata!!!
Dc as sti datele pe derost le-as modifica, da nu le stiu

9+Mariana
Mazarica
denisamada spune:
Yupiiiiiiiiiii!!! Fetele! M-am cantarit acum, la 1 saptamana de la nastere si sunt la +2kg! (fata de inceputul sarcinii, adik)
A doua zi dupa nastere aveam +5kg...
Dar burtik mai atarna inca... ![]()
Multumesc, Ayla.
Promit sa mai pun poze cu pisicuza, si pe contul comun de pe picassa. Sta motanul numai cu camera de filmat si aparatul foto pe ea. ![]()
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa
Anul acesta Iepurashul n-a adus cel mai pretios cadou 

sper sa mi se ierte de data asta.