Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(113)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

chatonel,
nu am apucat sa citesc aseara ce ai scris, da' m-am orientat asemanator, am pus fomista intii la sinul mai gol, sa-i treaca disperarea

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Buna fetele! ma mai tineti minte?/ cu rusine intreb Intru mai rarut ca am o ocupatie a mainilor de vreo 2 saptamani de cand nu ne lasa colicii. In rest, suntem bine sanatosi si evident frumosi.

Ma bucur cand vad ca e ziua si aparitia de ghiocei cu iz de mieluti.

Joanna, multa sanatate si curaj in lupta cu bb.

Am cvitit o discutie despre kk lui bb. Si eu am avut o mare problema in acest subiect. Acum la bb al meu seamana cu un borcan de mustar rasturnat in pampers. Scuze pt cine e mai moale la stomac.

De alaptat, alaptez la san la 2 ore, noaptea chiar la 3. Am o problema ca nu ragaie nici pus in cap. F rar o face. Si de aici cercul vicios cu colicii. Pt colici ii dau Gripe Baby Water, cu efect de calmare si de facut parrrr. parrr. Imediat dupa ce ii dau doarme. Ma tot gandesc sa nu aiba ceva somnifer in el, desi spune ca e din plante.

Altele ...sunt bine, operatia mai da semne de existenta doar cand ma ridic brusc din pat.

Va doresc sanatate si bbei frumosi si dragastosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Yupiiiiiiiiiii!!! Fetele! M-am cantarit acum, la 1 saptamana de la nastere si sunt la +2kg! (fata de inceputul sarcinii, adik) A doua zi dupa nastere aveam +5kg...

+ ce? Fata de greutatea de dinainte de sarcina? sau poate - minus?
Pielea isi revine in timp, imediat nu are cum. De asta se zice ca in 9 luni devi mama, in 9 luni redevi femeie Eu am pus poza cu mine, nu mai am burta deloc, nici vergeturi, decat subtiri, pe aripioare (ca alea jur ca nu le aveam inainte de sarcina) dar burta e cam flescaita.

Simina, iubito, in paginile scrise sambata a zis Rodica, de internare si cezariana. Nu vreau io sa-ti dau de lucru (adica ba da vreau ca sa intri la noi mai des, dar nu ca o sarcina de indeplinit) dar daca nu vedem in lista cine are cezariana in ziua X, cu neuronul nostru singurel si obosit uitam de galerie.

Monica sotie si mama fericita

E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:

Yupiiiiiiiiiii!!! Fetele! M-am cantarit acum, la 1 saptamana de la nastere si sunt la +2kg! (fata de inceputul sarcinii, adik) A doua zi dupa nastere aveam +5kg...

Pielea isi revine in timp, imediat nu are cum. De asta se zice ca in 9 luni devi mama, in 9 luni redevi femeie Eu am pus poza cu mine, nu mai am burta deloc, nici vergeturi, decat subtiri, pe aripioare (ca alea jur ca nu le aveam inainte de sarcina) dar burta e cam flescaita.

Simina, iubito, in paginile scrise sambata a zis Rodica, de internare si cezariana. Nu vreau io sa-ti dau de lucru (adica ba da vreau ca sa intri la noi mai des, dar nu ca o sarcina de indeplinit) dar daca nu vedem in lista cine are cezariana in ziua X, cu neuronul nostru singurel si obosit uitam de galerie.

AAAAAAAA...am inteles.....da nu am puterea si timpul necesar sa caut acum. Eu sunt cu munca, am o tona de rufe de calcat, si ar trebui sa fac ceva de mancare de post ca intr-o ora vin ai mei de la tara cu bunica...si tre sa-i dau ceva de mancare(sunt libera azi, nu ma duc la munca)
Ma omoara durerea de coloana, mai ales spre seara cand se aduna oboseala, si simt ca mi se blocheaza bazinul cu tot cu fund, iar dc ma asez si vreau sa ma ridic ma taie durerea pana in talpi. In rest n-am nimik!.....aaa mai am nasul infundat...da nu tusesc nu fac febra..deci e bine

9+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Buna mamici!!!
Gata de ieri am ajuns si noi acasa. Am avut o prima noapte destul de buna. Suntem o fetita cuminte nu prea plangem dar ne cam supara Kk.
Nu stiu cum sa procedez pt ca ea face imediat cum o pun la san si daca o schimb dupa ce termina de mancat ii sare tot somnul cel dulce dar nici neschimbata nu o pot lasa. A si face cam des de fiecare data cand mananca, cu consistenta cam moale si imprastiat, ma gandeam sa nu fie ceva cu laptele meu.
In rest totul este bine, pana la urma am nascut prin cezariana de urgenta pt ca in timpul travaliului nu imi ceda deloc colul, dar nu regret deloc pt ca suntem bine amandoua iar recuperarea a fost chiar foarte usoara.
O sa punem si poze pe contul de picasa.
Va pupam pe toate !!

Sabina 39+ mamica de Maia Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:

+2kg fata de greutatea dinainte de a ramane insarcinata. (-10kg fata de greutatea dinainte de nastere, de la care a trecut 1 saptamana) Mie mi s-a parut ok... am fost kiar incantata
Heheeeeeee, as vrea eu -2kg.... dar cine stie, la cat produce "Laptaria lui Adelache", nu e exclus.
Vergeturi n-am facut nici eu, iar la burta sper si eu sa-si revina... dupa ce ne scoatem firele, incepem sa mai tragem de ea.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa
Anul acesta Iepurashul n-a adus cel mai pretios cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Saby bine ati venit. Asa facea si al meu la inceput, nu chiar dupa fiecare masa, doar de 3 ori pe zi, dar in timpul meselor. Nu e nimic in neregula cu laptele, se va regla de la sine - la noi acum, din cauza ca halim si formula, e o data pe zi sau la 2 zile. Dar treptat si-a redus scaunele.

Am uitat un pt Iulia.

Monica mami de CRISTIAN

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

MULTUMESC MONICA!

cel de la graco este super fain, am mai vazut unele de la fisher price dragute. am sa merg astazi la Mini Blue sa vad ce gasesc, pe cele de la Chicco le-am studiat ieri si nu m-a incantat niciunul. eu am un cos in care bebe sta ziua, dar ma preocupa ideea de bouncer pentru ca bebe deja incepe sa prinda cu manuta, sa se agate de fapt si jucariile care sunt in general agatate au texturi/culori diferite ca sa-i dezvolte simtul tactil/vederea etc. iar eu nu am decat aceeasi culoare si textura mereu Numai mirosul difera, uneori ma gandesc ca poate nu ma va recunoaste

Vad ca si tu spui ca mai ai burtica, si eu... dar de azi fac abdomene, ca vreau sa mai scada macar putin pana saptamana viitoare cand se implinesc cele 6 - if you know what I mean...

Vergeturi am pe sani, de la umflat si dezumflat dar se vor estompa, nu imi fac griji.

kg eu am 7 in plus, dar eu mi le doream, imi admir acum cu placere fundul bombat in oglinda, vitrine... sa scap de burta si sunt fericita!

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

neata pe la prinz, tufete

noi iesim la raport cu o noapte in care pisica s-a trezit doar la 12 noaptea si la 5 am trezit-o eu, ca m-am gindit ca nu e bine sa doarma atita fara papa la burtik... apoi am dormit iar de voie, fara plinsete si fara dans, pina la 8 jumate si apoi pina la 10 dimi!!
Vai ce bine a fost!!!! Sper sa continue tot asa!
Nu stiu daca v-am mai zis (deh, neuronu ala singuratic isi face de cap ): seful meu care are 3 copii mi-a zis ca de la 4 kile copiii incep sa doarma noaptea o avea dreptate?

pisigri, nu spusesi esentialu: avu mai putini colici pisimica?

denisamada, sigur mai slabesti cu alaptatul, eu aveam +5 la o saptamina de la nastere si acum sint la +2,5, la 3 saptamini dupa nastere.

saby, schimba copilul inainte de masa, pune bepanten pe fundulet si lasa-l sa adoarma dupa supt, n-are nimic daca face KK, de-asta are pampers ; oricum nu dureaza mult perioada in care adoarme imediat dupa ce papa.

petra asa deci, te uiti in vitrine dupa bombatu tau, lool

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
nu spusesi esentialu: avu mai putini colici pisimica?

Chatonel, poate-i buna ideea ta, uite ma gandeam ca la ce poftinciosi de bebelusi aveti voi, Luana nu suge cu pofta. Suge incet si e tare plictisita. Asa-i si frate-su, astia nu au pofta de mancare niciodata. Poate de asta nu avem noi colici?

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
eu aveam +5 la o saptamina de la nastere si acum sint la +2,5, la 3 saptamini dupa nastere.

E super bine, Denisa, e super bine si la tine. Eu sunt pe minus, de aia ma dusese gandul la minus
Petra, nu am burtica dar e cam moale ce e acolo, si sper sa-si revina. Eu am facut mult sport inainte, ca hobby, deh, ale tinereturi valuri si chiar ma deprima sa fie asa. Am pus poza si aici, e in abumul meu de la Picasa. Ziceam sa nu ma bateti, dar acolo-i voie.

Mergi la inceput