Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(113)
Raspunsuri - Pagina 16
Ayla21 spune:
Buna seara fetele! Va rasfatati cu prajituri si bere? Si noi am avut parte de bunataturi azi.
Scriu un pic telegrafic, ca pic de oboseala, nici tastele nu le nimeresc prea bine. Ma scuzati
sper sa mi se ierte de data asta.
Am pus poze cu printesa mea, am imbracat-o in rosu, in ideea de a arata ca un ou rosu.![]()
curea
bun venit acasa. Ce hamatom, unde? Sper sa fie ok bebe Radu. Asteptam poze!
Joanna, inceraca sa dormi cand doarme Darius. Nu iti fa procese de constiinta ca il lasi cate un pic in grija cuiva, doar nu-l abandonezi. Ai nevoie de putina odihna, caci asta-i cea mai mare problema acum, oboseala. De aici vine si depresia, si scaderea productie de lapte.
PetraTudor la ce spui tu bouncer? Eu am dar nu stiu daca ne referin la acelasi lucru.![]()
Dodo-pui
superbe pozele, si dodolinii tai sunt adorabili.
Cred ca e super incantat Bogdan de mica printesa. Ce bine arata Isabella, ce falcute are, si chiar isi tine sticluta singura?
Asa ne pupam si noi, pe bot, si prietena mea a zis ca suntem perversi.
danonique ai niste copilasi adorabili.
Cand am vazut pozele cu voi in parc... mi-am amintiti cat imi doream multi copii. Cine stie peste timp, poate ma razgandesc.
Sa fie sanatosi sa te bucuri de ei, mami.
Greu stiu ca nu e, mi-e teama sa mai fac unul, nu ca nu ma descurc sa-l cresc. Am avut la noi o fetita, dar era cam de varsta lui Clau, si zicea lumea ca nu imi e greu cu doi? Era simplu fiind apropiati de varsta. Chiar imi doream multi copii. Adica...asa, vreo cinci
rodica2008bafta, si refacere rapida!
Simina, modifica te rog in listuta si datele de cezariene programate!Thanx
iulia_30felicitari! 
denisamada
dulce-dulce Adelina, la multi ani!
Pupici multi, si noapte linistita va dorim!
Monica
sotie si mama fericita
E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Dodo-pui superbe pozele, si dodolinii tai sunt adorabili.![]() Cred ca e super incantat Bogdan de mica printesa. Ce bine arata Isabella, ce falcute are, si chiar isi tine sticluta singura? Asa ne pupam si noi, pe bot, si prietena mea a zis ca suntem perversi.![]() |

Bogdan e in extaz ,vrea sa o tina el in brate
...

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
gigelica20 spune:
Buna seara frumoaselor
!
Eu ma pregatesc de
si imi doresc o noapte ca cea precedenta
. Ieri seara i-am facut baitza pe la 9, apoi a papat fff bine si de pe la 10.30 a dormit pana la 2...cand raportez ca eu l-am trezit
, ca mi se parea ca e prea mult timp si trebuie sa il alaptez. A papat iar foarte bine si...somn de voie pana la 6 cand iar a papat si a stat putin de vorba cu mine
, apoi a dormit pana la 10.30.
Deci...am bagat si eu somn mult, asa ca ma rog sa tot am parte de astfel de nopti.
Burtica il doare, dar nu f tare. Se chirceste, scoate un chitait acut...ca un tipat, dar daca ii bag suzi sau tzitzi in gura se potoleste. Nu e f plangacios, decat cand ii e foame. Atunci...sa te tii frate. Urlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

.
Eu nu ma pot opri din baut
...bere fara alcool, desi medicul pediatru mi-a zis sa nu mai beau caci e ...carbogazoasa si ii face lui rau, cica. Dar e buna si mi-e sete. In rest beau in nestire oricum: apa plata, ceai ( de menta, tei, sunatoare).
Ma simt excelent cu operatia, nici nu simt ca as avea vreo taietura. Pe bune. Sunt doar...obosita.
Ma duc sa fac nani langa puisorul meu, caci tati e racit

. Sta cu masca pe langa pui, eu iau oscilococcinum preventiv, dormim separat, sper sa se faca repede bine si eu si puiul sa scapam sanatosi.
pt raceala lui Gabi .
Va pup si ne mai auzim maine.
Gigelica(Lucia) -
Obosita dar foarte Fericita de
Victor-Andrei ( Pitonul colicios) 
chatonel spune:
ilinca, celulita se duce si ea, o buna parte, cind scad umflaturile la chishere
c de fapt ce easte ia? neste apa ce inoata in grasime
deci e o veste buna
si cu vergeturile, sa stii ca nici io nu am facut pe burta, doar pe mamare, si asta de la bun inceput, ca la 2 luni de sarcina aveam doua marimi la sutien in plus (acu am patru); deci nu cred ca mai faci, daca nu ai inceput.
Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
wow, gigelica, ce pitonas cuminteeeee!! sa doarma el asa bine!!! ce e de mirare e ca si fie-mea a dormit binisor azi noapte, da incepind de la 4 dimi pina la prinz... pina la 4 ne-a cam chinuit 
Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
olishka spune:
Buna seara!!!
Anamariame am niste butuci de picioare de cateva saptamani. Umblu incaltata pe caldura asta cu UGG-uri, ca nu-mi incape nimic altceva. Noroc ca azi a fost mai racoare.
Ilinca esti o fericita daca nu ai nici o vergetura. Eu ma dau de 3 ori pe zi cu ulei de masline caci am crapat toata, desi am avut grija inca de la inceput sa beau multa apa, sa ma dau cu crema etc. Dar asta e...Caut tratamente pt ele, dar se pare ca nu se mai poate face nimic 

Eu am intrat repede. V-am zis ca a venit socrela si mai stau cu ea de povesti.
Va pup pe toate si lasati-o mai moale cu prajiturile 
Olga
38+
David
lalala13 spune:
| citat din mesajul lui iulia_30 Buna fetele!Vin si eu sa raportez ca joi 6 aprilie ora 9,20 s-a nascut "pisicuta "noastra,Maria, prin cezariana.A cantarit 3.540 si 50 cm apgar 9(10 este pentru profesori .Fetele va multumesc din suflet pentru majorete si promit sa revin cand ma refac,acum inca ma tine operatia si trebuie sa alerg la bebelusa. ![]() iulia 36 + Maria |
FELICITARI ..si aici
sa fiti sanatoase...
mie inca nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul...

my somebody....

Ilinca_M. spune:
Olishka, se vor atenua vergeturile, stii cu ce? Cu electrostimulare. Io am avut pe coapse niste vergeturi de pe la 16 ani, cand tot aveam oscilatii mari de greutate, ba ma infometam ba mancam ca o turma de porci, obsesii si nacazuri adolescentine...N-as fi crezut, dar iti spun ca mi-au trecut prin electrostimulare!
Eu am o pereche de balerini de piele intoarsa pe care-i shtrompalesc toata ziua, atata erau de frumosi inainte, dar acum la cat i-am labartzat nu stiu daca o sa mai am ce face cu ei
38+
Sophia-Diana
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
anamariame spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Simina, modifica te rog in listuta si datele de cezariene programate!Thanx Monica sotie si mama fericitaE primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA! |
Ana-Maria
38+AMR 2 saptamani
anamariame spune:
Nimeni pe-aici, ha?Olishka are musafiri, iar Shasa il are pe bb Petru...Ma duc si eu la somn, prin urmare...desi parca-parc-as m-ai viziona un episod din Desperate Housewives.Pupici de noapte buna! 

Ana-Maria
38+AMR 2 saptamani