Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(113)
Raspunsuri - Pagina 15
curea spune:
Buna dragelor, Va multumesc tare mult pentru sustinere si incurajari. Joi am revenit acasa baietelul nostru Radu Mihai a cantarit 2900, 50 cm scor apgar 8 nascut normal cu epidurala raportam dubla circulara la nastere, nascut pe 06.04. ora 22.10. Bunul Dumnezeu a avut grija de noi si suntem bine sanatosi, din cauza circularei radu a venit pe lume cu un hematom care se retrage sper sa fie bine pana la capat. Felicitari mamicilor care au nascut si incurajari pentru cele care urmeaza. Fruntea sus mamicilor nu este asa de greu trebuie sa aveti incredere in voi si fortele prorpii.
Monica iti multumesc tare mult pentru incurajarile primite la telefon. Te rog sa ma scuzi dar nu am putut vb mai mult...
Voi reveni cu poze si cu amanunte. Am incercat sa adaug pe picassa il voi ruga pe sot tre sa instalam un programel..
Toate cele bune.
sap.40
joanna27 spune:
Ziua buna tufete, intru repede la raport!
Sasha felicitari, bun venit bb Petru, sa fi sanatos si necolicos! Felicitari celorlalte mamici ! Bun venit acasa Curea!
La Multi Ani tuturor celor care poarta nume de flori!
Paste Fericit celor care sarbatoresc acuma!
Rapid m-am uitat pe poze , avem niste ghiocei superbi!
Pupici pt. Luana.
Simina soro ce face mazarica , nu mai intri pe la noi?
Chatonel incerc sa ma rasfat da nu prea ma lasa constiinta, cum il aud ca plange gata..azi am baut un pahar de vin
![]()
Raportam o noapte colicoasa, in care a dormit 2 ore si a mai dormit o ora de la 10 la 11 si acuma de o juma de ora..
Eu sunt asa de rupta ca nu pot sa dorm,sper sa doarma mai mult acuma ca sa fac si eu o baie.
Scot o majoreta in caz ca mai naste cineva pana intru..

la toata lumea
super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI 
chatonel spune:
'mna seara, tufete ![]()
scoatem niste majorete de control 

felicitari fetelor care au nascut 

sa aiba cozonacei cuminti si papaciosi!!
johanna, hai noroc ![]()

pisigri, in cartea mea zice asa: sa o mingii cind suge, asa atentia ei nu mai e exclusiv spre sin si papa mai incet; ori sa o pui de cite 2 ori la acelasi sin, sa fie mai putin lapte cind papa si sa nu o mai doata burti asa rau (banuiesc ca va dori mai des la supt, daca e mai putin lapte).
ilinca, mai ai prajituri?
aris tot in gradina o fi? ![]()
ayla la plimbare, banuiesc?!
Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
anamariame spune:
Buna seara,Slabuta activitatea pe aici!Iulia, felicitari pentru bebita! Ai vrut sa zici joi, 9 aprilie, nu? Eu asa am trecut pe lista, ca vad ca tot asa erai trecuta si la cezariene programate.Olishka, pe unde esti? Tie ti s-au umflat picioarele? Ale mele sunt ca doua placinte din care ies cate 5 carnaciori
, au inceput sa se umfle de vineri si tot continua...Simt ca momentul cel mare e tot mai aproape! Doamne-ajuta! Ma apuca niste emotii cand ma gandesc...Ana-Maria
38+AMR 2 saptamani
georgiana310 spune:
Mie mi s-au umflat picioarele de acum 2 saptamani. Se umfla, se mai desumfla dar ideea e ca dimineata ma trezesc cu mainile si picioarele ca niste adevarate pungi de apa! Groaznic!!!
Dar, mai e un pic si gata. Am inteles ca in cateva zile dupa nastere, scapam de provlema asta...
39+
Brisees
gia
Ilinca_M. spune:
Tufete, stati voi linistite, ca asta cu umflatul picioarelor nu e semn...daca ar fi fost asa ar fi trebuit sa fi nascut de vreo 10 zile, de cand mi-s ca niste perne cu carnaciori de-aia grosi, ma uit la picioarele mele si nu le recunosc, ar trebui sa le fac o poza sa-mi amintesc in ce hal eram...Cica nu ti se dezumfla instantaneu dupa ce nasti (asta ar fi fost visul meu:)) ci doar la...cateva saptamani! Asa e, mamici?! Mai aveti careva picioare de elefant?
Dada, mai am prajituri, ca tre pentru musafiri pe maine
. Ce-aaaas beaaa o beeereeee! Mai este una rece in frigider, cum deschid, cum salivez...
38+
Sophia-Diana
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
chatonel spune:
asa e, nu e instant desumflatul... da vineprecis! io-s ok la picioare acum, dupa 3 sapt de la nastere, inca nu-s ok la miini, abia am virit inelele la inelare.
ilinca, fa-te-ncoa cu neste praji ca 
dau br nealcoolica la schimb!! ![]()
Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
Ilinca_M. spune:
Oooo, de inele si verigheta am si uitat de cand nu le-am mai avut pe degete...de vreo 3 saptamani nu mai pot sa le port. Singura mea multumire de pana acum e ca n-am nicio vergeturica, sper ca nu se poate intampla asa o grozavenie incat sa-mi infloreasca acum, pe ultima suta de m!!
Ar fi chiar culmea. Ca de celulita-s plina in josul bucilor si pe bulane (bine, nu e f. vizibil cu ochiul liber, dar cand fac "schema clasica" cu stransul intre degete explodeaza "coaja de portocale"). Chiar am citit ca Olishka parca se facea cu ulei de masline de 3 ori pe zi: te trei ori pe zi, tufato?! Da' de ce asa exces de zel, ca daca e sa-si faca efectul e destul o data pe zi. Adica io asa am facut toata sarcina, o data pe zi, neaparat dupa dush, sa se absoarba mai bine.
Chatonel, iti cashuna pe prajituri, ay? Sa stii ca-s foaaaaaaarte bune!! Of, berea fara alcool n-are niciun farmec. Mai bine sampanie fara alcool, ca macar aia e dulceaga si are gust de fructe![]()
38+
Sophia-Diana
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
Timi07 spune:
Felicitari proaspetelor mamici, sanatate si fericire alaturi de copilasi va doresc.
Shasa cum l-ai convins pe Petru sa vina la timp? Sper sa nu-ti urmez exempus si sa vina si al 2-lea bebe tot tarziu la mine ca nu mai pot.
Paste fericit celor ce-l serbeaza azi si la multi ani celor ce-si serbeaza onomastica.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Shasa si bebe Petru!
CRISTIAN