Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(113)
Raspunsuri - Pagina 14
PetraTudor spune:
fetelor, voi cumparati bouncer pentru bebelus?
eu vreau unul si daca mi-am luat caruciorul de pe net, ma uitam si dupa un leganut, asa ceva http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/fisher-price-m-42.html
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
Dodo-pui spune:
Am promis "dovezi"
cu noi...
Aici sunt cateva

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
georgiana310 spune:
Ce dragutzica e Isabella!
Sa va traiasca, Dodo!
Ilinca, am pus actele si ce ai mai zis... Sper sa fie totul ok. Acum ma mai streseaza maica-mea care nu intelege de ce ma duc eu sa nasc din Cluj la Baia Mare, asa, de-odata!
In rest, ready to deliver the baby! 
39+
Brisees
AMR: 3 ZILE
gia
olishka spune:
Dodo sunt adorabili puiutii tai
Iar pentru Donu'Bodo surioara lui este o adevarat minune 
Olga
38+
David
chatonel spune:
psika de nord, ai studiat toate pozitiile de alaptat? poate e una care nu permite halitul en gros, ci asa, mai gingas
sa ma uit si io in cartea mea de la leche league.
tufete, am fost la balacit o ora 

vai ce bine a fost, as fi stat o zi!!!!
Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
danonique spune:
Buna tuturor!SHASA felicitari ptr bebe PETRU!Eu nu am mai reusit sa intru pe forum de cand a venit Darius.Va multumesc tuturor ptr felicitari si ii multumesc ELLENUTEI care acum doua saptamani v-a anuntat nasterea celui de-al treilea pui al familiei noastre.Noi suntem inca in perioada de acomodare iar ceilalti doi fratiori sunt foarte incantati de bebe.Ca o incurajare ptr mamicile care sunt la primul bebe imaginati-va ce e la noi cu 3 copii foarte apropiati ca varsta.Ca sa nu intru in depresie in momentele in care simt ca nu mai fac fata ma incurajez cu ideea ca vor creste si va trece aceasta perioada dificila.DODO nu am uitat de promisiune dar deocamdata nu am timp sa ajung la banca.Te anunt cand voi face viramentul.
Daca vreti sa ne cunoasteti am pus poze la semnatura in albumul DARIUS.
tuturor
celor ce poarta nume de flori si
celor care sarbatoresc astazi.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09)
poze albert
rodica2008 spune:

La multi ani tuturor celor care poarta nume de floare!

Felicitari Shasa si Bubulina,multa sanatate pt voi si bebici va asteptam din nou langa noi

Eu maine ma internez pt ca marti sunt programata la cezariana,va pup pe toate

rodica
39+
Andrei
iulia_30 spune:
Buna fetele!Vin si eu sa raportez ca joi 9 aprilie ora 9,20 s-a nascut "pisicuta "noastra,Maria, prin cezariana.A cantarit 3.540 si 50 cm apgar 9(10 este pentru profesori
).Suntem topiti dupa ea si inca nu ne vine sa credem ca este a noastra.
.Fetele va multumesc din suflet pentru majorete si promit sa revin cand ma refac,acum inca ma tine operatia si trebuie sa alerg la bebelusa.

iulia
36 +
Maria
denisamada spune:
Venim si noi cu primele pozici cu Adelina, din maternitate si de la sosirea acasa.
Astazi am implinit o saptamana. Am facut praiturica 
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5322427865682237074
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa
Anul acesta Iepurashul n-a adus cel mai pretios cadou