*LMA!!* Puiutzi de Randunici 2008!! (243)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
alinusha06 spune:
pana acum m-am tot chinuit sa imi modific semnatura sa pun alt link pentru poze sper ca acum sa mearga
http://family.webshots.com/album/570863786OnRsql
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alinusha06 spune:
yupiiiiiiiii merge ......da simo am revenit la greutatea pe care o aveam inainte de prima sarcina ,intru in toate hainele de acum 5-6 ani de pe timpul facultatii ,pai la cat alerg prin casa ziua sa le pot face fata fetelor nici nu cred ca se putea altfel.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
GECKO, SI RESTUL FETELOR CE AZI SARBATORESC INVIEREA DOMNULUI, SA AVETI UN PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI! SA FIE DARNIC CU VOI!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oprescuflore yupiiiiiiiii merge ......da simo am revenit la greutatea pe care o aveam inainte de prima sarcina ,intru in toate hainele de acum 5-6 ani de pe timpul facultatii ,pai la cat alerg prin casa ziua sa le pot face fata fetelor nici nu cred ca se putea altfel. http://family.webshots.com/album/570863786OnRsql Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina ![]() ![]() |
FATAAAAA, chiar arati super!!
![](punk.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](olala.gif)
![](pofticios.gif)
Iubirea mea,
![](al9leacer.gif)
![](bandit.gif)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Flori, oricum arati beton fata! (vezi, Simo, asa o sa ajungi si tu cu 2 copii) Minunate fetitele tale si au niste ochisooori....
Alt tatic care va trebui sa-si cumpere pusca.
Mooama, Simo, pai bine ca nu-l cunosteam pe al meu cand am dat examenul auto ca nu-l mai luam in veci daca s-ar fi gandit sa stea in spatele meu Pai eu fac ff putine prostii la volan cand merg singura, el e ala care ma streseaza de gresesc, desi recunosc ca am invatat enorm de la el. Iar acum suntem si noi in faza in care m-ar lasa pe orice masina, cica are incredere...numa' sa parcheze el (si-i dau dreptate
Ati mai pomenit vreodata sa mananci felul 1 si 2 deodata? Ei, fata mea asa si-a dorit...felul 1 fiind iubita ei supa-crema de linte (am pus reteta pe Bucataras)
Gecko, esti criminala ca de obicei! Iti urez un Paste fericit, lumina Domnului sa va vegheze pasii si sa va aduca numai impliniri! Aceleasi urari celorlalte randunici catolice, Cami, Tonic si nu stiu care mai sunt...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
natynic spune:
Da, si eu vroiam sa o intreb pe Flori in ce parc merg ca nu m-am prins dar arata tare bine...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
Simo27 spune:
Gata,Flori ti-am vazut Scumpetele de fete!
Mai,Naty nu stiu daca o sa ajung chiar asa
!Da,macar sa am cat aveam inainte de Sam
!
Vechi-Nou
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
nicol_conte spune:
Neata la amiaza!
Eu am facut curatie toata dimineata cu mama soacra si o fata , dar imi ajunge...m-a invitat randunouiul la un gratar la niste prieteni, asa ca trag chiulul de la ora asta in colo..fetele sunt la mama
Ca tot vorbeati de copii miorlaiti si care tipa, sa stiti ca Alexia mea face si una si alta.De cate ori vorbeste cu Antonia tipa la ea de nu mai poate, iar cand vrea ceva, orice cere miorlait spre plangacios..ma dispera...si sa nu va mai spun ca nu am rezolvat nimic cu pampersii inca.Problema e ca a inceput sa sca[e si ziua pe ea intentionat, nu spune cand o trece pipi, zice dupa ce a scapat pe ea "o picatura mica si una mai mare"..Aseara m-am suparat pe ea, nu mai stiu cum s-o dau. Pana acum am incercat cu frumosul si cu vorba buna. In schimb de aseara sunt f.f. suparata pe ea, i-am luat toate rochiile, fustele si ciorapii(viata ei sa se imbrace asa) si i-am spus ca domnisoarele adevarate care nu fac pipi se imbraca elegant, ea care e o pisacioasa sa se imbrace numai in pantalon. Bineinteles ca mi-a zis sa o iert(de 100 de ori pe zi aud cuvantul asta, dupa fiecare trasnaie), dar i-am spus ca nu o iert decat dupa ce nu mai face pipi pe ea si se poarta frumos cu Antonia...nu mai stiu daca e bine sau nu, dar incerc si asa...
Hai ca m-am descarcat
Simo multa sanatate puiului bolnavior!
Luny si Naty va trebui sa mai asteptati pana veniti la mine la salon, abia pe la jumatea lui iunie preconizez sa deschid, pana atunci am scoala..
Si Antonia a facut kk moale ieri dimi, aseara si azi dimi, am trecut-o pe orez cu lapte, legume cu orez si morcov, banane.Sper sa fie de la dinti, ca de 3 luni nu si-a mai facut nici unul aparitia..
Clau Spor la treaba!
Fug ca ratez gratarul
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
ramo_cata spune:
salutare mamici gata am terminat si eu cu trebili...am spalat desi am vorbit cu mami la telefon acum si imi zise ca e sarbatoare ,nu stiam,am gatit pt noi pulpite de pui cu piure si pt andru ciorbitza de peste ...am papat toti 3 ,andru face nani ,cata e la spital la mamaia batrana iar restul lumii sunt la tara sa faca curatenie acolo...
criss merci pt cafea...acu resusesc si eu s abeau cafeaua linsitita
mihutza aici http://www.flickr.com/photos/randunici/3421536323/in/photostream/ ,cartita cred ca suna mai bine
olga mersi pt cafea
tuchita naspa sebul cu manatza cu basiti fir-ar el de leucoplast..naspa cu canadienii..imi pare rau pt tine
simo off doamne multa sanatate lui davidel..
clau vad ca taote am fost cu
ieri ...nu stiu ce a fost ca si eu am avut nervi sa zic asa ,poate si faptul ca sunt in cuartenie si nu pot sa fac cat si cum vraeu eu ca andru ma tine legata si de maini si de picioare...azi a venit si CM,de dimineata m-am impuns un pic si cu randunoiul off nu stiu ce sa mai zic...
nicol felicitari
luny mufarina frichinita...da e f bun pamantul...
naty iulia ...
si spor la treaba...off eu ma rog de nu stiu cand ,cam de 10 ani
de iubu meu sa ma invete si pe mine soferie si ma amana exact cum aman eu scoala de soferi..
ursuleata si distractei placuta...
vad ca si simo si-a luat stres cu soferia..
am vazut si fetitele frumoase ale lui flori...
simo suuupeeerrrbee pozele... si nicol harnicutza si multa distractie la gratar..
ce ma enerveaza ca se strica iar vremea,am iesit si eu cu andru afara dar am stat doar o ora ca bate vantul rau...off o sa intru sa calc ca am hainutele lui andrei si sa calc si pt mine si randunoi ..ca azi ma petrec la botez...n-am ninic un chef dar trebuie sa mergem...
apropo zoze noi mergem in lata parte..am vazut ca mi-ai scris pe mess dar messul meu nu merge..imi apar mesajele le pot citi dar eu daca scriu nu-mi apare scrisul ..nu stiu ce are...nu am avut timp sa ma ocup de el..distractie placuta la botez...
vad ca si bubu e la capatul rabdarii off de multe ori ma gandesc daca as mai avea un cochil cum m-as descurca?!
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
alinusha06 spune:
pai noi locuim in otopeni si avem niste parculete in zona dar acele poze sunt de la de la munte am fost acum 2 zile la cheile gradistei ,altele de la gradina zoologica.
Taticul chiar are pusca ca doar este politist de frontiera dar tot puscas ramane
.
Am culcat fetele si acum pregatim pe la bucatarie ca asteptam cativa invitati (ca am implinit 27 de ani )si serbam mai restrans ca in perioada de criza
.promitem sa revenim cu poze