*LMA!!* Puiutzi de Randunici 2008!! (243)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Uffff, am terminat si noi bucataria deocamdata, frate ce greu este sa faci curat temeinic cu Rebecca printre picioare! Mai avem mult de munca, dar pana la Paste le gatam pe toate! In sfarsit Rebe doarme , randunoiul sta si el pe canapea in sufragerie la televizor, asa ca ma relaxez si eu putin. Pe Razva l-a luat socrul de dimineata, asa ca saptamana asta sunt doar cu un copil, o sa-mi revin putin la cap...

Luny, imi pare rau de noaptea grea.

Ursuleata, fataaa, nu mai apareai deloc? Mi-era dor de tine. Apoi si noi venim cu siguranta daca-i vorba de pescuiala, Paul nu are cum sa rateze...Numai sa nu se iveasca ceva pe moment, altfel spun prezent de pe-acum!

Aaaaaa, randunoiul meu nu e genul care sa streseze la volan, ca altfel nu mai conduceam deloc. Dar cunosc specimene, cum ar fi fratele meu, tatal meu! Dar Paul este perfect, nimic nu-mi zice, doar cand ii cer eu parearea sau ajutorul!

Gecko si cine mai sarbatoreste acum Pastele, sa aveti Sarbatori Pascale minunate, multa caldura in suflete si iepurasul sa vina incarcat cu daruri.

Flori, ce poze super, sunt minunate fetele si mami la fel! Parca tu stai in Aviatiei sau incurc eu borcanele?? Foarte frumos parcul in care mergeti voi.

Simo, mamaaaaa ce-i cu pozele astea superbe???? Cum le-ati facut?

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Nicol, distractie placuta la gratar, ce bine ca ai terminat curatenia!

Flori, asaaaa, in Otopeni. Da mah, chiar asa, trebuia sa recunosc in poze Cheile Gradistei. Si noua ne place mult acolo, e foarte frumos. Distractie placuta astazi.

Mergi la inceput

Ramo, te-ai descurca si cu doi pui mami, ca n-ai avea incotro. E mai greut, dar si fericirea e dubla! Nu-i asa, mamici de 2 cupii? Offf, nici mie nu-mi place sa fac curat cu Rebe pe langa mine dar n-am incotro deocamdata. Si nu fac cum imi place mie, tot timpul sunt pe fuga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

GECKO, TONIC SI CAMI PASTE FERICIT! LUMINA SFANTA SA VA UMPLE SUFLETELE!

naty, iote aici:

....ii regasesti pe "prietenii" tai din trafic?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui oprescuflore

pai noi locuim in otopeni si avem niste parculete in zona dar acele poze sunt de la de la munte am fost acum 2 zile la cheile gradistei ,altele de la gradina zoologica.
Taticul chiar are pusca ca doar este politist de frontiera dar tot puscas ramane.
Am culcat fetele si acum pregatim pe la bucatarie ca asteptam cativa invitati (ca am implinit 27 de ani )si serbam mai restrans ca in perioada de criza .promitem sa revenim cu poze

http://family.webshots.com/album/570863786OnRsql
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)

si cumnatul meu e politist de frontiera in bucuresti..poate se cunosc ...trufan catalin il cheama...si al multi ani inca o data ,de ce plangi 27 de ani e o varsta f frumoasa

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

La multi ani, Flori!

Sa fii sanatoasa si fericita si sa iti fie fiecare zi o bucurie alaturi de fetitele tale frumoase!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Alexandru Mihai

Sa cresti mare si frumos!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Si aici e vant, fir-ar sa fie . Dupa ce se scoala Rebe trebuie sa mergem putin la cumparaturi si tot nu apuc la plimbare. Si mi-a zis randunoiul ca deja s-au aglomerat hypermarcheturile. A fost aseara sa ia cate ceva din Auchan si era nebunie curata!

Flori, dar 27 de ani este o varsta de-a dreptul minunata. Eu fac 32 anul asta, dar nu plang, viata e frumoasa, am deja 2 copii minunati! Hai , fii fericita, esti tanara, frumoasa si ai 2 fete minunate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Ramo, te-ai descurca si cu doi pui mami, ca n-ai avea incotro. E mai greut, dar si fericirea e dubla! Nu-i asa, mamici de 2 cupii? Offf, nici mie nu-mi place sa fac curat cu Rebe pe langa mine dar n-am incotro deocamdata. Si nu fac cum imi place mie, tot timpul sunt pe fuga!

fuga fuga si iar fuga si eu m-am saturat sa fac totul in fuga dar ce sa fac...ma uit la andru si imi trece il pup si ii spun cat de mult il iubesc...si gata imi trece...fac absolut totul in fuga si azi m-a enervat si randunoiul ,el e o presoana f calma,ne-am trezit si a zis ca merge la baie ok i-am zis du-te ca apoi o sa merg si eu sa ma spal si sa stai tu cu andru...apoi el zice a pai am treaba nu ti-am zis ca trebuie sa merg la alunu,un client ,sa iau banii..bai frate deci mi s-a ridicat parul in cap...auzisem stiam dar era vorba de 5 minute sa ma spal..si apoi imi zice daca nu as fi acasa cum te-ai descurca...pai bine frate i-am zis dar si cand esti acasa tre'sa-l pun oe andru in carucior sa-l iau cu mine la baie ..off ce m-a enervat ..si apoi cand a vazut ca m-am facut neagraaaaaaaaaa a dat-o la intors ca a glumit...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

L-am vazut si pe Andru, ce de treaba are el prin curte!!!

Mergi la inceput