*LMA!!* Puiutzi de Randunici 2008!! (243)
Raspunsuri - Pagina 4
luny spune:
am uitat sa zic...Mufa avea 37,6 si a facut al doilea kk moale..acum doarme..
am vazut Andrei de Ramo scormonind pamantul, bunut, nu?:)))
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
ce dragutz, Ursu! multumim de invitatie, cu draga inima o onoram, daca nu va lucra iub in ziua respectiva..
alinusha06 spune:
Multumesc mult pentru urari am fost placut surprinsa sa citesc posturile si urarile voastre va servesc cu o feliuta de tort sau fiecare ce doreste ,va multumesc .
Fetele mele sunt bine dar timpul este intotdeauna limitat asa ca abia reusim sa fata cu greu cerinteleor de zi cu zi,sper ca din toamna cand va incepe cea mare gradinita sa ne fie mai bine si sa avem mai mult timp ,poate atunci vom reusi sa fim mai active pe crenguta.
pupam toti puiutii si mamicile lor si va transmitem multa sanatate si multi anisori .
http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-07-01/11:57:12
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)
natynic spune:
Ursulica bun venit si multumim cu toatele. O sa-mi intreb soatza care sigur va zice "sa traim noi pana atunci" da' vad eu...
...ca acum e plecat cu zugravul nostru (caruia i-a botezat baiatul), asta si-a luat carnetul de curand si cica sa exerseze cu el condusul. Bietul om, cand ma gandesc ce ocari il asteapta -dar mai stii, poate cu altii nu e asa rau cum e cu nevasta-sa la volan...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui natynic ...ca acum e plecat cu zugravul nostru (caruia i-a botezat baiatul), asta si-a luat carnetul de curand si cica sa exerseze cu el condusul. Bietul om, cand ma gandesc ce ocari il asteapta -dar mai stii, poate cu altii nu e asa rau cum e cu nevasta-sa la volan... Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei... |
oh, dar am si eu unul d-asta la fel, acasa! cand ma gandesc ca va trebui sa ma reapuc de invatat soferie, cu iub, imi vine sa
gata, fug sa-mi fac unghiile, ma pregatesc de plecat la paartyyyy!!!
alinusha06 spune:
am incarcat cateva pozici ceva mai noi daca vreti sa le vedeti.
http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-07-01/11:57:12
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)
Simo27 spune:
La multi ani,Flore!!!Numai bucurii alaturi de cei dragi!
David nu a mai facut febra...asta mic m-a terminat pana l-am culcat,numai cu mana in gura si tipete!
E greu,mai,cu 2!
Ursulico,bine ca aparusi
Naty,!Asa si al meu cu condusul.Eu consider ca examenul de conducere l-am dat cu el!Nu va zic ce stres a fost pe capul meu cu o saptamana inainte de examen:m-a dus in poligon,m-a pus sa fac parcari laterale,sa merg cu spatele-si asta nu-mi place deloc,plecare din rampa,etc...m-a terminat!si i-am spus clar,sa nu vina cu masina dupa mine cand sunt cu politistul..ghiciti cine era in spatele meu:!zau,politistul era de decor in masina,eu eram cu ochii doar in oglinda retrovizoare!Bine ca am scapat cu brio,ca nu stiu ce mi-ar fi facut!si bineinteles ,ca atunci cand aveam doar o masina cand mergeam eu singura cu ea,mereu stricam ceva!de-asta nu am mai condus vreo 5 ani deloc!si anul trecut cand mi-a luat masina asta,a zis ca proba de foc e sa urc Predealu si sa il cobor prin Rasnov.nu va zic,iar ce stresata eram!Dar,a zis ca ma descur ff bine,mai ales ca nu mai condusesem de atata timp!!!sa va zic cat ma roaga sa conduc jipanu???da,nu vreau!Concluzia:Oamenii se schimba!
Cata,lasa ca poate nu o fi chiar asa cum zici...
si ma tot gandesc la Simo-MImo,unde vrea sa plece in Grecia????sunt ffff curioasa
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
gecko spune:
salve fetele...
is pe fuga, ca intr-un ceas de vreme trebe sa fiu la Doamne Doamne.
Asa ca...
Sarbatori frumoase pline de fericire pentru Tonic si Cami si cu iertare ca nu le stiu pentru celelalte randunici ce celebreaza astazi Invierea Domnului!!!!
Lumina Pascala sa va aduca in suflete speranta de mai bine!!!
Paste Fericit!!!
Hristos a Inviat!!!
in rest...zilele astea voi face lobby sa se inchda bucatarasul, mi-am rupt spinarea facand la aperitive, salate etc. Iar pruncul e in puseu de crestere, mananca ca disperatul, urla ca masina de pompieri daca nu ii bag mai repede lingura in gura si bine-nteles ca dupa fiecare masa trebe sa se clateasca'n gura cu tzatza de la mami. Asa ca hraneste, alapteaza, culca, schimba pampers etc intre doua maioneze si 4 oua vopsite...si mai pune si biciul pe barbat ca sa stie ca nu e vreme de lenevit.
Va pup si ne auzim cand imi revin
Simo27 spune:
Flore,ti-am vazut bubulinele!Da,poze mai noi nu ai???ca ultima era din decembrie!si ce slabanoaga esti
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008