Pepenasi de iul-aug08 (108)
Raspunsuri - Pagina 7
ankalaura spune:
Deci eu tot nu pricep ![]()
Bacteria asta apar enuma' in prezenta morcovului? Adica, de ce separat? Daca bacteria e in pui. Moare pana vine morcovu' si restu'?
Si daca nu fierbi separat, nu mai moare?
Pe cuvant ca nu vad logica azi... 
ooka spune:
salu
Anko de la bacteria aia nu se face buleshte stomacu' se face ulcer direct
si nu te mai lua de bisfenol, ca ma supar urjent![]()
mami de Sofi
AnnaBaby spune:
Anka esti cri-mi-na-la!!!!!!!![]()
![]()
Am ras de m-am prapadit la faza cu poza cu puiul gras!!!!! Totala! Si eu am aceeasi parere, nu poti sa te feresti asa in continuu de orice chestie ca nu traim sub un glob de sticla!
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
irolf1 spune:
Recunosc ca motivul pt care se fierbe carnea separat nu-l stiam. mie asa mi-a zis dr cand era Alex mic, in plus trebuia, daca scadea apa, sa completez cu alta fiarta (si ea separat
) asta n-am facut, doar am fiert-o o perioada singura. S-a intamplat sa-i faca mama intr-o zi supa Andreei si a uitat sa fiarba carnea separat si se pare ca a fost sanatos puiul
ca n-a avut nimic fata.
AnnaBaby spune:
Am pus cateva pozici noi in album pe picasa.
Anna
Ioana povestea nasterii
AnnaBaby spune:
Si am uitat sa spun ca am vazut poze noi cu Alexandra pianista 
si cu Bogdan de Struluta cercetand oul urias!![]()
Anna
Ioana povestea nasterii
maitreyi spune:
ideea e sa fierbi carnea separat, arunci apa, si in noua apa, cu carnea deja fiarta adaugi legumele. saptamanal avem 2-3 cazuri de diaree cu campylobacter la pediatrie, indiferent ca e bebe de la tara sau de la oras. eu fierb carnea separat si adaug carnea fiarta la legumele fierte sa mai dea un clocot in apa legumelor.
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ankalaura spune:
Da' ce mai ramane totusi de ciorba aia daca puiul fiert ramane in apa goala? Ca pana acum toti ziceau ca toate vitaminele raman in apa, motiv pentru care s-au inventat si steamerele.
Apai asa fac mai bine direct ciorba de legume goala...
Zau daca pot sa pricep ![]()
flo1980 spune:
Zau daca inteleg de ce se arunca apa si se pune in alta cu legumele
pai daca are bacterie nu se distruge prin fierbere? si ce, nu mai ramane si in carne? doar in apa?
Probabil au fauct diaree ca n-o fi fiert ma'sa bine puiu' sau mai degraba de la staniolul folosit la ambalarea alimentelor aka dulciurile...aveam directoarea de la scoala sanitara medic pediatru...era innebunita cu chestia asta, ca toate poleiurile de la croisante, prajiturici si alte alea, daunau
Acu' vorba aia, numai mancam nica' mediacamentele au si ele E-uri, fructele, legumele asijderea, injectate si paracontaminate, carnea de porc nu e buna, puiu' are aviara, vaca nebuneala
murim draq de tot nemancati si nebauti 
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
AnnaBaby spune:
Ne-am intors de la dr de la controlul de 9 luni si raportam 8300g si 72cm. Am intrebat de prevenar si o sa-l facem la 1 an, in doua doze cica, cum e pana la urma ca unii zic de o singura doza la un an? A, si am intrebat si de vaccinul impotriva varicelei si am aflat ca e inclus in cele de la stat, deci cu asta mi-am luat de-o grija, nu stiam, credeam ca trebuie sa-l iau eu.
Anna
Ioana povestea nasterii