Pepenasi de iul-aug08 (108)
Raspunsuri - Pagina 6
maitreyi spune:
ma tin demult sa imi aduc aminte sa va spun in legatura cu carnea de ce trebuie fiarta separat. there is...o bacterie - campylobacter pylori - care odata ajunsa in organism da in principal diaree cu striuri de sange. necesita internare. bacteria se gaseste in special in carnea de pui. la stagiu ni se zice ca trebuie fiarta carnea, aruncata apa si mai fiarta o data ca sa fie micsorat riscul supravietuirii bacteriei. atentie si la tocatoarele de lemn - in striurile lasate de cutit supravietuieste. eu nu fierb carnea in 2 ape dar o foerb in continuare separat.
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Irda spune:
Caprioara....era cat pe ce sa ne prezentam si noi neanuntati la intalneala, ca voiam sa bagam o tura de Zoo in dimineatza aia, dar s-a lasat cu pedeapsa de stat acasa la smotru si fara desene ca a avut Dari nervishori de ..."primavara" si ne-a "urlat" de a trebuit sa ne intoarcem imbracati si cu bsgajele la noi in casa asa ca ....poate next time!
Eu nu stiam daca ajungem asa ca n-am anuntat ca venim si sa nu aparem.
Herastraul e cam departe de noi (stam in Titan...pe langa Auchan), da' veneam daca nu o apuca bazdacul pe Dar.....uffffff....greu e la 4 ani!!!
Antonina e cel mai cuminte bebe al meu in ultima vreme!
Mananca de sparge, doarme la fel, daca suntem in casa baga 2 ture de somn de cate 2 ore fiecare (ea care dormea cat oul la fiert...adica dupa 5 min era fresh si urlacioasa:O), merge tinandu-se de mobila, de noi, de haine...de cce gaseste doar sa ajunga la ceea ce-si doreste...si daca nu mai are de ce sa se tina se lasa tacticoasa in fund si o ia in 4 labutze ca-i mai sigur!
Noi tocmai am venit din parcul CArol unde ne-am dat cu trotineta(are si Dari si tati )si eu m-am "dat" cu caruciorul lui bebe:D!
Noapte buna si linistita pepenasi si mamici de pepenasi!
flo1980 spune:
Aloooo ce e pustiul asta pe aici breee???
Mi-era un somnnnnn si David tot la 6 s-a gandit sa se trezeasca 
Multumesc frumos pentru urari!

Sursu imi pare tare rau pt. Tudorel 
Felicitari pentru noii
!
Nati, truli, dia_filipas, boticelina, Irda ma bucur ca ne-ati mai scris 
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
flo1980 spune:
Cum am deschis site-ul am vazut poza Emmei incadrata cu negru 
Dormi in pace ingeras 
Condoleante familiei ....
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
vias spune:
buna dimineata fete, multumesc pentru urari...
sarbatoritelor de ieri 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
9+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
dana81 spune:
Buna dimineatza!!!
Cine ma ajuta la sters praful, spalat, aspirat?hai, hai...unde sunteti?
Noi am dormit foarte bine aseara si suntem pline de energie![]()
Clara a stat aseara cateva secunde singura in picioare
, nesprijinita in ciuda lui tati care bantuia prin cluburi in Regie cica sa-si mai aduca aminte de tinerete...dar nu vine el acasa
Fug la smotru si va urmaresc
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
kamelya spune:
salut
Dana te ajut eu la 
a inceput si Daria sa se ridice in 4 labe dar nu merge cade pe burta ![]()
ma duc sa-i fac cereale
_
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
irolf1 spune:
condoleante familiei si multa putere sa reziste 
Va multumesc tuturor celor care mi-ati urat pt ziua de ieri, va pup pi toate
si asa cu intarziere sa spun si eu La Multi Ani! florilor si celor care au sarbatorit pastel -Un Paste Fericit!
Carnita si eu o fierb separat, nu stiam exact de ce, banuiam ca e ceva de legat de sange. Dupa ce fierbe ce ramne pt a doua zi o pun peste legume.
ankalaura spune:
Eu nu inteleg urmatoarele:
- bacteria asta este IN TOTI puii?
- nu moare daca o fierb de dau dracii in ea?
- ce naiba se mai alege de ciorba mea daca fierb puiu' si arunc apa? Asa, pot sa beau apa direct si sa ma uit la o poza cu un pui gras si rumenit. ![]()
- daca planuiesc sa arunc apa, totusi, o fierb dupa ce ii dau un fiert? Deci inteleg de aici ca bacteria moare repede? Sau inoata in ciorba mea?
Ma mai gandesc, sa fac la fel si cu vita? Ca e vaca nebuna, gripa aviara, si multe alte treburi pe lume.
Sa nu va suparati pe mine, nu fac misto si nu neg stiinta de la scoala de medicina, da' mi se pare ca prea se exagereaza peste tot... Puiu' are bacterii, grasimile sunt daunatoare, totusi pe toate posturile, publicitate la greu la produse pline de E-uri si hormoni... Bun, elimin toate astea, ma mananca bisfenolu' Scap de bisfenol, categoric sunt bacterii in paine. Nu mai cumpar paine, fac paine! dar si in faina de la magazin e nu sh ce smecherie ca sa tina mai mult....
Deci ce sa mai mancam???
Mentionesc ca pana oarecum recent nu aruncam pielita de la zburatoare, nu aruncam ciorba ci doar o strecuram dupa un fiert (operatiunea aia cu luat spuma nu e de mine) si n-a facut nimeni din familia mea nici o diaree, cu exceptia unei enterocolite capatate de Eliza in Franta, unde oricum n-a mancat pui...
irolf1 spune:
Anka eu fierb carnea separat pt Andreea, asa am facut si la Alex pana pe la un an, pe urma la gramada.