Pepenasi de iul-aug08 (108)
Raspunsuri - Pagina 19

dara_d spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AnnaBaby Katalyna nu stiu daca e corecta suma primita ca luna asta mi-a dat si din urma, voi vedea luna viitoare. Si oricum nu mai stiu suma exacta care era trecuta pe adeverinta de la serviciu. Dara ce fain ca v-ati plimbat, tare as mai vrea si eu. Ma bucur ca Denisa papa bine si doarme bine, Ioana sta bine si ea la primul capitol, la al doilea sr fi loc si de mai bine ![]() ![]() ![]() Anna ![]() Ioana povestea nasterii |
Sa stii ca la tine m-am gandit cand am lasat-o cu mama ca tu spuneai ca ai mai lasat-o la mama ta parca si asa ne-am facut curaj tot ii explicam sotului ca si fetita nascuta in aceeasi zi cu denisa , ca asa te stie pe tine, sta cu bunicii singura si peste noapte.
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

dara_d spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ankalaura Dara, tu primeai o data cu mine. Nu a intrat nici alocatia, asa ca nu e timpul inca, mai asteapta, ca ii primesti. Kat - daca i-ai prin la telefon si au zis asa, asa o fi, dei iunie e tarziu. Mai bine mergi acolo. Daca ti-au introdus datele, trebuie sa ii primesti in max 2 luni. Mie mi-au introdus datele la sf lui martie, cand au gasit dosarul (inca o data, ![]() Daca nu primesc in mai, ma duc si ii impusc! Pana in luna mai, mai subzist cum oi subzista, dar pana in iunie, mor garantat! Idioti ce sunt! |
Stiu Anka nici la mine nu a intrat alocatia si i-a spus sotului ca o sa intre odata cu alocatia si indemnizatia , astept sa vedem daca asa va fi.

dara_d spune:
Si acum apropo de curatenie acum vreo 2 saptamani am facut geamurile la toata casa si nu le mai fac , sunt curate pana acum, asa le las.
ieri am facut curat in casa m-a ajutat si sotul si am reusit sa terminam.
Azi am facut eu la bucatarie ca se cerea o curatenie mai amanuntita plus frecat mobila , am terminat acum vrei ora plus ca am si gatit, dar a dormit Denisa 2 ore juma.
Maine m-amn programat la epilat , pensat si tuns.
Joi trebuie sa frec baia.
Apoi mai am doar de gatit pentru Pasti, oricum pasca si cozonac cumparam restul trebuie sa le fac.

Caprioara spune:
Mai, am sunat la banca si nu mi-au intrat nici indemnizatia, nici alocatiile inca .
Am pus pozele de 9 luni si la semnatura.
Dara, sa va fie de bine plimbarea. Fug sa vad pozele .
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate

dana81 spune:
Buna!!
Ce repede v-ati miscat..
Cu alocatia se pare ca la Galati lucrurile merg mai repede si mai bine, eu am primit din martie recalculat si exact cat era in adeverinta.Ma mir ca merge si ceva bine pe aici
Noi ne-am descurcat de minune singurele, Clara a fost tare cumintica numai ca nu prea vrea sa mai pape..o fi doar un moft de primavara
Katalyna bine ai venit
Azi papam ardei umpluti..sa vedem daca vor fi pe placul marmotei
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08

Caprioara spune:
Anka, cred ca o sa imi fac. Pana acum nu am avut nevoie , dar de acum cred ca mi-ar trebui
.
pup you,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate

narcisa.s spune:
Katalyna, bun venit...Natalia e nascuta in aceeasi zi cu Anais
Capri, nu s-a rez inca dar nu ne-am pierdut speranta.Are Dumnezeu mult mai mult de dat decat au ei de luat...Hehehe
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Gini75 spune:
Daca sunt in Bucuresti de sarbatori, sper sa ajung si eu la intalnire.
Anka, ooka, m-ati molipsit cu cumparaturile online, mi-am facut si eu card special pt asta, acum imi fac si paypal si apoi cheltui banii.
Uitati ce-a mai facut Irinuca mea cand a ramas cu tati:
http://www.youtube.com/watch?v=6S8bpKM1prE

ankalaura spune:
CAPRI - sa stii ca eu numa' asa functionez de fo' doi ani sau chiar mai bine... Platesti ceva, dar merita zic eu... Inclusiv cablul il platesc de pe net de cand primesc factura la el! Ma face foarte fericita ne-statul la cozi pentru orice factura!
GINI - succes! Zi si tu acuma, de ce sa dau eu 15 lei in Carfu' pe chiloti naspa, in loc sa cumpar cu 5 dolari de la Victoria-s Secret din ZA UNITED STAES??