Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(10)
Raspunsuri - Pagina 7
simina_kin spune:
Buna ziua burtici
Floricik si Menics La Multi Ani pt ieri , sa fiti fericite si iubite, sarcini usoare si bebei sanatosi si papaciosi!!!
Eu sunt terminata, ma luat raceala, imi curge nasul ca la robinet, si ma ustura de-mi dau lacrimile, si stranut de 5/minut....nu mai pot!!! Noroc ca nu tusesc(inca)
9+
Mariana
Mazarica
myrella_21 spune:
ajutati si voi un om disperat...adica pe mine vreau sa stiu si eu de la voi...aveti nasul infundat? eu il am de la inceput asa si mai mult decat atat, in loc sa il am infundat si sa nu simt nici un miros, uneori este partial infundat si simt tot felul de mirosuri care de multe ori imi provoaca stare de rau, am impresia de exemplu ca miroase mai intotdeauna oriunde merg chiar si la birou de ex...a ceapa prajita imi vine sa ma omor si nu stiu ce sa fac sa scap sa nu mai am nasul infundat...ca racita nu-s
spuneti-mi si mie care stiti ...sau macar mai simtiti vreuna asa ceva sau sunt doar eu un specimen rar intalnit???
7+
Ramonika spune:
miramar - multumesc de sfat. am luat faringosept si un neoangin, dar nu mai mult de o pastila pe zi, nu vreau sa abuzez de pastile.
simina - si eu ma alatur, dar cu durere de gat doar, fara raceala, sper sa scap. important e sa nu facem febra mare, Doamne ajuta.
si vremea asta e ca naiba. saptamana trecuta foarte cald, acum frigut. plus ca dimineata e frig, iar cand ies de la servici e prea cald...
parca ma incearca si pe mine azi niste greturi, sper ca-s trecatoare si ca nu e abia inceputul.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
Miramar spune:
Mie cel mai bine imi face la gat sodoul, adica galbenus de ou crud frecat bine de tot cu zahar si apoi dizolvat in lapte caldut la care se adauga un pic de unt. Din pacate oul crud nu e bun pentru noi asa incat iti recomand - lapte cald in care dizolvi putin unt si miere.
8+
Ramonika spune:
mikas - bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos.
nu stiu ce sa-ti spun despre dublu test, eu n-am facut inca.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
laurairina13 spune:
Mikas, din ce am inteles eu de la asistenta, intai se face eco, si pe urma te duci la analiza de sange pt dublu test cu tot cu eco la tine, ca cica astea corelate se analizeaza..Da sa stii ca nu's sigura ca asa e. Si eu tre sa fac dublu test, da sunt in schimbare de doctori, sa vad acum daca dr nr.2 imi mai zice de dublu test sau nu, ca la el o sa fac eco de 12 sapt-sau 11 ca nu stiu nici eu cate sunt sigur..
Laura, 9+
poze
BoboMom spune:
Myrella, si eu am nasul infundat destul de des in ultima vreme. E normal in sarcina. Iar cu mirosurile, la fel sunt si eu!
Nu stiu cum o sa rezist inca aproape 8 ore la serviciu! Nu mai pot de somn! :((( In rest, ca simptome, ma mai dor sanii din cand in cand si tot am o iritatie intre ei si ma mananca! Am asta inca de la punctie, cu mici pauze. Voi ati patit asa ceva?
Va doresc o saptamana usoara si frumoasa!
Laura 9+ baby
Pirelia spune:
Fetelor acum m-am intors de la medicul ginecolog, care mi-a confirmat sarcina (6-7 saptamani) si mi-a dat trimitere la medicul de familie pentru luarea in evidenta si lista de analize. Mi-a spus ca ne vedem peste 2 saptamani cand ma prezint cu analizele toate.
Uitasem, mi-a dat si reteta de utrogestan si acid folic si mi-a spus sa le iau neaparat, darta fiind varsta mea pentru prima sarcina, respectiv 34 de ani. Asa ca in drum spre casa o sa ma opresc la farmacie pentru utrogestan.
Viitoare mamica in culmea fericirii 5+ (7+)
luciandrea spune:
Buna Ziua dragi mamici!
Ma alatur voua , pentru ca de curand am aflat ca sunt insarcinata in 6 saptamani, mi-am facut de dinainte toate analizele, am facut si un eco, si sper ca de acum sa decurga totul in ordine...va poop