Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Vin si eu cu completare, la ce ati mai facut voi analize, echinococcus Igg ..la care am iesit cu rezultat incert, si azi cu ele in dinti ma duc la medicul de familie

Laura, 9+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

suzyca - stai cuminte, ai voie sa iei paracetamol, ia si ai grija sa nu faci febra prea mare. asta e daunatoare pt. bebe, in rest e ok, nu cred ca se poate intampla ceva doar de la stranutat.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

..Menisc...eu ma simt ceva mai bine....daca pap...sunt ok...
...acum am dat-o pe compoturi si salate....si parac e ceva mai binisor...

suzy...sanatate multa...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

9+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

nu mai stiu cine ma intreba....la Tg Mures...eu merg la dr. Usurelu Sergiu.

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

9+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikas spune:

Buna dimineata la toata lunea,
Sunt si eu o membra noua, va citesc de mult, dar acum ma alatur voua pt ca s-a intamplat o minune si in viata mea si sunt insrcinata in saptamana a 9a.
DN: 09.01.1975
DUM: 31.01.2009
DPN: 12.11.2009

Vroiam sa va intreb, pentru dublu test, pot sa merg la recoltat sange cu 1 zi inaintea ecografiei? Sau trebuie musai in aceeasi zi? Ca nu am apucat sa intreb exact doctorul....

Va multumesc si ma bucur ca existati...probabil vom avea multe de impartasit de acum incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

eu nu stiu ce analize va trebui sa fac, voi afla doar vineri poate, ca merg la gine, asta daca el ma trimite la analize sau medicul de familie...sunt ffffff nerabdatoare sa vad daca ii totul bine cu bebica si daca ii la locul lui.......doamne ajuta la toate

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

7

strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

fetele, ma luara si pe mine starile de greata, pana acum nu am dat la boboci, dar de sambata mi-e greata in continuu, tot timpul trebuie sa rod ceva ca sa tin stomacul ocupat, dar asta este mergem inainte asta sa fie marea problema

7+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Paste fericit! celor catolici. La multi ani Florilor ! (cu o mica intarziere)

Ramonika - la dureri de gat e bine sa bei caldut nu firebinte - cat mai multe lichide,ceaiuri (cu lamaie dar nu foarte multa, , vitamina C e buna la raceala dar acidul citric nu face bine la gat). Poti sa iei strepsils sau alte pastile de gat - am itnrebat doctorul si mi-a spus ca nu e nici o problema cu ele.

Si eu am avut scurgeri foarte slabe dar doar maronii (niciodata rosii) pana in saptm. 6 - mi s-a spus ca e normal si nu e nici o problema.

Ieri cand m-am ridicat de pe canapea la un moment dat am avut niste intepaturi groaznice si bruste in partea dreata foarte jos, aproape de picior. M-am asezat imediat la loc si n-am mai avut nimic toata seara. Dar m-am speriat foarte tare. Sper ca nu s-a intamplat nimic rau si e vorba doar de ligamente, marirea uterului. Abia astept sa merg joi la eco din nou.

Va pup pe toate

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

buna buna dragelor....

ce mai faceti??eu am fost in concediu medical si abia azi m-am intors la servici...acum sunt bine cica sau mai bine zis incerc sa imi impun eu acest lucru dar e bine ca nu mai am dureri de cap (deocamdata)

e bine am fost si noi la eco si e totul ok pana atunci cand am fost

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

fetelor, ce ma fac, nu mai pot imi vine sa pun capul pe birou sa, off vreau acasa...

Manu 9+

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Mergi la inceput