Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(10)
Raspunsuri - Pagina 8
dienutze spune:
E, ca asta nu am mai auzit-o! Cica varsta inaintata! Si eu am 33 si jumate, prima sarcina, si nu mi-a dat utrogestan! Cred ca e prea paranoic. Daca ai sangerari da, dar asa degeaba! Acidul folic trebuie sa iei, teoretic, de dinainte de sarcina, si nu conteaza varsta!
Imi scuzati acritura, ma doare capul rau
7+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie :)
VEDETUTZA
luciandrea spune:
Buna Mamici dragi!
Sunt nerabdatoare sa impartasesc cu voi experiente de viata, experiente din cele noiua luni de sarcina, pentru ca nu de mult timp am aflat ca sunt insarcinata!
Am facut analizele si primul eco, joi sunt programata la un altul. Se pare ca sunt in 6 saptamani iar data probabila a nasterii ar fi 04.12.2009
Va sarut!
Pirelia spune:
Acid folic am luat chiar dinainte de sarcina. Iar utrogestan o sa il cumpar, o sa citesc prospectul si apoi vad ce voi face.
Multumesc pentru urari.
Plec la cumparaturi si apoi direct acasa, sa lenevesc. O seara buna tuturor.
Viitoare mamica in culmea fericirii 5+ (7+)
andrutza spune:
Pirelia, eu stiu sigur ca utrogestanul nu are legatura cu varsta mamicii, ci cu cat de bine este fixata sarcina. Eu n-am avut nevoie nici la prima sarcina si nici acum. Doar acid folic.
Va pup pe toate, fetelor, n-am mai intrat in ultima vreme din lipsa totala de timp, acum stau la birou peste program sa va pot scrie un pic. Sunt foarte bine, cu greturile stau la fel de bine in sensul ca mi-au trecut vreo saptamana si m-au apucat iarasi , dar sunt fericita ca nu ma doare burta, bebe face bine si asta e cel mai important.
Un nou control poimaine, revin cu detalii miercuri seara.
Andrutza 9+ si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
floricik spune:
Buna fetele.
Mai stiti ca ziceam eu ce bine ma simt si nu am greturi ?
De azi dimineata au inceput...si asa in forta . Data trecuta au inceput in sapt 7...
Ca sa nu mai zic de somnolenta...imi cade capul pe birou la munca.
Si inca nu am zis la sef...deci tre sa stau treaza
Apropo de analize, eu am facut toxo, CMV, anti-rubeola,( chlamydia+ureaplasma+ mycoplasma- astea pt ca pierdusem sarcina) + analizele uzuale. Cele date de dr de fam le-am facut vineri si maine ia sotul rezultatele. Sper sa fie ok . Miercuri ma duc cu ele la dr...si o sa fac si eco. Am niste emotii...
6+
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
Gia12 spune:
Eu luam acid folic de vre-o 4 luni si acum mi-au dat sa iau Iod! Mie mi-au dat deja hirtia dar analizele tre sa le fac la inceputul lui mai, si inafara de normale tre sa fac serologia ( imi fac HIV, hepatite, de toate), toxo, rubeola, plus inca vreo citeva...
Pirelia, si eu am 34 de ani si nu mi-au dat nici un fel de progesteron. Din cite am auzit e mia bine ovule decit pastile, au mai putine efecte secundare.
vias spune:
am scris un mesaj si s-a dus...
...sanii ma dor si pe mine...deja ma deranjeaza la somn....am pus aproape 3 Kg pe mine, dorm non-stop......mancare la sot nu mai fac.....ca DORM...curatenie de Paste, nu am reusit..ori mi-a fost somn...ori rau...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
9+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
BoboMom spune:
Bun venit burticilor noi! Sa dea Domnul sa avem sarcini usoare si bebei sanatosi toate!
Cami, nu-ti mai face probleme de treburile casnice. Fa ce simti tu ca poti si ca trebuie sa faci pt tine si pt bebe. Asta e important acum! Ce-as vrea si eu sa pot dormi toata ziua! :) Greu e la serviciu... :(
Laura 9+ baby
Ramonika spune:
luciandrea - bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos
floricik - si pe mine ma incearca ceva-ceva, desi mai mult un gast naspa in gura, greturi nu asa puternice. speram sa scap, dar se pare ca nu...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
Claudelle spune:
Buna fetele !!!
Ma treceti si pe mine pe listuta , cu DPN intre 13-15 noiembrie 2009 ?!
Va pupic, si va doresc sarcini usoare!
6+ Doamne ajuta !