Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(10)
Raspunsuri - Pagina 16
simina_kin spune:
Feteleeeee v-am rugat sa nu mai vorbiti de mancare aici!!!!.....Ne facem rau singureeeee

9+
Mariana
Mazarica
krelia spune:
simina, mersic de pm...eu ma descurc ca am mai administrat si alte subiecte...
astia "micii" sa invete
..ca doar aici e totul la comun ![]()
Laura, suna bine reteta ta
..da' io nu inteleg ceva
...dupa ce au fiert pastle, le pun in oala, adaug kaiseru', ouale batute si cascavalul...si ce se intampla mai departe? pai...oul nu se face ca omleta si cascavalul nu se topeste??...si atunci, sosul ala bun din ce iese?
krelia
9+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
dienutze spune:
Pont la carbonara!!!
Kaiserul sau costita sa nu o prajiti in ulei, doar o parpaliti bine intr-o tigaie teflonata si scurgeti bine bine de ulei carnita cand o puneti in paste, altfel e f gretoasa. Am patit-o eu ![]()
Pofta mareeeee, ce pofta mi-ati facut!
7+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie :)
VEDETUTZA
BoboMom spune:
Are dreptate Simina ca n-ar trebui sa vorbim aici de mancare 
Pai sosul se leaga asa de paste pe foc. Stiu ca si la cealalta reteta la fel era.
Krelia, daca tu ai mai facut capitole si vrei sa-l faci pe urmatorul aici fa-l ca nu ma supar. ![]()
Laura
9+ baby 
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui krelia [purple][font=Comic Sans MS]simina, mersic de pm...eu ma descurc ca am mai administrat si alte subiecte... astia "micii" sa invete krelia 9+tzutzupida noastra creste si pozeaza ![]() |
GATA m-am linistit, ma bazez pe tine

9+Mariana
Mazarica
krelia spune:
mai bine continuam in privat...ca ne bate sefaaaaaaa
......cica sa nu mai vorbim de mancare! ![]()
da' io tot astept raspunsu' cu sosu' ![]()
ah, ca tot uitam...floricik, suces maine la 4!
krelia
9+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
krelia spune:
am inteles. deci nu se mai pune smantana...sau alte chestii de genul asta...
capitolul, eu il fac, ca nu e nimic greu
.....numa' ca io preconizez ca-l vom schimba inainte de Paste ![]()
| citat din mesajul lui Laura Garner Are dreptate Simina ca n-ar trebui sa vorbim aici de mancare ![]() Pai sosul se leaga asa de paste pe foc. Stiu ca si la cealalta reteta la fel era. Krelia, daca tu ai mai facut capitole si vrei sa-l faci pe urmatorul aici fa-l ca nu ma supar. Laura 9+ baby ![]() |
krelia
9+tzutzupida noastra creste si pozeaza
floricik spune:
| citat din mesajul lui krelia mai bine continuam in privat...ca ne bate sefaaaaaaa da' io tot astept raspunsu' cu sosu' ah, ca tot uitam...floricik, suces maine la 4! ![]() krelia 9+tzutzupida noastra creste si pozeaza ![]() |
Multumesc
. Am emotii...o sa-l stresez maine pe nea dr cu cateva intrebarihttp://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
danina spune:
Cred ca va parasim ....azi am mers din nou la eco si sarcina s-a oprit din evolutie....

Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDI -Terorista casei - 3 ani