Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Fetele eu am o intrebare...cine stie sa faca capitole noi???
Eu o sa fiu plecata de Paste ,si trebuie sa mai dau la una din voi contul ,ca sa deschida cap nou

9+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Simina, eu nu stiu, dar daca ma inveti fac.

Laura 9+ baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Buna fetele. Abia acum reusesc si eu sa intru ca toata ziua am avut treaba la munca...si mi-a fost rau. Off de dimineata ...si la munca am fost leguma.
Vroiam sa va intreb cum va descurcati cu ? Mie imi vine sa vars imediat.
Sinziana imi pare f rau pt cele intamplate.
Krelia f tare faza cu wc de la munca...ce viatza pe unii...mananca pizza... Apropo de paste carbonara, nici eu nu stiu sa fac. Tot cu plicu' Bolonese si milanese stiu sa fac fara plic. Soacra mea face niste carbonara ...
Raluci felicitari pt inimioara. Eu merg maine la 4 si mor de emotii.
Bun venit fetelor noi si sarcini cat mai usoare.

6

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Laura, mergem la tara ...undeva relativ aproape insa....la vreo 100 km de Buc.
..da' abia astept...aer curat...gratarel...si poate niste mici patrunsi bine..ca sa pot papa si eu, nu doar privi

fetele, aveti idee pana cand avem voie sa spalam? ca eu azi am cam inceput....da' parca de maine...gata..si apoi numai sambata, nu?..ca parca aud..miercuri nu ca e miercurea mare, apoi joia mare, apoi vinerea mare....sau e ok si pt maine?
(desi, in calendar, nu e nimic trecut cu rosu, da' tin eu minte de anul trecut...ca "nu era bine"...

krelia 9+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

da mah, floriciko, zii si tu...zau ca mai intelege omu'..te mai apuca 1 data, de 2 ori..da' pe astia ii apuca zilnic, pe cuvantu' meu....si cand vrem si noi un pishu' mic...facem cale intoarsa, ca nu poti sa respiri frate, parol! Si mai sunt si nesimtiti, de lasa "una-alta" in urma lor...dar asta e deja alta poveste...care nu mai e asa placuta..(da' m-a luat valul, ca mi-am adus aminte ce show-uri am avut...cu biletele lasate pe wc, cu adjective, cu rugaminti fierbinti....etc...in fine...asa sunt unii oameni, mai ne..pasatori
daca te ai bine cu soacra, poate ii ceri ratzeptu', sa experimentam si noi odata

simina, las pe mine ca o sa iau purtatoru' cu mine si poate printre un gratar si un somnik, oi reusi eu sa schimb capitolu'

krelia 9+

Mergi la inceput

Frumos la tara la gratarel. Vreau si io. Daca nu e cu rosu in calendar io zic ca putem sa spalam. Eu cel putin asa fac. De fapt in ultima vreme sotu' meu spala

Laura 9+ baby

Mergi la inceput

Of, fetelor, imi ploua-n gura! Am o reteta de paste carbonara acasa, dar am zis sa nu mai astept, asa ca m-am uitat pe net si uite ce-am gasit

Timp de preparare:
30 min (complexitate redusa)

Ingrediente:
1 punga paste 400 g, 300 g kaiser, costita sau sunculita taraneasca, 3 oua, 300 g parmezan, un cubulet de unt (pentru prajit), delikat, busuioc

Mod de preparare:
Se pun pastele la fiert dupa instructiunile de pe punga. In acest timp se da pe razatoare cascavalul, se bat ouale si se aduga in ele delikat si busuioc dupa gust.

Se taie cubulete mici costita, kaiserul sau sunculita taraneasca si se prajesc un pic in unt.

Se scot pastele si se scurg. Se pun in aceeasi oala. Se pune pe foc si se adauga treptat kaiserul; ouale amestecand in continuu si la sfarsit dupa ce s-au albit (s-a inchegat oul) se adauga cascavalul ras, se mai amesteca odata, se pune capacul, se stinge focul, se mai lasa 5 min cu capacul pus fara foc.

Se servesc calde ornate cu busuioc uscat deasupra

Laura 9+ baby

Mergi la inceput

da, Laura, sa stii ca merita....cel putin mai schimbam naibii poluarea asta din Bucuresti..si mai respiri un aer curat...desi, cam rar...dar nah...acum chiar nu e cazul de nazuri. E bine sa profitam de orice gura de aer proaspat...

Al meu a descoperit ce usor se spala in ziua aia in care am avut eu sangerarea...cica "ah, doar pe astea 2 butoane trebuia sa apas?"

krelia 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Laura, Krelia v-am trimis PM. Sa-mi spuneti va rog dc ati inteles

9+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

tare cu butoanele! Al meu e harnicut din fire si mai ales de cand e acasa (din noiembrie, de cand si-a pierdut serviciul ) mai mult el face chestiile astea. Adevarul e ca el m-a invatat cum sa folosesc masina de spalat si de uscat cand am venit aici, ca in Ro nu prea spalam eu (spalau mama si bunica), iar de uscat le uscam pe sarma.

Laura 9+ baby

Mergi la inceput