Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(10)
Raspunsuri - Pagina 14
dienutze spune:
Bunaaa, fetili!
Cu dantura sa ne asteptam la sensibilitati, asa mi-a zis dentista mea, ca ma astepta in timpul sarcinii sa imi faca ea un periaj ca la carte din cand in cand, si, neaparat, cel putin de 2 ori sa ne spalam biiine pe dinti zilnic!
Eu mi-am facut programarea, in sfarsit :). Joi de dimineata imi vad vedeetutza 
Pb e ca joi la 7 trebuie sa fiu cu coliva la biserica pt mamaia mea, e prima mea coliva facuta de mine! Las coliva si fug la dr, apoi ma intorc la biserica si la 2 la munca 
Deci, daca imi iese pasenta...sunt o adevarata :))
A, de carti, eu am dat jos de pe net niste carticele, de asta de care vorbiti nu stiu, o sa merg si eu sa caut.
Azi e ceva in aer, toata lumea din birou doarme in liniste! Eu bag o cafeluta caci trebuie sa stau pe baricade!
Serviciu usor! Puup!
7+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie :)
VEDETUTZA
kitzy spune:
Merci mult de primire!
Acuma dau un search sa gasesc un calendar si sa-mi calculeze automat dpn-ul.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca
de
Diana (24.04.2008)
kitzy spune:
DN 30.09.1979
UM 20.03.2009
DPN 22.12.2009
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca
de
Diana (24.04.2008)
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kitzy DN 30.09.1979 UM 20.03.2009 DPN 22.12.2009 Poze Diana Povestea nasterii Raluca de Diana (24.04.2008) |

9+Mariana
Mazarica
vias spune:
buna fetelor..
Sanziana regret nespus cele intamplate...
Kitzy bine ai venit...uite ca ne-am facut colege de odisee. ![]()
Fetelor...azi am reusit sa-i fac mormantul lui Darius...a iesit foarte frumos...dar a fost asa de trist...am plans...si venea lumea si spuneau ca nu au mai vazut asa un mormant frumos...
Cristi a adus o piatra (marmura) gri, foarte frumusica...si acolo era scos asa frumos in relief o mamica care isi tinea baietelul in brate...toatul era asa de bine lustruit si lacuit si frumos...
...dar eu am plans...cred ca o sa plang mereu...e ingrozitor sa ajungi sa aranjezi pamantul de pe mormantul copilului tau...
Maine merg la Tg MUres...sper din tot sufletul sa primesc si eu vesti bune...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
9+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
raluci_b spune:
Laura vezi PM
camy - 
cu dantura trebuie sa avem mare grija, eu mi-am pus-o la punct, am purtat si aparat dentar, totul este perfect si la sot la fel. medicii zic ca nu e bine sa avem carii in gura cu bebe nou nascut ca se transmit tot felul de microbi, oricum eu asa l-am convins pe sot sa mearga![]()
iac ce greata imi este 
7+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinuta2u Buna fetelor! Aveti vreun medic bun, recomandati-mi si mie va rog!!!!!!! pe toate!gravida 10 saptamani mamica de noiembrie! DN 31.01.2009 UM 20.01.2009 DPN 07.11.2009 |
nu stiu daca avem voie sa zicem aici asa ca mai bine activeaza-ti tu PM-ul si-ti zic acolo
7+http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
krelia spune:
eu sunt prin zona...ma uit la stiri...desi, de mult nu prea mai ai ce sa vezi la astia....
camy, sa stii ca m-am gandit azi toata ziua la tine!

am rezolvat-o cu cozonacul si pasca pentru Paste..vineri ridic comanda si apoi o luam din loc, pana luni...
kitzy, era clar ca o sa faci un mic capricorn...de fapt, nici nu concepeam alta zodie!![]()
krelia
9+
tzutzupida noastra creste si pozeaza