Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(10)
Raspunsuri - Pagina 13
krelia spune:
sar'na, laura 
asta ca sa stii ca-s intr-o zi cu chef de vorba
..si cu limbarnita
....macar asa mi-s si je mai activa si nu ma placintesc de fiecare data cand intru!
de fapt..tre sa recunosc, nici "pisica" nu-i acasa...si profit si eu un pic...![]()
eu n-am treaba cu gingiile..in schimb...
...holiooo
...si ma nervozeaza ca se "transforma"...
krelia
9+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
BoboMom spune:
Raluci, de unde ai luat cartea? Se gaseste in Ro? Ma intereseaza pt o prietena.
Kitzy, sarcina usoara si bebe sanatos!
Laura, eu as intreba doctorul / dentistul de faza cu gingiile. Pe mine ma mananca in continuare intre sani (si ei, dar mai putin) si sunt iritata... Acum incerc o crema de popou de bebe
pe care mi-a trimis-o mama din Ro. Mi-am dat cu ea aseara si dimineata si deocamdata sunt ok.
Sper ca stiti ca e f important sa avem o dantura sanatoasa in sarcina si daca n-ati mers de mult la un control la dentist, ar fi bine s-o faceti. Eu am mers inainte de FIV si vreau sa ma duc iar in curand la un control.
Laura
9+ baby 
A_driana spune:
burticilor, eu mi-am luat catrafusele si catre casuta noastraaa, cuibusor de nebuniiiiii, te asteapta ca sa vii.....de la scarbici...
va pupacesc pe toate muuuuuuuuuult

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
7
strumfulet
BoboMom spune:
Adriana, ce bine de tine! Du-te si odihneste-te! Eu abia am inceput lucrul! 
Fetelor, dati-mi un sfat - cum sa rezist la serviciu cand mi-e asa somn???
Laura
9+ baby 
raluci_b spune:
laura ia o guritza de cafea
cartea mi-a luat-o sotul de craciun 2007, sorry, dar ma pot uita la editura si asa e mai usor de cautat, daca vad prin magazin sa iau?
7+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
BoboMom spune:
Nu vreau cafea, ca s-ar putea nici sa nu-mi placa (pt ca deja mirosul ma cam deranjeaza) si ca sa-mi treaca somnul mi-ar trebui vreo 3 cani, nu o gurita
Poate ma duc la baie si trag un pui de somn, cum mi-a zis o colega.
Daca vezi cartea spune-mi si ii zic prietenei mele. Ea locuieste in Sibiu. E in romana sau in engleza? Merci!
Laura
9+ baby 
krelia spune:
Fetili, va pup
, plec acasik...trebuie sa ma opresc pe drum la cofetarie, sa fac comanda de pasca si cozo'
...
ne auzim maine!
Doamne ajuta sa nu mai hranim nici o ratusca!!

krelia
9+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kitzy Hello! Ma luati si pe mine in grup? Cred ca tot prin dec o sa nasc si eu, inca n-am fost la dr, abia azi am aflat ca sunt insarcinata. Krelia uite ca am venit mai repede decat ti-am spus de dimineata Semnatura o fac mai tarziu, acuma plec afara cu Diana ca maraie sub birou si nu mai are rabdare. Pup fetele! Poze Diana Povestea nasterii Raluca de Diana (24.04.2008) |
Bine ai venit mamicoo!!! Ce rapida ai fost
Eu vreau datele pt listuta!!!

9+Mariana
Mazarica
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinuta2u Buna fetelor! Aveti vreun medic bun, recomandati-mi si mie va rog!!!!!!! pe toate!gravida 10 saptamani mamica de noiembrie! DN 31.01.2009 UM 20.01.2009 DPN 07.11.2009 |
Draguta in general chestiile astea se discuta in privat, ca sa nu facem reclama aici.
Acum depinde in ce zona vrei acel doctor. Eu ti-l recomand pe al meu , dar pt detalii activeaza-ti PM-UL
Daca nu stii cum iti spun....te duci la Contul Meu - Mesaje Private - Optiuni - Activare mesaje!!
aaaaa......si inca ceva (nu cred ca mi-ai dat anul nasterii corect
10+ (asa ca un sfat, fara suparare
9+Mariana
Mazarica
mikas spune:
Multumesc mult pentru urarile de bun venit:) Sa ne ajute Dumnezeu sa ne implinim visul si sa avem copii sanatosi.
In legatura cu dublu test, am sunat la CMU si am gasit se pare pe cineva care m-a ajutat cu informatii: recoltarea de sange se face numai dupa efectuarea ecografiei in aceeasi zi sau cel mult la 1 zi diferenta. Nu inainte. Sub nici o forma se pare....
Si numai in perioada de sarcina saptamana 11-13 + 6 zile.
Si uite asa m-am dat peste cap cu cei de la CMU sa-mi gasesc o programare in perioada ok, dar am reusit, desi nu la medicul la care vroiam....dar asta e...
va pup pe toate mamicile 

de