Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(10)
Raspunsuri - Pagina 17
BoboMom spune:
Da, cred ca ai dreptate ca il vom schimba inainte de Paste. :) Ok, de acum daca avem de vorbit de mancare s-o facem pe PM, cel mai corect!
Laura
9+ baby 
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui krelia mai bine continuam in privat...ca ne bate sefaaaaaaa da' io tot astept raspunsu' cu sosu' ah, ca tot uitam...floricik, suces maine la 4! ![]() krelia 9+tzutzupida noastra creste si pozeaza ![]() |

in loc de "sefaaa" mai bine spui "Pofticioasaaa"Da capitolul asta se termina maine sigur...si pana vineri-sambata poate se schimba inca unul!!

9+Mariana
Mazarica
floricik spune:
Aaaa uitesem sa va zic ca mi-am luat si eu analizele la sange. Cele uzuale date de dr de familie. Sunt superr fericita ca au mai crescut nr de trombocite
( am renuntat la ciocolata, cacao, citrice) dar calcemia aia e varza. Nu mai stiu ce sa fac...beau lapte pe post de apa, iaurturi. Ce altceva ar mai fi ? Din cauza lipsei de calciu am si probleme cu dintii. 
6
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
krelia spune:
danina, of...fir-ar sa fie de veste! ![]()
fruntea sus si speranta pentru bebitza care va fi al vostru, cel sanatos si voinic!
krelia
9+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
floricik spune:
Danina imi pare foarte rau. Nu-mi gasesc cuvintele pt ca eu am trecut prin asa ceva si stiu cum e ![]()
Ti-a dat vreo explicatie ?
6
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
BoboMom spune:
Danina, imi pare tare rau! Am citit niste mesaje de-ale tale din urma in care parca spuneai ca nu prea ai incredere in doctorii de acolo si ca vrei sa mergi la Bucuresti? Poate n-ar fi rau sa mergi si la altcineva. Nu stiu ce sa zic, tu stii mai bine... Iti doresc multa sanatate si bafta multa! 
Laura
9+ baby 
simina_kin spune:
oooooofffffff Danina
![]()
![]()
Ma ingrozesc cand aud asa ceva, si ma
la DD ca de data asta sa ma lase sa ajung la sapt 13 cu bine, si apoi la 40!!
9+
Mariana
Mazarica
krelia spune:
gata fetele, eu ma retrag la odaitza
..sper ca maine sa fiu la fel de fresh!
pupix pt toate!
krelia
9+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
vias spune:
..Danina...imi pare sincer rau..
...Vreau si eu PM cum se deschide capitol nou! ![]()
Multumesc..
...am luat analizele...sunt bune..

...mi-a trecut si greata...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
9+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
danina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floricik Danina imi pare foarte rau. Nu-mi gasesc cuvintele pt ca eu am trecut prin asa ceva si stiu cum e Ti-a dat vreo explicatie ? 6http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png |
Explicatia a fost ca nu a evoluat deloc de la ultima ecografie, insa maine imi iau din nou BHCG-ul si o sa vedem daca e cum ar tb sa fie. Oricum chiar daca e sa fac chiuretaj merg la dr meu la Vladareanu nici nu ma gandesc sa ramana aici. Imi poti impartasi pe privat a care a fost experienta ta?? Sunt tare speriata si cam la cat timp ai ramas din nou??
Danina si
Diana - strengarita familieiPoze 2006
DIDI -Terorista casei - 3 ani