"Mamici de zmeurici de iulie - august 2009" (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Fetelor bucurati-va acuma ca aveti timp sa dormiti ca dupa ce vin comorile...o sa cersim o duminica de somn..o ora in plus nu altceva.Mi-au zis niste prietene care au gogosele de 9-10luni,absolut adorabile....De fapt ele m-au convins sa fac si eu...o gogosica ....eu eram oarecum anti....pana am simtit cum creste o comoara in burta mea.....cioc cioc...si de atunci....

Prefer sa lenevesc in pt cat pot acum....cand mananca odata cu mine,doarme odata cu mine,etc...

Va urez Florii insorite



Mada 20+Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

La multi ani celor care poarta nume de flori!
Paste Fericit celor care sarbatoresc azi aceasta zi sfanta!

Blanca si eu simt nasul la fel...noaptea ma trezesc ca nu pot sa respir...si dc il suflu tot degeaba...in schimb ma apuca uneori o repriza de stranutat de nu ma mai opresc si se umple nasul de apa, eu zic ca e ceva normal... m-am obisnuit ca e asa de la inceputul sarcinii


Ayda 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata si de la mine,

Is obosita si ametita pt. ca am avut musafiri aseara si de bine ce s-au simtit, nu se mai dadeau dusi.
Patricia sotul e berbecut...eu mi-s leutz.
Nu vrei sa stii ce certuri pot "inchega" cele 2 zodii. Cand ne apuca, audienta o sterge repede pt. ca facem prapad in jurul nostru.

Azi mai am inca 2 aniversari.
Vai de fundul meu cu atata alergatura. Sper ca macar luni sa ma odihnesc.

Aaaa...si prima data n-am cazut...am alunecat din pat...pe burta . Eu pe asta l-am numarat la catastif a fi primul "buf".

La final sa zic si eu LA MULTI ANI tuturor floricelelor de pe aici si zmeuricilor daca avem bobocei cu nume de flori.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Atat e de mare burtica 28+ Robert Constantin
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

LA MULTI ANI !!!! celor care poarta nume de flori
Hristos a inviat!!!! celor care sarbatoresc azi pastele
Noi suntem bine,mai putin cu somnul,nu mai pot sa mai dorm bine noaptea,ma foiesc de pe o parte pe alta,nu mai imi gasesc locul deloc.Bebe e din ce in ce mai agitat,toata ziua da din picioruse si ma bucur ca stiu ca e totul ok cu el.
Va doresc o duminica placuta in continuare.

Dienuta 28+ Eduardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna burticutze!
La Multi Ani celor care azi isi sarbatoresc ziua de nume!!!Sa fie sanatoase si iubite!
Paste Fericit celor care azi celebreaza Invierea Domnului!!!
Vad ca a inceput sezonul de hau si hof cum a prorocit Mqqm.Nici eu nu sunt prea grozav,dar ii dau inainte si ma uit la burtica
Giova si eu m-am simtit rau...si inca ma doare,nu-mi pot lua gandul chiar daca stiu ca pt ea e mai bine,efectiv simt o durere in piept si imi vine sa plang si sa plang...m-as fi dus si eu sa duc o coroana,nu stiu...inca mai ma gandesc.
Andreea ma bucur ca ai scapat de un stres suplimentar!Doamne ajuta!
Missy felicitari pt pupa!Sa fie sanatoasa!PS:nu puteai si tu sa spui ca la austrieci nu se gaseste nik,ca tot e scump si urat?
Alina sa aveti sarbatori frumoase!Mda a luat alta intorsatura acel sobect.
Elenada imi pare rau ca inca nu ai rez problema.Sanatate iti doresc!
Eumada maine iti spun sigur cat de tare m-am inselat.
Rallu si noi suntem pasionali.Al meu e capricorn,dar si eu ma agit ca un pepsi pt ca deh!e iubirea mare.Suntem di groaza pt oricine care are ghinionul sa ne asiste.Iar in primii ani multi nu ne dadeau sanse ca si cupluSuntem doi frumosi
O zi buna tuturor!
KISSES


"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

La Multi Ani florilor si Paste Fericit celor care sarbatoresc azi.
Eu am dormit pana la 11 dupa smotrul de ieri,am zugravit camera lui bebe si am reusit sa-i montam si patutul,de drag ce imi era nici nu am simtit oboseala.
Aveam in plan gratar dar vad ca vremea nu tine cu noi.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionik76 spune:

Fetele, sunt speriata tare, spuneti-mi daca am sanse sa ajung la termen, sau macar cat mai aproape daca am sarcina joasa si colul deja deschis pe interior. Mai e vreuna dintre voi in situatia asta? Simt ca innebunesc numai la gandul ca s-ar putea intampla ceva dupa ce m-am chinuit atat, am cosmaruri ca nasc prematur, simt ca nu mai pot! Daca stau mai mult in picioare, sau merg mai mult de 500 m, nu mai zic daca stau mai mult pe scaun, ma doare burta si simt presiune jos de tot si mi-e groaza sa nu mi se deschida colul de tot. Am hotarat ca dupa Paste sa nu ma mai duc la serv, dar ma rog sa rezist pana vineri, ca mi se pare o vesnicie. Oare ma stresez eu prea tare, as vrea sa aud o experienta similara cu final fericit. Pana la 36-37 sapt, termen la care abia indraznesc sa visez, mi se pare o vesnicie.

Ioana, 24+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

'Neata!

La multi ani! celor care isi serbeaza azi ziua onomastica!

Rallu, sa iti traiasca sotul! imi pot imagina, crede-ma si la noi, 2 firi opuse, eu scorpie, el leu...

Giova, la prima sarcina am luat 3 sau 7 kg, nu stiu care se pun asta pentru ca initial am slabit aproape 4 si pe urma le-am recuperat incepind cu luna 5 si am mai avut cam maxim 3 in plus. la nastere am avut mult mai putin decit am avut la inceputul sarcinii, undeva cam 62-63 kg, care era greutatea mea la virsta de 30. pt ca am facut ceva tratament cu progesteron inaintea sarcinii cu rebe, am luat pina pe la 68-69 kg cind am ramas insarcinata. la fel si inainte de sarcina asta, am luat niste dupfhaston care imi dadea niste senzatii de foame ingrozitoare, plus alte simptome neplacute rau.
poate multe fete care au luat prea multe kg sin din cauza progesteronului. acum tot de la greutatea asta am pornit si am 71 acum. nu prea se vad ca am o conformatie buna, sint dispuse peste tot (dar cel mai mult la sani) la cei max 1,65 pe care ii am.

Meleea, da, e mare burta ta si frumaosa. poate reusesc sa fac si eu niste poze noi cu burta mea.

o duminca frumoasa va doresc!

Patricia s23 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Ionik76 dar dr tau ce zice? eu cred ca ar tb sa-ti iei medical si sa stai cuminte acasa...si eu simt burtica f jos, mai ales cand merg mai mult sau stau mult pe scaun simt presiune jos...la ultimul control de acum cateva zile colul era inchis...incerc sa stau cat mai mult in pat pt ca si mie mi-e frica sa nu mi se deschida colul...
ai grija de tine

Ayda 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Paste fericit celor care sarbatoresc azi si la multi ani celor care au nume de flori.
blanca si eu am nasul infundat si stranut de multe ori.Incepusem si eu sa sangerez la spalatul pe dinti,dar mam dat pe pasta de dinti,perie,si apa sensitive si vad ca acum is mai bine :).

meleeaf frumoasa burtica ai.In legatura cu stirile,discutiile,intamplarile nefericite nici mie nu imi este usor sa aud,si asta nu inseamna ca suntem egoiste si doar sensibile.Oricum nu mai avem ce face sa schimbam ceva.Eu totusi prefer sa aud cat mai putine vesti rele,dar asta pt ca mi-as dori sa se fie numai bine si cazuri fericite si nimeni sa treaca prin aceste necazuri si sa simta aceasta durere.

ionik76 eu am auzit niste cazuri dar nu mai stiu exact unde am gasit cand cautam niste informatii pe google.Eu zic sa nu-ti faci griji si sa te odihnesti,chiar daca e usor de zis si greu de facut.Eu am avut colul deschis spre exterior si miercuri am facut cerclaj.sa ai grija de tine

Fetelor am reusit sa citesc tot ce a-ti scris,desi nu pot sa va raspund la toate pt ca neuronii mei nu mai lucreaza cum trebe si uit f repede,asa mi se intampla tot timpul in ultima vreme.

Miercuri am fost la doctor si am facut cerclaj,o durat putin chiar dc eu nu mi-am dat seama ca am dormit 15-20min si apoi vorbeam cu doct si zici ca eream drogata,il tot intrebam anumite lucruri si apoi uitam ce am vrb cu el ,dar m-o iertat doct ca ma intelegea,noroc cu mamamea ca imi repeta saraca de atatea ori ce am vrb.Mi- interzis sa conduc in ziua aceea ,dar de a doua zi mi-a lasat mana libera sa fac orice,inafara de baie in apa calda,am ramas f uimita.
Si pt ca m-a lasat sa fac ce vreau de a 2 zi n-am mai stat de loc la patut si am cam exagerat cu miscarea,azi recuperez la patut,ca vineri si samb am avut niste scurgeri maro care m-au speriat

In legatura cu kg eu am luat 9 kg,dar ma bucur d ele,aveam 44kg la inceput si de un an de zile ma chinuiam sa ma ingras si acum am ajuns exact la kg care mi le-am dorit 53kg,deci a simt f bine


Va sa aveti grija de voi si de bbei

Mony 21+

Mergi la inceput