"Mamici de zmeurici de iulie - august 2009" (38)
Raspunsuri - Pagina 7
Mony08 spune:
Am uitat,era normal....va arat si eu burtica mea:
http://picasaweb.google.ro/M0ny0987/EuCuBebe#5323756100655500274
Mony 21+
eumada spune:
Sa inteleg ca de la progesteron am luat asa in greutate?
Bine ca iubita mea comoara e bine,voi da eu restul dupa.
E totusi greu de la 67 sa iei atatea si sa le duci in spate......numai ca sufletelul asta merita tot.Mai are cineva greturi la varsta asta a sarcinii?Eu vomit nonstop
Madalina 21+Eva-Maria
micaalsa spune:
Cine vrea o pereche de blugi 3/4 si o pereche de blugi normali, lungi, pentru gravidute ... mi i-am comandat din State si mi-s mari . Daca va intere pe careva dati de stire pe PM. Ar fi pacat sa nu-i poarte cineva ca-s tare frumusei.
Nu stiu unde mi-a fost capul cand i-am comandat
De blugii acestia e vorba:
http://oldnavy.gap.com/browse/product.do?pid=635854012&userSearchText=Maternity+Full+Panel+Cuffed&searchCID=26519&vid=1
http://oldnavy.gap.com/browse/product.do?searchCID=26519&pid=635818&scid=635818002&vid=1
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 25+ cu
Nasterea printesei
vally spune:
La multi ani celor care poarta nume de flori!
Paste Fericit celor care sarbatoresc azi aceasta zi sfanta!
vally s21+ Sara Adelina
Mony08 spune:
vally cum te mai simti dupa cerclaj? acu vreo 2 sapt parca ai facut daca nu gresesc.Ai activitate normala?
Mony 21+
ylla2009 spune:
hello..azi mi s-a stricat castelul de nisip pe care il aveam construit in imaginatia mea si cred ca si undeva in subconstient..o prietena asistenta medicala..care mai intai m-a lamurit ca a treia taietura de cezariana nu o sa mai fie exact peste celelalte doua..brrrr..inca mai am parul ridicat pe maini-vorba vine)m-a intrebat de ce nu am luat in calcul si varianta sa nasc normal.Hmmm..doctorita care mi-a urmarit sarcina la fata mi-a spus ca as putea sa nasc normal(la timpul respectiv eram incantata de idee) asta prin luna a 7, apoi bebitza s-a intors si fiind sarcina pelviana,tot la cezariana am ajuns.Acum ideea de nastere normala ma sperie foarte tare ....de ce oare???Dar la fel de tare ma speria ideea unei taieturi de cezariana in alt punct decat pe vechea taietura.Voi ce parere aveti ?? Bineinteles ca o sa-i cer parerea si medicului meu pe 28 cand merg la consultatie,dar ...voi sunteti mai apropiate decat doctorul
Ylla 26+ si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
elenada spune:
La multi ani celor cu nume de flori.
Cristos a inviat! Paste fericit fetelor care serbeaza azi pastele.
Lucialu
Maine am eco morfofetala de trim II la dr Herghelegiu. Abia astept sa vad ce fac puiutii mei.
Azi le-am pus sa asculte Vivaldi. Domnisoara mea a miscat putin dupa care a stat linistita in schimb baiatul a fost un adevarat dirijor.
A lovit in ritmul muzicii. Tare dragalasi sunt.
Pupici la burtici.
elena +23
Burtica mea la 22 sapt
Cosulete bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
micaalsa spune:
Si mai am asta
Sper sa nu va stresez cu anunturile astea Promit ca e ultima. De fapt astea le-am luat pentru mine, bordura mi-e in plus, n-are rost s-o tin in dulap. Poate va place.
http://picasaweb.google.ro/Ghita.Achim/Jucarii02#5324042398007561186
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 25+ cu
Nasterea printesei
flosideea spune:
buna dimineata tuturor.iata ca a mai inceput o saptamana.sa speram ca va fi una buna si plina numai de bucurii din partea bebeilor.eu sunt cam obosita.am avut un sfarsit de saptamana agitat.vineri a fost ziua lui tata socru.l`am sarbatorit si am ramas la ei peste noapte.nu prea m`am odihnit.cred ca am dormit vreo 4 ore doar.sambata ne`am trezit mai devreme pt a putea ajunge la timp la servici-ei stau la 20 min cu masina de brasov.acolo m`a rugat seful sa fac ceva si am stat cu ochii`n calculator pana la ora 15.programul de lucru e pana la 16 asa ca....apoi am mers iar la socrii si am luat`o de la capat-un gratar in curte si iar m`a prins ora 23.si cand ziceam si eu ca e duminica si pot dormi mai mult,la ora 8 aveam ochii mari.ieri a fost ziua viitorului tatic si am luat`o iar de la capat.m`a obosit week`ned`ul asta de numa.dar macar a fost frumos si nu`mi pare rau.
in schimb,vineri am vazut cadoul de iepuras pt bebita.un halatel de baie -cam grosut-de la 0-12 luni.era asa mic.si frumos....tati a zis ca ala i`l cumpara el.hehe,abia astept.noi aici avem un magazin mare de tot unde gasesti orice de la electrice la jucarii,haine si accesorii pt bebe.parca eram in lumea mea.a fost prima oara cand am ajuns acolo,dar m`a fascinat locul.iar preturile sunt super ok.acum astept prima de pasti s`o las acolo.
in legatura cu numele,sotul si nasul vor Robert-Stefan.eu cu Robert nu ma prea impac si as fi vrut Denis.tot incearca ei sa ma pacaleasca sa`i zicem asa pt ca toti copiii vor rade de bebita spunandu`i Denis pericol public.nu stiu ce sa ma mai fac cu ei 2.nu prea vreau sa cedez,dar....cand va fi ceva hotarat o sa va anunt.
acum va pupic.ne e fomica!
23+
coccorina spune:
Ionik parerea mea este ca trebuie sa stai la pat mai mult decat in picioare sau pe scaun, nush ce iti spune dr, dar daca dupa 500m tie nu ti-e bine, mai bine pentru puiul tau ar fi sa stai linistita, sa nu te joci. Poti lua concediul medical imediat si sa ai grija de tine si bb.
Iubita mea bbelina mi-a dat trezirea dimineata cand ma intorceam de pe o parte pe alta asa tare, niste suturi de copil nazdravan , nush ce facea ea acolo, poate nu ii placea partea dreapta, uf, dar eu o iuby mult oricum .
Saptamana asta stau acasa sa imi fac curatenia cate putin, cate o camera pe zi, mai mult nu am voie. Nu stiu voi, dar pe mine ma doare spatele groaznic de la efort de gen aplecari si ridicari si mi se intareste burtica....Prin urmare am restrictii de miscare. Asadar o saptamanaa de curatenie in reluare
Va poop dulce si sa aveti o saptamana luminata.
viitoare mamica fericita!!! 24+ Isabelle
Zambeste, viata e frumoasa!!!