"Mamici de zmeurici de iulie - august 2009" (38)
Raspunsuri - Pagina 19
danielle02 spune:
sa va arat ce lucrusoare am luat si eu ptr Melissa (sunt mai multe dar am facut decat cate o poza la fiecare):
http://family.webshots.com/photo/2457901420101671646RPQbZo?vhost=family&vhost=family
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
Cornelia spune:
Tot eu
. Pentru indemnizatia de maternitate se ia in calcul 85% din venitul brut pe ultimele 6 luni, iar pt. calculul indemnizatiei pentru cresterea copilului, 85 % din venitul net pe ultimele 12 luni.
Inca o data, daca cineva lucreaza chiar in domeniu, va poate da informatiii mai exacte, ca eu sunt mai profana
.
Cornelia
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui meleea OFFFF ...fetelor, se pare ca o sa ne oprim putin cu casuta noastra si nu o sa fie gata pana vine bebe . SI zincer eu as renunta la banii aia de cic numai sa nu mai stau cu soacra ![]() ![]() ,ca altfel o sa-i dau la doctor ca ma ia capul cat de curand.![]() ![]() Meleea 25![]() |

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

chance2008 spune:
uitati si aici niste detalii.. http://www.conta.ro/forum/lofiversion/index.php/t34162.html
intr-adevar, mickaella are dreptate, e mai bine sa mergem la contabilitate sa ne faca o simulare!!
andra, cred ca ai putea sa intri direct in prenatal...
eu lucrez in invatamant si am inteles ca daca iti raman zile de concediu de odihna neefectuate poti solicita plata acestora in anul in care revii la catedra...
pe mine m-ar avantaja sa iau doar 42 de zile dupa nastere(concediu de lauzie), ca as prinde anul scolar intreg cand as reveni...si, daca fac un calcul, as putea intra in conc de maternitate de pe 18 mai... numai dr mea nu vrea!!!
http://bd.lilypie.com/iKSZp2.png
ne apropiem de 5 luni jumate!! (avem 23 saptamani!!)
laurita25 spune:
multumesc fetelor ca mi-ai raspuns la intrebari sunteti niste dragute chiar am inteles ce trebuie sa fac; multumesc pt tot voi pune si eu poze cu baietelul meu cat de curand il va chemea Cosmin Stefan am si eu 2 poze mai clare de la 4D in care se vede fata lui
blanca000 spune:
Schimband subiectul....
Noi astazi avem control si eco (sper..daca nu il oblig pe dl dr.
) dar pana la ora programarii 18:00 mai am ceva timp...care trece greu...
Voi ce mai mancati bun? Eu am facut o supica de pui cu galuste si clatite cu visine...bun bun bun..dar azi ce sa mai papam? Caci anul asta nu tinem post..poate doar vineri daca am cum..daca nu, nu.
Si de Paste ce faceti? V-ati agitat cu pregatirile sau mergeti in vizite la parinti/socrii?
Noi o asa o sa facem. Mergem la socrii de sambata pana duminica seara si la ai mei duminica seara si luni. Am noroc ca socrii s-au mutat din Bucuresti intr-o zona de subcarpati, langa Campina, si mergem acolo sa respiram aer curat si sa mergem la inviere+Paste. Nu vreau sa ma agit cu aglomeratia din Bucuresti care e in noaptea de inviere..eventual coate..impunsaturi..dat foc par...si mai ales eu cu durere de spate datorita statului in picioare.
La ei acolo mergem la biserica din sat, care e mare si frumoasa si mai ales aproape de casa..si apoi ciocnim un ou si bag somn
.
Vineri totusi vreau sa ajung la biserica sa trecem si noi pe sub masa si sa ducem cateva floricele. Sper sa il iau si pe sot sa ma ajute la aplecat
. La slujba de seara din pacate anul asta nu cred ca o sa ma duc..desi e super slujba si am mers in fiecare an.
25+
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
Giova spune:

noi ok, am umblat dupa iepuras si se cam lasa cautat. nici curatenia nu am terminat-o, dar nu ma mai intere. maine avem petrecerea de iepuras la marco la gradi, iar vineri dim. plecam spre nasi la Cluj.
Jojo nasol cu cazatura, aveti grija fetelor...si mie mi-e groaza de asa ceva. Bine ca esti ok si tu si pitica.
Eumada nici eu nu mi-am luat prenatal la prima sarcina, doar cele 42 de zile de dupa, care sunt obligatorii. Nici acum nu imi voi lua...e firma noastra si pot sta acasa cand si cum vreau. asa ca ma pot duce de la birou direct la maternitate. acum 3 ani nu a comentat nimeni, sper ca nici acum, nu e treaba lor, oricum.
Moniland tare curajoasa esti daca vrei sa mergi cu gemene pana inn ultima zi. sincer te inteleg, banii nu sunt mai multi decat la o mamica cu un singur copil, si cheltuielile sunt duble
.
Lunaumbro!! sarcina usoara in continuare si bebe sanatos! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Theea felicitari pt. fetita!!! ma bucur ca e in grafic si totul ok.
Micaalsa, Theea varsatul de vant nu e periculos daca suntetm trecute de 5 luni de sarcina. Perioada contagioasa e cu 3 zile inainte de eruptie. si la Marco la gradi e un caz, asteptam 3 sapt. sa vedem cine mai pica. eu am facut o forma usoara in copilarie, dar oricum am si o sarcina avansata, asa ca nu sunt probleme.
Danielle frumoase lucrusoare ai luat printesei.
meleea imi pare rau, poate exista o sansa sa terminati.
Blanca bafta la eco.
fug sa-mi spal parul de vopsea.
o zi buna sa aveti
.
_
Gio
26+ si Marco(06.01.2006)
poze
elenada spune:
Blanca bafta la eco azi
Legat de indemnizatie nici nu imi mai fac calcule ca ma apuca plansul.
Pe toata perioada sarcinii am fost in concediu medical asa ca am luat bani putini. Mai imi calculeaza 85 la suta din astia.
Dar important e sa fie bebelusii sanatosi ca ne descurcam noi cumva.
Stiti cumva daca eu sunt in concediu medical de la inceputul anului mai am dreptul la concediu de odihna?
elena
+24 

Burtica mea la 22 sapt
Cosulete bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
noce spune:
Fetelor ca ma bucur sa va citesc in tihna. Saptamana trecuta m-am agitat usor si slab cu curatenia de Pasti. E drept, mai mult pe sot l-am agitat, care oricum facea treaba, dar trebuia sa-mi exprim toate dorintele. Eu mi-am probat tot sifonierul, mi-am ales hainutele care arata mai bine pe burtica (am strans un raft de maternity si nu le port pe nici unele) si le-am pus deoparte pe toate celelalte. Am strns vreo 3 sacosele de haine de dat. Eu le duc la o asociatie pentru mamici si gravidute parasite, acsis, daca aveti hainute si vreti sa faceti o fapta buna, vedeti datele pe site www.acsis.ro.
Am o rugaminte la voi! Treceti-mi si mie spitalul: CF2, dr Florina Mihalache.
Am vazut ca suntem cel putin 4: Blanca, Uliiasi si Nix, poate ne intalnim pe acolo, poate impartim o rezerva, cine stie. ![]()
Acum abia astept Pastele. Maine plecam la mama la Constanta.
Saptamana asta mergem la Denii in fiecare seara (sotul se duce din vreme si-mi prinde cate un scaun in biserica), vineri la prohod (imi place foarte mult, mai mult decat slujba Invierii) si sambata la Inviere, cel mai probabil la bisericuta din parc din Constanta. E atat de frumos acolo de Inviere, vezi tot parcul numai lumanari aprinse.
Mi-e o pofta de pascuta
si de lapte cu cozonac
, abia astept sa se incheie si aceasta ultima saptamana de post.
Post usor si luminos celor care tin si Paste fericit, calduros si plin de pofte bune de acasa la toate fetele! Sa ne intalnim sanatoase si bucuroase dupa Pasti! 
25+ 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
elenada spune:
Am trimis poze cu gemenasii mei iubiti pe contul comun
De Paste plecam acasa la mama la Onesti. Abia astept. Nu am mai fost din noiembrie anul trecut. Abia astept sa respir alt aer decat cel de Bucuresti.
De azi tin si eu post. Vreau sambata sa ma impartasesc.
elena
+24 

Burtica mea la 22 sapt
Cosulete bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

.