"Mamici de zmeurici de iulie - august 2009" (38)
Raspunsuri - Pagina 20
dariaioanaxx spune:
mersi Cornelia- eu la prima sarcina am stat in cele 126 de zile+ 1 an doar, concediu de crestere din cei 2 ani; oricum atunci se platea mult mai prost concediile;
fetelor eu de doua zile ma lupt cu o raceala sau gripa, ce o fi nu stiu...dar ma disperaaa...nu pot respira , nu pot manca caci n am pofta si nici gust sau miros
iau oscillococcinum si picaturi cu sare de mare,de ieri,dar degeaba nici o ameliorare...daca stiam nu luam eu inainte preventiv, o doza/sapt. de oscillo, asa cum scrie pe prospect
sper ca starea asta, sa nu o afecteze si pe beitza cu ceva...
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit...
sapt.22 cu Daria,
INIMA, A INIMII MELE!
uliiasi spune:
elena, ce bine se vad bebeii tai, sunt extraordinari!!!!
Sa creasca mari si sanatosi, cred ca abia astepti sa-i tii in brate
. Sunt minunati!
Iulia
27+ 
uliiasi spune:
Nix, tre sa ne punem cate o poza pe gmail si noi doua, vad ca nu avem, Blanca si Noce au puse, asta ca sa ne recunoastem daca picam in salon la nastere, ca o sa nastem toate 4 la CFR2. Cine stie, poate ne tinem de manute si o treaca mai usor....

elena, stau asa de prost cu imaginatia...m-am uitat minute in sir la pozele cu it's boy, it's a girl, dar n-am inteles la ce trebuie sa ma uit
. Nu-nteleg nimic din ele..mi-am intors capu in toate partile...In schimb fetisoarele sunt asa scumpeeeeeeeeee.

Iulia
27+ 
meleea spune:
Fetele cum faac sa apara si la mine PM ,ca nu stiu. SI vreau si eu acces la contul comun 

Meleea
25
eumada spune:
ELENADA ,eu sunt salariata la stat si la noi legea spune clar ca daca nu am lucrat deloc in timpul anului fiind cu contractul de munca uspendat in incapacitate temporara de munca, nu am dreptul deloc la concediu de odihna.Si eu stau in medical la comisia de expertixa,nu am lucrat deloc si pauza concediu.
In general concediul este proportional cu timpul de munca efectiv lucrat in anul respectiv,deci nu prea ai drptul la concediu..
.Si eu sunt in aceeasi oala cu tine la plata concediului,dar bebelusa conteaza asa ca....asta e....barbatii nostri sa traiasca..![]()
![]()
Madalina
21+
Eva-Maria
uliiasi spune:
meleea, te duci in meniu in stanga la "Profil personal", apoi te duci in tabul "Mesaje private". Acolo ai in dreapta un buton "Options". Cand apesi pe buton te duce intr-o pagina unde ai niste optiuni. Sus ai "Activeaza mesajele private." Bifezi bulletul ala, apesi butonul "Trimite modificarile" si gata.
Pup! 
Iulia
27+ 
micaalsa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Giova Micaalsa, Theea varsatul de vant nu e periculos daca suntetm trecute de 5 luni de sarcina. Perioada contagioasa e cu 3 zile inainte de eruptie. si la Marco la gradi e un caz, asteptam 3 sapt. sa vedem cine mai pica. eu am facut o forma usoara in copilarie, dar oricum am si o sarcina avansata, asa ca nu sunt probleme. _ Gio 26+ si Marco(06.01.2006)poze |
Eu stiu pe cineva care a facut intrerupere de sarcina in luna a 6-a din cauza varicelei. Asa i-a recomandat medicul

Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
25+
cu 
Nasterea printesei