"Mamici de zmeurici de iulie - august 2009" (38)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luanambro spune:

Mony08 si Coccorina, v-am trimis PM cu parola si contul nostru pt a putea incarca poze sau viziona albumul.

Luana 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ciau burtici de zmeurici!
Elenada iti tin pumnii pt azi!Se pare ca ne nimerim mereu cu programarile
Chance felicitari pt BBlina!Sa fie sanatoasa!
Giova s-a deschis un nou magazin in Realul din Sagului.Au si site:patutbebe.ro Mie mi-a adus al meu brosura ca a avut ceva treaba pe acolo. Am fost ieri la inmormantare si nu-mi pare rau deloc.Fetele care au fost de pe DC sunt extraordinare!Tot respectul!A fost trist,dar linistitor datorita vremii frumoase,multe flori,vorbelor intelepte ale preotului,discretiei/delicatetei oamenilor in fata parintilor indurerati.
In schimb de-abia cand am ajuns acasa am realizat de ce mergeam atat de greu,ca un pinguin...mi s-au umflat teribil picioarele.Si inca imi sunt umflate.Puiuta a miscat tot timpul si a simtit-o si tati.
Azi mi-am vazut burtica miscand. De trei ori:cioc-cioc-cioc.
Si eu sunt de acord cu ce discutati:mai bine previi decat sa tratezi.Deci stiu cum e cu dna curatenie de sarbatori,nici mie nu-mi place sa nu fac,dar apelati cu incredere la ajutorul sotilor. Al meu m-a ajutat mult,noi am facut saptamana trecuta cand eram mai usurica-am gandit eu bine,mi-a incurcat un pic detergentii,a facut iures printre ei,dar multam' lui DD e facuta si asta si e bine!Important e ca BBicii sa ramana la locul lor pana la termen!
Sambata noaptea am avut niste dureri urate de burtica,tare-tare era,am luat 1 nospa forte si la pat. Pe mine ma doare asa si cand creste burtica,pt ca mie parca imi creste brusc nu treptat si de obicei dupa reprize de dureri.
Azi vizionam cocuta, o spionam.Doamne ajuta sa-mi spuna ca e tot bine,ca e BBita sanatoasa!
KISSES

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna fetelor!
multumesc mult pentru urari si va doresc si voua sa fiti sanatoase!
La multi ani pentru ziua de florii!
si Paste fericit pentru cele care sarbatoresc pastele catolic!

imi pare rau sa aud ca nu v-ati simtit bine zilele astea.
eu de sambata dimineata de-abia am mai dat pe acasa. sambata am fost la padure cu familia si prietnii sa-mi serbez ziua, duminica am mers la soacra si la nasi...si cand ma gandesc ca de-acuma week-end-urile le voi avea cam ceva de genul asta. de paste vom fi plecati de colo colo, dupa pasti avem si un parastas pentru socru, si un botez... ca veni vorba de botez, cam cat se mai da la un botez (botezul unei nepotele)?

patricia eu iau tardiferon fol impreuna cu vitamina C. in legatura cu kg in plus, cica se calculeaza kg in plus de la greutatea pe care o aveai inainte de sarcina. nu mai pui si kg pe care le-ai slabit si le-ai pus la loc. asa am patit eu la prima sarcina am slabit 5 kg dar dr a inceput sa calculeze kg in plus de-abia dupa ce am ajuns la greutatea dinainte de a slabi.
eu deocamdata stagnez la 10 kg in plus la 26 de sapt.
elenada, lucialu bafta la eco!
mai vroiam sa mai zic diverse, dar am asa un gol in creier...daca deschid geamul se mai face si curent dar e mai bine asa, ca am mintea "relaxata"

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Uliasi ,multumesc! aveam nevoie de info pt cumnata mea,lucreaza in banca si m-am tot contrazis cu ea ca ea sustinea ca ei nu i se acorda aceasta reducere. Eu fac parte din categoria fericitelor care au cartea de muncca in firma personala deci pot sa chiulesc in fiecare zi in care nu ma simt bine,oricum sotul se descurca si fara mine acolo,chiar nu ma lasa sa ma duc....mai ales ca avem multi caini la firma si stie ca i-as pupa in bot pe fiecare de o mie de ori(avem 4 carpatini,un caucazian,4 rotwaileri,si 3 lupi) si eu sunt mama lor,sunt inebuniti cand ma vad.....Asa ca sotului ii este frica sa nu iau microbi de la ei

Meleea 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamariuca spune:

Dragi burtici, am vesti noi: trebuie sa schimb cu , pentru ca la eco de data asta totul a fost foarte clar. Avem chiar imortalizata in poza "dovada"!
Recunosc ca imi placea gandul sa fiu mamica de fetita, dar va fi cu siguranta o provocare mult mai mare pentru mine sa reusesc sa fiu mamica de baietel, deocamdata mi se pare un pic mai dificil. Ma bazez pe tatic, caruia, fie vorba intere noi, ii sclipiceau ochii la gandul ca va fi casa plina de masinute si trenulete! In plus el era oricum sigur ca va fi baiat!

Vreau sa va intreb doua lucruri:
1. A facut cineva demersuri pentru recoltarea de celule stem la nastere? Eu ma gandesc serios la asta
2. Face cineva gimnastica pentru gravidute? Dupa Pasti ma gandesc sa incep, poate vom fi mai multe si cu ocazia asta ne si intalnim!
AAA, sa va mai spun ceva: Stiati ca daca va luati si sotul la cursuri de puericultura (suna pompos, dar nu e chiar asa), va mai avea dreptul la 10 zile suplimentare de concediu, pe langa cele 5 prin Codul muncii. Nu e frumos? Sa fim impreuna acasa dupa nastere mai mult timp?

Pupici la burtici,
Oana

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamariuca spune:

Scuze, am incurcat carucioarele: trebuie sa adaug , si nu fetita cum apar in lista...

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Luanambro, multam frumos pentru contul comun. Am pus si eu poze si am vazut si alte mamici de zmeurici.
Pogos, la multi ani si de la mine, si e bine ca o tii tot asa. Si eu am un botez chiar duminica, adica prima zi de Paste. Cam cat se mai da - cam cat te tin buzunarele, de la 3 la 6 mil, sau mai mult daca ai. Noi nu prea avem asa ca o sa dam doar 4, nu e nepotica, sunt doar niste prieteni dar vrem sa ne ducem ca ne sunt dragi.
Meleea am zambit cand am citit ca i-ai pupa in bot toata ziua pe cainii de la firma, mi-am adus aminte de o verisoara draga care la fel daca vede un caine care ii e drag(si stie ca e curatel), toata ziuaa i-ar pupa in bot

AM pus si poze la contul comun si daca vrea cineva sa le vada sunt in contul comun.
Bbelina mea iubita de fiecare data, dar de fiecare data cand citesc acest site nu mai conteneste cu miscarile, ori ii place pozitia asta in sezut, ori o deranjeaza, ori stie ca mi-e drag sa citesc site-ul

viitoare mamica fericita!!! 24+ Isabelle
Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

cocorina iti multumesc si pentru urari si pentru raspuns referitor la botez.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

La multi ani cu intarziere sarbatoritelor cu numele si nu numai! Noi am avut liber vineri - long-weekend, asa ca am profitat si am iesit din oras pentru cateva zile. Vremea insa nu a tinut cu noi, a fost frig, inca asteptam primavara si pe aici.

Am trimis si eu in sfarsit cateva poze cu burtica pe adresa comuna, ca tot incerc de mult si nu am avut timp.

Azi dimineata m-am trezit plangand, am visat ca incepuse nasterea, ca mi s-a rupt apa si trebuia sa ajung la spital... Ma gandeam ca bbita e prea mica si nu stiu daca are sanse.Au reinceput cosmarurile... Sper sa ma calmez si sa nu mai am parte de vise din astea. E groaznic!

Elenada, Luci - sa veniti cu vesti bune de la eco.

Oanamariuca - eu m-am apucat de facut niste exercitii pentru gravide dupa un DVD pe care il am pe acasa... Dar mai mult fac miscare prin plimbarile mele zilnice. Chiar imi place sa merg mult, chiar cativa km/zi, ma simt excelent dupa.

Cam atat deocamdata, poate mai intru diseara. V-am pupat

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Aveti dreptate cu curatenia. pe mine ma ajuta al meu sot...dar nu pot sta eu cuminte. azi a venit de la birou si mi-a facut casa luna. mai am doar 2 geamuri de spalat si mobila de bucatarie si nu-mi place defel...dar chiar nu o face nimeni pt. mine.

Lucialu ai fost o curajoasa, imi pare rau ca nu m-am dus la inmormantare, dar poate e mai bine asa. Mi-era groaza de ce e mai rau...al meu nu venea ca trebuia sa ramana cu piticul si singura..nu indrazneam.
Stiu magazinul de care zici, l-am vazut si in Euro, am intrat pe site si am vazut ca au si acolo. mersi de info si bafta la dr.
meleea ce mortala esti cu pupatul in bot a cainilor...super motiv de lasat acasa o gravida. si eu profit si nu prea merg la firma sotului, trebuie sa cobor doar 2 etaje si alea cu liftul, dar pot sa fac si de acasa ceea ce trebuie, iar pe la institutii....cam zic pas...m-am saturat de cozi infernale.
Oanamariuca felicitari pt. baietel. sanatos sa fie....lasa ca se va satura sotul de masinute si trenulete...ii trece rapid dupa ce mai calca pe cate una ratacita prin covor.

azi stam in casa, e innorat si sufla vantul tare....asa ca am luat copil de la inot si mai facem cate ceva prin casa.

_
Gio25+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput