"Mamici de zmeurici de iulie - august 2009" (38)
Raspunsuri - Pagina 11
Rallu spune:
Pogos, la botez depinde foarte mult si unde va fi.
De exemplu, in Bucuresti eu cred ca e putin 4 mil.
La restaurantul unde vrem noi sa facem meniul e 1,5 mil/persoana si nu contine decat mancarea.
Daca mai adaugi bauturile, tortul si ce naiba o mai trebui ca n-am ajuns asa departe cu interesatul...inseamna ca la 4 mil e suma limita ca cineva sa-si plateasca consumatia.
Aaaa...asta in conditiile in care respectivul restaurant e unul de "cartier" ca sa zic asa...nu unul de fite.
Daca zici ca mai e si ruda bebita, eu as da mai mult.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Atat e de mare burtica 28+ Robert Constantin
Asa arat eu acum
Giova spune:
oanamariuca am adaugat eu in lista .
Pogos noi anul trecut in oct. am dat 350 lei, la botezul fetitei unor prieteni. Nu au facut in restaurant de fitze, o cantina renovata, cred ca am dat bine, mai ales ca era si in Alba. acum depinde de gradul de rudenie, orasul si restaurantul unde va avea loc botezul.
_
Gio25+ si Marco(06.01.2006)
poze
coccorina spune:
Pogos, da au dreptate Rallu si Giova, e adevarat ca prietenii nostri nu fac un botez mare, ci doar 24 pers, restaurant mic si no, e BArlad, totusi nu Buc. Prin urmare cantaresti si tu si vezi cat ..
Am adaugat eu ptr Missy si dr si clinica unde naste, m-am descurcat, deci de o fi sa ajutam cand nu e Micaalsa vad ca ne pricepem mai multe, asta e bine.
viitoare mamica fericita!!! 24+ Isabelle
Zambeste, viata e frumoasa!!!
pogos spune:
da, asa este cu botezul. dar nu mai stiam, orientativ cam cat se da. 4 mil este putin, avand in vedere ca este si ruda. macar 2 mil sa ramana dupa ce dai pentru restaunrant. acum sincer nici nu stiu la ce restaurant vor face, ca pana de curand nu gasisera locuri. trebuie rezervat si la botez, cam ca la nunta.
Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si Tudor
elenada spune:
Hello dragutelor
Tocmai ne-am intors de la ecografie. Piticii s-au razboit intre ei si impreuna cu doctorul. L-au disperta pe domnul doctor Herghelegiu. Se ruga de ei sa stea doua secunde nemiscati dar ei nu si nu.
Sunt sigur 100% fetita si baietel. Avem poze doveditoare. Ei sunt bine dezvoltati in grafic fara probleme cu niste fete dragalase. Sunt indragostita de ei. Fetita are 625 de grame iar baiatul are 605 grame. Domnisoara mea a recuperat diferenta de 100 grame care era intre ea si fratiorul ei chiart la depasit putin. Si penrtu ca totul sa fie minunat colul meu este lung si inchis fara probleme. Nu mi-a zis dimensiunea dar a zis ca e foarte bine. ASa m-am bucurat ca e colul bine.
Lucialu urmezi la raport.
Va pup dragutelor si va doresc sarcini usoare incontinuare si bebelusi sanataosi si voiosi.
elena +23
Burtica mea la 22 sapt
Cosulete bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Luanambro spune:
Coccorina, am editat eu pozele cu numele tau din albumul comun. Sper ca nu am incurcat fetele.
Romanitza - am vazut albumul, tare frumos, asa ca am luat o poza din el si am copiat-o in albumul comun, sper ca iti va placea. :)
ayda_m spune:
Elena ma bucur tare mult ca bebeii tai sunt bine!Ce draguti tb sa fi fost ei acolo jucandu-se
Ayda 26+
meleea spune:
nu stiu sa activez pm m-am tot uitat dar,... e prea greu pt noi.Si doar din contul comun puteti sa luati poze?
Meleea 25
m_i_s_s_y spune:
Multumesc fetele de felicitari!! Pregatiti zestre la baieti ca fac o fata cu picioare lungi
Coccorina - multumesc din suflet pt carucior!!
Chiar fetele..mai puteti sa mai lucrati?? Sunteti norocaoase dar va rog eu aveti mare grija de voi si de bebei. Eu am noroc ca eu daca vreau muncesc, daca nu, nu... ca eu comand, eu execut, eu centrez, eu dau cu capu'(bine..daca nu muncesc...pauza banuti)...eu am fost nevoita sa renunt la o parte din clienti inca din perioada in care faceam fiv-urile in Ungaria, era nedrept sa-i tin incurcati...acum...doar pe ici pe colo...mai fac ce e neaparat necesar, noroc cu mailul, netul, telefonul si faxul (le-am adus acasa si am birou la pat)...prima luna dupa ET am stat intepenita in casa...a fost greu, este in continuare...dar merita!!! Voi stiti ce stresata eram la inceput..nu ca mi-ar fi trecut...dar sunt un pic mai calma
Elenada - ma bucur pentru ca totul e ok cu gashka voastra!! Te-am auzit la B1 - multumim!
Noi incepem sa ne obisnuim cu ideea ca o sa avem o fetita...si cred ca in curand o sa-mi fac curaj si o sa incep sa caut chestii pt bebelina..imi place maxim caruciorul zippy sistem de la inglesina, ca are de toate da e scump ca naiba..oare face banii?? Ati vazut vreodata unul live?
Va puuuuuupam
20+ cu bebelina
http://bd.lilypie.com/vqy9p2.pn
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=missy&year=2009&month=8&day=25&babycount=1
m_i_s_s_y spune:
Am uitat sa schimb semnatura! 21+
Am trecut in a 2-a jumatate..yupiiiiii!!!
21+ cu bebelina
http://bd.lilypie.com/vqy9p2.pn
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=missy&year=2009&month=8&day=25&babycount=1