"Mamici de zmeurici de iulie - august 2009" (38)
Raspunsuri - Pagina 9
blanca000 spune:
Si eu simt o presiune si cateodata durere jos la burta..acolo pe la linia chilotului dar mai inauntru. Sper sa nu fie nimic grav...mierucuri ma duc si eu la control sa vad ce zice 'nea doctorul.
Ma dadeam rotunda ca as vrea sa stau pana in iunie la juma' dar vad ca deja ma misc greu, iar cand ma simt obosita...pai sunt obosita nene...Am noroc totusi ca la job nu mai am asa multa treaba de facut, dar totusi sa stai atarnata 8 ore pe scaun nu e placut. De la 01.05 vreau si eu sa imi iau 6 ore...dar om vedea.
25+ Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
meleea spune:
Spuneti-mi si mie in ce lege e treaba cu reducerea programului, ca am auzit ca iti reduc salariul daca ceri 6 ore.daca in contractul individual de munca se mentioneaza ca nu ai dreptul sa ceri reduerea programului la 6 ore,este ok?
Meleea 25
anemona27 spune:
O saptamana buna urez si eu tuturor.
Patricia eu iau fier-fier haussman- cate trei lingurite pe zi dupa masa.Mi l-a recomandat doctorul in urma rezultatelor la analize.
Si de mine vad ca se lipesc kg in fiecare zi,sunt asa curioasa cu cate inchei sarcina, oricum nu ma tem de ele,le dau eu jos
27+
coccorina spune:
Raportez ca am inceput curatenia si deja dupa o ora de trebaluit pe sub paturi si peretii deja burtica e tare. Asa e aveti dreptate, ar trebui sa lasam naiibi d ecuratenie , dar nu ma indur. Vine sotul un pic si ma ajuta la ridicat saltele si pe urma mai lejer.
Fetele vreau si eu sa vad pozele d ela contul comun si sa pun si eu cateva , ma juta cineva? Cum fac asta?
viitoare mamica fericita!!! 24+ Isabelle
Zambeste, viata e frumoasa!!!
vally spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mony08 vally cum te mai simti dupa cerclaj? acu vreo 2 sapt parca ai facut daca nu gresesc.Ai activitate normala? Mony 21+ |
moni] da, acum 2 sapt am facut cerclajul;in primele zile a fost mai greut,dar nu f tare;acum sunt bine;joia am facut cerclajul si de luni am revenit la servici program de graviduta (6h)da,am activitate normala,multumesc lui DD
vally s21+ Sara Adelina
Moniland spune:
Multumesc fetelor!!! Si mie imi place mobila si de abia astept sa le amenajam camera.
Blanca, cu mobila de la ikea sigur te incadrezi in pret. Si oricum mobila e pentru copilasi pana ce merg la scoala. Pentru scoala trebuie alta mobila adaptata nevoilor.
Missy, felicitari pentru caruciorul roz, cred ca asta ti-ai si dorit.
Si eu obosesc f. repede. matur in bucatarie si deja gafai. Asa ca incerc cu multa odihna sa stea fetitele cat mai mult.
Ieri noapte am visat ca s-au nascut, nu erau f. mici asa cum ma uitam la ele, dar aveau 486 gr si 528 gr. Si plangeam, plangeam ca stiam ca > 500 gr au sanse de supravietuire cu aparatura buna, dar raman cu ceva "defecte". Asa ca trebuie obligatoriu sa ajung la 34 sapt. Inca 9-10 sapt si imi ating primul target.
24+
Mony08 spune:
chance2008 felicitari pt fetita.
Elenada te asteptam cu vesti bune de la morfo
eumada eu consider ca ai dreptate.Eu am inceput sa am mare grija de mine si de bb si sa nu mai pun atata pret pe celelalte lucruri.La soacramea nu prea ii convine cd vede ca nu mai sunt albinutza dinainte,dar am noroc ca am un sotior grijuliu care vrea doar sa ma vad bine si un serviciu cu sefi intelegatori.
ionik76 te asteptam atunci de vineri la patut
Luanambro as transfera poze daca as sti,dar nu stiu din pacate nici contul comun,nici parola,nici la e-mailul comun nam,deci n-am nimic Daca puteti sa ma ajutati sa aflu si eu aceste detalii
Giova multumesc .Foarte frumoase pozele cu burtica si familia. Si eu simt miscarile lu bebe f jos,dar le mai simt si in alte parti si intepaturi,dureri in partea de jos la mine cred ca e normal acum pana se obisnuieste organismul cu cerclajul.Mie inca nu mi-o luat lama,pe la cate sapt in mod normal tre sa ia ?
meleea eu din cate stiu nu ar avea voie sa-ti micsoreze salariul,pt ca asta ar fi dreptul gravidei de 6 ore la acelasi salariu.Nu stiu exact unde scrie,dar eumada se pricepe mai bine la legiSper sa rezolvi pana la urma cu bine
vally ma bucur sa aud ca esti bine,sa ai grija de voi
va
Mony 21+
vally spune:
Mony multam'
ma,eu zic ca ma simt bine in comparatie cu alte gravidute care trebuie sa stea numai la pat sau vomita mai toata sarcina...
obosesc si eu, destul de repede...mi-e greu pt ca eu eram o albinutza...dar BBLina merita nu prea pot sta nici 6h pe scaun la munca;ma ia o durere de mijloc si burtica si me se intareste burtica am inceput sa am mai multa grija de mine;cum nu ma simt ok cum ma bag la odihna...anul acesta nu m-am "bagat" la curatenia de Paste,nu vreau sa risc aiurea, si pur si simplu nu ma mai tine; per. aceasta:pauza; o sa recuperam noi destul...
elenada bafta la eco azi !
se pare ca fetitele prind din urma baieteii
cu muffinuta a mai vb cineva ??? nu a mai intrat de multa vreme...
am schimbat si semnatura
vally s22+ Adelina
Rallu spune:
Vally...mai fa o incercare cu semnatura aia...sunt convinsa ca ai mai mult de 2+ la saptamani.
Eu de obicei de abia asteptam sarbatorile.
Acum de abia astept sa treaca Pastele ca sa pot sa schimb prefixul.
Cred ca atunci cand o sa vad ca incepe cu 3 la semnatura, o sa ma mai linistesc si eu.
Pana atunci raman tanara si nelinistita
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Atat e de mare burtica 28+ Robert Constantin
Asa arat eu acum
uliiasi spune:
Buna, mamici de zmeurici!!
N-am mai intrat de multisor sa scriu, desi v-am citit.
Hristos a Inviat! pentru fetele care au sarbatorit si sarbatoresc in continuare Pastele catolic.
LA MULTI ANI! ivanoiuadela si pogos ! Sa fiti sanatoase si fericite, sa vina bebeii la timp, sanatosi si voiosi si sa va bucurati de ei!
In legatura cu programul de 6 ore, nu mai tin minte cine intreba, imi cer scuze...neuronu e in vacanta...dar am gasit bucata din lege referitoare la asta:
Art. 13. - Īn baza recomandarii medicului de familie, salariata gravida care nu poate īndeplini durata normala de munca din motive de sanatate, a sa sau a fatului sau, are dreptul la reducerea cu o patrime a duratei normale de munca, cu mentinerea veniturilor salariale, suportate integral din fondul de salarii al angajatorului, potrivit reglementarilor legale privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale.
Face parte din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 96 din 14 octombrie 2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca
Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 750 din 27/10/2003.
Sper sa fie de folos.
Elenada si celelalte fete care mai aveti ecografii azi, multa bafta! Asteptam vesti bune!!!!
Azi am reusit si eu sa ma duc sa fac analiza pentru diabet gestational si nu numai, joi-vineri ma duc sa iau rezultatele, sper din toata inima sa fie bune. Oricum vor ceva anomalii pe-acolo, pentru ca sunt racita nu sunt chiar in parametri...
Am calculat cate zile mai am de stat la servici pana intru in prenatal. Exact 7! Iupiei!! Mi-am mai luat o saptamana de CO dupa Pasti, ca si-asa facem drum lung, de 6 ore, sa avem timp sa ne si odihnim....
Nu stiu cum o sa ma descurc la drum asa lung, dar ma gandeam ca daca simt ceva presiune jos sau ma doare spatele, sa ma lungesc pe bancheta din spate, poate o sa-mi fie mai usor...desi nu stiu cum o sa ma descurc la frane....Mai are vreuna din voi planuit vreun drum lung perioada asta? Cum va descurcati sa stati mult in masina?
Va imbratisez cu drag! Sa aveti o zi minunata in continuare!
Iulia 27+