*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (42)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Buna dimineata, fetelor!
Paste fericit pentru cele care au azi sarbatoare!!
Se vede ca-i weekend si sarbatoare.....nu prea e nimeni pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Criss si Elilov, imi pare rau ca ati trecut prin asta!Cel mai important este ca sunteti bine.Doamne ajuta!Sanatate multa lui Dimitrie!
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi,sa aveti o viata frumoasa precum o floare si tot ceea ce va doriti!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Buna dimineata!

La multi ani, mamicilor cu nume de Flori, taticilor Florin si cozonaceilor ce-si aniverseaza ziua numelui!

La multe lunite, Eduard Stefan de Ginye55, Dimitrie Gabriel de Elilov3, Ioana Ruxandra de Bertha, Rares Florin de Futuremother, Diana Gabriela de Alexutza_26, Matei Constantin de Lucie!

La multe lunite pentru ieri, Andrei de miki01!

Paste fericit familiilor care azi sarbatoresc Invierea Domnului!

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora in luna a IV-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Paste fericit

mamicilor, taticilor, cozonaceilor, surioarelor si fratiorilor cu nume de flori

Eli bine ca ati scapat teferi!

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Paste fericit celor care serbeaza azi!
celor cu nume de floare

Elilov, Criss, sper ca erau in scoica bebeii. Nu se stie niciodata cand vine un necaz iar cei mici sunt atat de fragili.
Miki, speram sa fie transplantul o reusita!Poate ne tii la curent cu ce mai faceti.
Alra, eu am dormit,am alaptat, si mi-am facut un nes 4 in 1. Si am stat cu Ana la un dvd, Degetica. Cam atat ca este Duminica, zi de odihna.
Da ieri primii n-spe vizite, intins masa/strans masa si cred ca am spalat de 5 ori vase iar azi noapte la 12 intindeam rufe afara.

Am si eu o intrebare: cu ce ati dat la urechi dupa ce ati facut gaurele? are putina infectie si am dat cu Baneocin unguent si crema de galbenele.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Otilia: de 3 ori pe zi curatat cu o comprese sterila inmuiata in spirt si apoi cu baneocin pudra sau alifie.

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

La multe luni pentru Eduard Stefan de Ginye55, Dimitrie Gabriel de Elilov3, Ioana Ruxandra de Bertha, Rares Florin de Futuremother, Diana Gabriela de Alexutza_26, Matei Constantin de Lucie!
Sa traiasca toate si toti cei care isi aniverseaza ziua numelui de floare azi!
Paste fericit pentru cei catolici!
Multi pupici la toata lumea de la noi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

buna fetele
iza si oti da era si balaciosul in masina...si da era asigurat bb-ul...pacat de masina nah a mai si rad cu ion 'mah omule nu iti placea culoarea de aia vruiai sa o schimbi '
balacios mucios....mi pare tare rau de el cand il vad asa...
Multumim de urari
Urez si eu LA MULTI ANI! celor care au numele de Florin, Florentina [GINYE] numai bine sanatate si fericire...precum si tot binele din lume
Sarbatori fericite celor ce serbeaza azi Sf. Paste

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea O si V

"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Paste fericit pt cine sarbatoreste si La multi ani pt toate fetele care poarte nume de flori.

Eli sper ca sunteti bine....fiarele se repara...

Noi inca la mare, maine venim acasica, facem plimbari super lungi de cateva ore..bate vantul cam tare dar ne descurcam....va pup ca plecam la masa....va pup...vazut pozici frumoase...nu nominalizez ca nu mi-am notat si mi-e sa nu uit pe cineva.

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

M-am gandit sa pun poze din martie si aprilie.

Ce mare mi se pare acum.

Maduta, mersi, cu spirt nu am dat inca, ma gandeam ca o ustura. Dar daca trebuie asta este.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput