Gravidute&Mamici de IASI (89)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

LA MULTI ANI LACRAMIOARA!

PASTE FERICIT MICHELLE, MIHARRO!

Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Lacramioara ,La multi ani sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragiUite o floare si de la Vladut care si-a revenit cu scaunele inca mai face putin temperatura si este mega mofturos asa ca dam vina pe dinti pt tot circul asta

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Inutsa da, ne intoarcem de tot in tara suntem super stressatiiar de revederea cu rudele nu stiu ce sa zic,momentam suntem cam furiosi ca toti ne condamna pt decizia pe care am luat-o.
Alynta suntem constienti ca din punct de vedere financiar va fi diferit dar sincer nu mai conteaza asta pt noi si nu inteleg de ce toate nemurile si cunoscutii nostri au o problema cu asta.Asa ca nu stiu ce sa zic suntem bucurosi ca venim, dar atitudinea celor dragi ne cam deranjeazasi de asta suntem cu inima stransa putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

La Multi Ani celor care poarta nume de flore, bucurii, copii voiosi si sanatosi si tot ce isi doresc!

Un Paste Fericit celor care serbeaza Invierea Domnului zilele acestea!

33 + minune de Maya Teodora
AMR 7 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Irina, Teo, Laura, multumesc.

Teo, sa fiti voi sanatosi, restul nu mai conteaza. Cei de acasa nu stiu ce greu va e acolo. Au impresia ca "acolo sunt cainii cu colacii in coada", ca sa-l citez pe varul meu din Canada.... si nu-i asa... dar asta o stiti doar voi. Va fi bine, ai sa vezi.
Un lui Vladut pentru floare si unul ca e mai bine.

Noi prin casa.. pana acum am stat in bucatarie si m-am pregatit, ca imediat imi vin musafirii...
De la sot am primit un telefon nou iar de la Stefy un buchet de narcise.

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani, Lacramioara! Vazui poze cu fetita cu cizmulite rosii! E o adevarata domnisoara! Imi placea tare mult si cand o motai!
Inesa pupam bebelusa activa!
Teo eu zic sa le faci neamurilor comentatoare "o invitatie" sa stea printre straini si sa vada cum e! Le-ar mai trebui bani?! Si apoi ai de crescut un copil, nu il poti rupe cand vrei tu de scoala, gradi si sa pleci de ici colo! Oricum nu sr trebui sa va mahniti (cu toate ca stiu ca doare) ca voi va veti descurca fara ajutorul lor! Dar na... trebuie sa se "pronunte" si ei!
La noi au avut de comentat muuuullttt ca il vom avea pe bebe 2, cu toate ca nu s-a obosit NIMENI sa ne ajute cu David! Si sincer m-au durut afirmatiile lor, dar am devenit mai intelepti si le punem la "spate"! Nu credeam vreodata ca in secolul XX pot exista asemenea conceptii- sa ai numai un cpoil, sa-i poti oferi de toate! Aveam impresia, dupa comentarii, ca facusem al 10-a copil, nu al-2-a!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 35+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

moldoveanca nu stiu cat de incantati veti fi de ce e in tara. am fost si eu plecata si nu fac decat sa ma gandesc sa ma intorc in sua. doar ca acum s-a schimbat "ecuatia": a aparut sotul si in curand si bebele. chiar si asa, ne gandim sa plecam . tin minte ca atunci cand m-am intors din sua, o luna de zile am fost in depresie, nu ma puteam readapta la viata de aici, eram tare dezamagita.
oricum, voi stiti mai bine ce si cum e acolo si cum e mai bine pentru voi. mai ales ca un copil schimba mult prioritatile. sunteti cei mai in masura sa luati decizia buna. dar sa nu uiti sa iei si rabdarea si nervii de fier cand te intorci, o sa ai nevoie

---------------
Inesa [ 27+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

LA MULTI ANI LACRAMIOARA!!! Sa fii fericita!

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUME DE FLOARE!

Multumesc de urarile de Paste!

Alynta , nu m-am omorat cu pregatirile, cu greturile nu prea am treaba, am doar senzatia...

Moldo- sanatate lui Vladut!

Michelle si DOMINIC

Mergi la inceput

Inutsa tocmai asta e problema ca a aparut in ecuatie Vladut si el e prioritatea number one.Climatul de aici nu prea i-a priit,eu am nascut in tara si am stat cu el pana la 5 luni timp in care tati facea naveta.Iar Londra este dupa parerea mea cea mai dificila localitate sa te stabilesti.Poate daca era alta tara ar fi stat altfel problema desi banii sunt mult mai multi aici.Dar cum am mai spus,asta nu mai conteaza acum.Important e sa fie Vladut sanatos ca de restu se ocupa mami si tati
Speram ca experienta acumulata aici sa ne ajute sa gasim job-uri daca nu,ne apucam de agricultura la tara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

e gata pentru cine doreste.... Eu o beau fierbinte, ca am un gat.... de nu pot inghiti nimic.

Alina, multumim. Sufera dupa rochite, fustite....

Michele, multumesc. Ma bucur ca esti bine.

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput