Gravidute&Mamici de IASI (89)
Raspunsuri - Pagina 7
Anilansa spune:
buna dimineata..
iulia... mersi de cafea... si...LA MULTI ANI !!!! sanatate, fericire si implinirea tuturot dorintelor. cu intarziere pt florii![]()

eu una nu am intrat in weend... ca a fost casa plina, si de copii si de neamuri... Darius a fost cel mai fericit... deoarece a stat numai pe jos... si a facut ce a vrut. si azi se vad consecintele... vrea numai pe jos

vremea nu a fost tocmai buna , dar baietii sau incapatanat sa faca gratar... asa ca nu am mai facut caldura in casa (de la cuptor)
... in rest a fost bine, programul lui Darius nu a fost dat peste cap... orele de papa si de somnic.. aceleasi
... deci a fost bine
ma duc sa imi iau cafelutza de jos si sa ma apuc de
din urma
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
inutsa spune:
neata, fetelor! o
celor doritoare.
eu am fugit prin oras cu treburi.
"vorbim" mai tarziu![]()

---------------
Inesa
[ 27+] cu
Bianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/
alice_is spune:
La multi ani Lacramioara, un buchet mare de
de la noi
Noi suntem bine, nu ne mai doare burtica si papam lapte junior. De raceala am scapat usor, insa acum ne dau de furca doua maselute...trecem noi si de asta. Maine avem programare la dr sa vedem cu fontanela.
Va doresc o zi placuta.
alice_is spune:
Am uitat sa urez(desi cam tarziu) La multi ani tuturor celor care poarta nume de flori, si Sarbatori fericite celor care au zilele astea Pastele
alynta27 spune:
Lacra multumim de cafea! Cum te-ai distrat aseara? Ce ai primit frumos?
Ani cred ca te-ai simtit bine, chiar daca casa a fost plina!
Teo ma bucur ca Vladut e mai bine! Noi te asteptam in tara! Poate o punem si de o intalnire DC cand vii, dar cred ca dupa Paste!
Ghinetz ati venit din Bucovina? Cum a fost?!
O saptamana buna si copii sanatosi si cumintei!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 35+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Alice sa ne spui ce a zis pediatru de fontanela! Eu zic sa nu fii prea ingrijorata, lucrurile se rezolva de la sine, daca nu putin ajutate cu calciu si vitamina D!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 35+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Greu, greu dar bagajelul de spital e facut aproape in intregime! Am reusit sa le pun in geanta care asteapta "cumintica" dupa usa!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 35+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
mariussimiuc spune:

Poate va era dor de mine? ![]()
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Miha vad ca s-a "suparat" pe noi si nu ne mai povesteste nimic de Robert si Amira! Nu demult ne amuzam de perlutele baiatului! |
Nu m-am suparat...

Doar ca n-am avut dispozitia necesara...Nici timp...Cand am avut nitel timp,mergea forumul fff greu si-mi expira f repede timpul de odihna...
Incerc din rasputeri sa ies din butoi,dar parca toate au navalit peste mine acum...
Lupta cu Robert cu mancarea inca e in toi,am intarcat-o pe Amira si e cam...greu...
Analizele lor n-au iesit bune deloc...
Mi-a expirat cardul si nu pot scoate indemnizatia...
Sa mai spun?
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
alynta27 spune:
Miha du-te la Banca unde ai facut cardul si ai sa vezi ca au deja pregatit un altul! Daca insa nu il au pregatit iti poti scoate banii de la ghiseu cu cardul expirat si cu buletinul! Sora mea a patit la fel cu cardul de la BCR!
Ma bucur ca ai reusit cu intarcatul fetei! De Robert ce sa zic cu mancarea?! E greu, dar au si ei perioadele lor! Cum merge cu gradi? Ii place?
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 35+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!