Gravidute&Mamici de IASI (89)
Raspunsuri - Pagina 8
alynta27 spune:
Miha tu cum faci drobul? Eu am o reteta cam asa- se fierb maruntaiele de la un miel cu morcov, ceapa. Se lasa la racit! Se toaca si se adauga ceapa verde, marar si mirodenii! Eu as opta pe fiert, apoi undit legumele cu carnea si apoi dat in cuptor in foaie de placinta/ mat de ala special, cu 2 oua fierte tari la mijloc eventual!
Feteleor voi cum il preparati?!
Marturisesc ca nu am mai facut pana acum, am vazut la tatal meu cand facea! Ceia ce am facut a fost pate de casa!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 35+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Inca ceva...am facut performanta de am sters usile si inca 2 geamuri care le mai aveam, cu Mr. Proper! Pentru mine e un adevarat succes, asa ca nu radeti de mine!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 35+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
alice_is spune:
Alynta
, va spun si voua ce-mi zice doctoru despre fontanela...eu una abia astept ziua de maine...simt ca nu mai am stare...La drob nu ma pricep
Miha si eu am patit-o cu cardul, dar am putut scoate de la orice filiala a bancii. Si din comoditate abia dupa doua luni m-am dus sa-l scot pe cel nou
. D-na de la ghiseu mi-a zis ca, daca mai intarziam o saptamana nu-l mai gaseam.
iulia-stefy spune:
Am venit si eu de la medic... cu sacosa de medicamente, pentru mine. Sunt racita... bine. Am si antibiotic pe lista.... si sper sa nu o i-a si Stefy, ca vad ca azi are ceva mucusori.
Ani, multumesc pentru urari.
alice, multumesc. Ma bucur ca sunteti mai bine. Astept si eu vestile de la doctor, desi sunt sigura ca iti faci griji degeaba.
Alina, mare distractie nu a fost, ca mai mult am stat cu ochii dupa fete iar mie deja imi era rau. Am primit de la cumatrul meu un buchet mare de trandafiri si de la fina mea si cumatra o bluza foarte frumosa.... eu sunt inebunita dupa flori...
Deci te pregatesti... gata bagajul. Imediat vine si Matei.
Felicitari pentru ca ai terminat curatenia. Eu cred ca vineri termin, ca sunt libera. Mi-am propus sa mai fac si azi ceva, dar nu ma simt prea bine....
Miha, ce ma bucur ca ai iesit de dupa canapea.... MIe cand mi-a expirat cardul, era celalalt gata facut la banca. Suna si intreaba la banca la care ai cardul. Banii ii poti scoate si de la ghiseu de la banca, dar trebuie sa mergi pana acolo.... in ambele cazuri.
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
moldoveanca spune:
Off Lacramioara daca ti-am spus de atatea ori sa nu mai pui atata ghiata in bauturi
Sanatate multa
Miha hai ca se rezolva usurel toate nu mai intra in butoiul ala nenorocit
Alynta pt tine o bataita mare,pai se poate sa te cateri tu sa stergi geamuri?Stai cuminte la locul tau tu nu vezi cate se intampla.Eiiii uite ca m-ai suparat
mami fericita de Vladut Dominic
kriss79 spune:
salut
Nu am mai aparut demult..am racit si eu si fata si acum e mai bine..vineri seara a facut febra si ii curgea nasul non stop, imediat dupa am inceput si eu sa stranut si sa tusesc, plus dureri de cap si stare proasta.Azi nasucul e mai bine si nu a mai facut febra aseara.
La Multi Ani fetelor ce si-au serbat ziua onomastica duminica!
In rest sunt foarte suparata si trista,am avut un weekend de cosmar, am slabit aproape 4 kg de joi..Deocamdata cam atat, nu ma simt in stare sa spun mai mult si nu e cazul sa va indispun cu starea mea.
Va pup si sper sa ne auzim in curand!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Martie-Aprilie 2009
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca Alynta pt tine o bataita mare,pai se poate sa te cateri tu sa stergi geamuri?Stai cuminte la locul tau tu nu vezi cate se intampla.Eiiii uite ca m-ai suparat |
Vezi ca acusica ma pun pe plans! Trec foarte usor dintr-o stare in alta!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 35+] cu
MateiBurtica 2
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Sanatate Kriss!~ Cred ca nu asa ti-ai propus sa d-ai jos kg! Ma bucur ca fata e stabila!
Lacramioara mai da-te pe leacuri babesti sau ceva homeopat ca prea ti-a scazut imunitatea! Sanatate!
Noi am mers la Denie in seara asta! Frumos! Acum am directionat sotul la curatenie si mai fac si eu ce pot! Deocamdata pe net!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 35+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
inutsa spune:
Alina acus vine si printul nr 2
Mult a fost, putin a ramas![]()

despre drob nu pot zice nimic pentru ca nu am gatit drob pana acum![]()
alice good luck maine la doctor![]()
iulia-stefy si kriss79 insanatosire grabnica
Alina am impresia ca te-am vazut cu Darius prin Tudor azi pe la 15h. dar nu sunt sigura daca erati voi![]()
---------------
Inesa
[ 27+] cu
Bianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/
alynta27 spune:
Vine vine Inesa! Ma cuprind temerile, teama si emotiile alea mari!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 35+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!