Gravidute&Mamici de IASI (89)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Michelle, mihharo un Paste linistit si fericit!

Alina, multumesc. Si eu sunt de aceeasi parere. Nu-mi doresc un copil cuminte... Si Asistenta sefa de la cresa mi-a zis la fel... ca ei acolo nu vor copii cuminti.... La varsta asta nu e normal sa stea locului.

Ani, multumim. Ai dreptate... mi se pare normal... sa aiba energie si sa fie activi.

inutsa, nu te agita, ca eu n-am luat hainute inainte si am avut dulapul plin. Au venit nasii, colegii, prietenii... eu pana la 6 luni inafara de niste body si salopete din alea cu botosei, altceva nu am cumparat. Inainte de a naste nu i-am luat decat patut... restul dupa. Multe hainute le-am dat neimbracate... ca au fost prea multe si le raman repede mici. Nu am luat deat pentru scos din maternitate si medicamente si ce a mai trebuit... Si nici nu eram convinsi ca e fetita sau baietel... medicul meu face ecografia in scop medical si nu pentru a afla sexul copilului, iar daca ea a sta mereu cu piciorusele stranse si n-a vrut.... Dar poti lua si inainte.... eu mai mult de asta nu am luat inainte, nu din superstitie.

byu, capul sus... asta e varsta. Crezi ca a mea daca sta cu noi e mai cuminte?... Nuuuu... E adevara ca bunicii ii alinta mai mult, dar daca asta e singura solutie...

Poze din martie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Inutsa, nici noi nu avem pe nimeni, dar ne-au ajutat mult de tot nasii Stefaniei. Si noi tot incepatori. In ce priveste culoarea, patutul Stefaniei e albastru cu portocaliu... iar carutul, de la nasi a fost albastru cu niste desene... bleu... Eu n-am tinut neaparat la roz... dupa o luna-doua, deja m-am scarbit de roz.... sincer.

Teo, ce rau imi pare de Emma.... Cred ca parintii sunt terminati... Una din fetele de la clubul scutecelor ne tinea la curent si s-a luptat mult pentru Emma.
Multumim. Depinde de la copil la copil... nepotul meu a facut azi doi ani si nu vorbeste inca... Stefy a inceput la un an si 9 luni.... cred ca si cresa a avut o influenta mare....

Daniela, multumesc pentru urare...

Alina si eu tot acum am ajuns sa ma aranjez si tot din noiembrie...

Poze din martie 2009

Mergi la inceput

La multi ani, tuturor ce poarta nume de flori!

Inutsa, depinde de facultate... nu peste tot e la fel. Eu am 18 ani de scoala... si la final eram asa satula.... O sa fie bine... ai sa vezi.
Eu abia acum am terminat cu trebuirle pe azi...

Teo, imi pare rau ca nu e bine Vladut... Un sa-i treaca repede, poate nu e nimic grav. Acum cum mai e?

Poze din martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Lacra multumim as spune ca e mai bine am mers pe nurofen si calpol laptic fara lactoza facut in mucilagiu de orez si la pranz a papat morcovel si orez chiar foarte bine.Poate scapam usor si tind sa cred ca e de la un canin ceva ca e foarte nervos si roade manutele iar temperatura nu a fost mai mare de 38,5.

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Teo multa sanatate lui Vladut! Vorba ta- o fi emotionat baiatul ca vine acasa! Sa ne spui cum ii mai merge!
Inesa lasa ca DD te va ajuta sa termini masterul cu bine!
Celelate fete ce fac?! Eu am facut icre de casa .... mmmmm!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 35+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

De Emma nu am cuvinte ,de fiecare data cand deschid DC-ul ii vad fetisoara si imi vine sa strig la cer.Imi strang puiutul in brate si ma gandesc la bietii parinti cata durere in sufletele lor

Mergi la inceput

Da Alynta asa radeam si eu cu tati ca poate are emotii piticotul
Tot eu am cele mai mari emotii nu mai stiu de ce sa ma apuc ce sa mai cumpar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Teo te cred ca esti foarte emotionata! Acasa e cel mai bine, chiar daca e mai greu dpdv financiar!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 35+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare, fetelor!
Vad ca ati mai intrat pe forum, cand eu ziceam ca nu mai intra nimeni, cu toate pregatirile de sarbatori
Vreau si eu sa stiu unde ati citit despre Emma, ca ati tot postat despre asta
Cat priveste masterul, merci de incurajari Asa e , nu peste tot e la fel. Cel mai elocvent exemplu e sotul meu care a facut 2 mastere si acum si doctoratul si e foaaaaarte relaxat Ei, dar il termin eu cumva Colegele de master glumesc ca o sa am o fata tare invatata, toata perioada din burtica si-o petrece in bancile scolii si in sesiuni. Ce am observat e ca, la proful la care merg cu mare placere la ore, fetita misca intruna in timpul orelor Ori mi se pare mie, ori chiar asa o fi, nu stiu, dar e interesenat ca se misca intens la orele lui
Azi bebelusha mi-a facut o supriza foarte placuta: stateam cu degetele pe burtica si m-a simtit caci incepuse sa-mi dea "hi5". Chiar se vedea ca atunci cand puneam degetele pe burta, ridica si ea manutza din burtica, vrand parca sa dea mana cu mine Ce mai, m-am topit toata de bucurie!!!

Alina-Mirela eu azi am facut carne la cuptor cu mamaliguta. Maine fac niste bunatati de prajituri
Teo stiu si eu cum e cu pregatirile de plecare, tot timpul ai impresia ca ai uitat sa faci ceva si nu te simti eliberata de stres decat dupa ce termini calatoria. Da' las'ca trece si asta. Pun pariu ca stresul e acoperit de nerabdarea de a vedea rudele V-ati hotarat sa ramaneti in tara?
iulia-stefy ai o fetita tare dulce!!! Foarte frumos ca te "ajuta" [vorba vine ] la bucatarie. La cum petreceti timpul acum, se vede treaba ca atunci cand o sa fie mare o sa fiti cele mai bune prietene

Gata, fetelor, ies ca mi s-a facut somn!

---------------
Inesa [ 27+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Salutare!

Si o fierbinteeee.... ca ne i-a vantul.

Teo, ma bucur ca e mai bine Vladut. Sa stii ca se pot deranja la burtica de la emotii si stres. Stefy de obicei e constipata, dar asta toamna cand a inceput anul la cresa.... era terminata psihic, dar nu stiu de ce... si la fel si la burtica. La analize nu i-a iesit nimic, nici cu dintii nu era nimic si pediatra a zis ca e pe fond nervos.... Cum s-a reobisnuit la cresa, cum i-a trecut si burtica.
Febra pana la 38.5 poate fi si de la dinti

inutsa, daca vrei sa citesti despre Emma,cum deschizi pagina DC, in stanga sus e o poza cu Emma. Dai click pe ea si se deschide subiectul....
Un la bebelusha ta.
Multumim pentru aprecieri.

Domnisoara acum se uita pe fereastra si e necajita ca nu o duc afara, ca bate vantul. si zice: "Bate vantu ulatu...."

Poze din aprilie 2009

Mergi la inceput