*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (242)
Raspunsuri - Pagina 4
ariel_7000 spune:
beyyyy, sa nu plecati sa ma lasati sa nasc singura p-aci!!!
eu mai pregatesc o suplizaaaaa
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curānd,
Sau poate prea tārziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decāt...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)
bubu05 spune:
Arielu, taci si impinge!
Zoze, de tine ce sa zic, esti criminala rau de tot
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
bubu05 spune:
Doamneee...mai cititi la subiectu' cu wc-uri??
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
lianam spune:
nu plecam draga, nu plecam, nu te panica sa nu declansezi nasterea mai devreme de termen ... n-am terminat de calcat...chilotii, vorba lu' zoze
nu e mai zozelici grasa, are 9kg (daca o mai avea 9...atat cantarea luni....si ba scade, ba mai pune...da' in juru lu' 9 se invarte) ... e pufoasa ... seamana ma-sii, respira si se dospeste ... mereu a mancat extrem de putin, dar de aproape 2 luni e crima curata, ma dispera ... nici nu zic ce papa, cat, cate mese, ca poate "se exista" persoane sensibile si le omor instant ... nu vreau sa fiu acuzata de omor prin imprudenta ... sau din culpa ? ... asta cu mancarea e cam ca discutia cu soacrele ...pana n-ai la usa exemplaru' nu sari la criticat
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
mihatp spune:
si pentru ca e trecut de 12 noaptea
pentru ariel
buna, sunt marcel, tatal elefantzelului TEO :)
am o mare salata in cap la ora asta dar am sa incerc sa extrag cateva idei ... intr-o ordine cronologica aproximativa:
- pe la ora 3 doctoritza i-a rupt alinei membrana ... lichid amniotic mai era destul de putin
- ia spus ca are din constructzie uterul gros si destul de dur, foarte bun pentru mentinut sarcini dar foarte greu de dilatat si va mai avea mult si bine de asteptat pana se va dilata singur
- asa ca i-a facut dilatatzie manuala ... cred ca pana la 5
- acum dilatatzie era, contractzii dureroase erau dar bebe era sus
- dupa ora 6 a inceput sa coboare bebe
- pe la 7.20 , dupa ce a coborat bebe (dilatatia era deja 8), i s-a facut epidurala care si-a facut efectul in 20 minute
- la 9.17 m-a sunat ca va fi urcata pe masa de nastere; faceam ture prin fatza spitalului asa ca in 2 minute am fost la usa ... unde am si ramas pentru ca mai departe nu aveam voie
- la 9.30 Teo a vazut "lumina neoanelor" ... cam vanat la fatza din cauza travaliului si a marimii sale
- pe la ora 10 mi-au dat voie sa intru la alina care arata foarte bine; te uitai la fatza ei si nici nu ziceai ca ar fi nascut;
- pe la ora 11.30 bebe TEO era la san, tragand cu nesatz; la ce greutate are cred ca o sa ne roada si urechile :)
- inca n-as putea sa spun cu cine seamana :) pentru ca trebuie mai intai sa-si revina la culoarea naturala :)) ... asistenta mi-a zis ca mai dureaza 2-3 zile; fac eu haz da' mi se rupea sufletul ca-mi dadeam seama cat s-a chinuit
- in rest nu mai stiu cum a trecut timpul de s-a facut 1.30 si a trebuit sa plec ... dupa cum mi s-a sugerat cu delicatetze.
Mai multe detalii o sa va dea Alina pentru ca ea "a fost acolo" si e cea mai in masura sa faca asta.
noapte buna ... sau ce a mai ramas din ea ...
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 1 an fara o luna
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
TEO dulce
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Luca creste
Miha scade
lianam spune:
LA MULTI ANI TEODOR MIHAI SI ALEXUTZA! SA FITIT SANATOSI SI FERICITI, NOROCOSI SI SA LUMINATI IN FIECARE ZI VIATA PARINTILOR VOSTRII!
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
lianam spune:
LA MULTI ANI MATEI! Sa cresti mare si sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor
Liana, mami de Teo
mihatp spune:
MATEI frumusel
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
va multumesc la toate pentru urari, inca o data si inca o data si inca o data
merg la , ca maine e de munca
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008