*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (242)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

NB

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

LA MULTI ANI, PUII MEI DRAGI!!! DATORITA VOUA SUNT CEA MAI FERICITA DIN LUME!!!

LA MULTI ANI MATEIAS DRAGALAS!!! SA FERICESTI PE MAMI CEA CU CIORAPII CURCUBEU SI PE TATI!!!

so, LET'S DANCE!!

mersi fetele de urari . cum ii ziceam lianei pe mess, acum 6 ani fix, batea REALU' pe nu mai stiu cine, ca eu urlam de mama focului si nu de bucuria meciului

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curānd,
Sau poate prea tārziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decāt...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ce prostii debita marcel al meu ...auzi, aveam uterul gros, hahahahah

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curānd,
Sau poate prea tārziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decāt...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

LA MULTI ANI TEO SI ALEXUCA, SA LE ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR, SA CRESTETI MARI!
Arielu, sa-ti traiasca puisorii si distractie maxima la aniversarea dubla!

La multi ani Matei dolofanel, scumpic si brunetel! Mami-curcubeu (ce-mi place ) hai cu fetita ochioasa

Moama, ce m-am chinuit sa cololez

Liana, fata, tu esti super tare! auzi la ea, se dospeste cu aer

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Gecko, ce s-a inaltat zarzarelul tau! E mai barbatel, nu mai e bursucel! Sie si precoce!
Oau, Liana, ce ajutor bucalat ai tu acolo, mance mama obrajorii ei!
speciali lui Gudinde!

Ma uit la Capatos si pe cine vad? Pe Sexy braileanca cantand in tatele goale! Mare ti-e gradina ta, Doamne!(emoticon care-si face cruce).

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui ccris_ccris
Ma uit la Capatos si pe cine vad? Pe Sexy braileanca cantand in tatele goale! Mare ti-e gradina ta, Doamne!(emoticon care-si face cruce).

pai mai cris, o avea fata asa voce puternica, incat s-ar rupe camasa pe ea la primu' "tril" ... in tzatzele goale nu risca asta

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

bai da cat ati ciripit...

bubu vad ca ti-ai facut curaj si ai sunat-o pe lica...si stef pt ciorbitza papata..

mimo daca m-as plictisi la mine as veni ,dar la cat am de munca nici cand de plictisealaiti sta super cu noul luk...

vazui zarzarul lui gecko eu fatuca lui,arata f bine patrick ...super faza cu baba...ma bucur sa vad ca a fost totul OK la vaccin

vazui si un duraccel smecherel...

tuchi ili mic si multa sanatate..off offf

gudine

giani ma omori tu pe mine cu 8 zilisoare de amr,se vede cat esti de nerabdatoare sa-ti vina andreiul acasa...

si adriuta

naty mi-a placut f mult mesajul tausunt soacre si soacre,sunt oameni si oameni..depinde daca au cei 7 ani de acasa,depinde de f multe lucruri...cred ca ar trebui sa stim care ne este lungul nasului ,cerd ca ar trebui ca toata lumea sa aiba o limita...

mimo esti mortala ..

ariel super pozele...dar tati ,de ce tine cochilu cu capul in jos..saracutul...

clau eu am mai zis ii dau ori iaurtel cu cartofior/un fel de piure de cartofi cu iarut,iaurt cu legume /diverse,ii dadeam si iaurt cu galbenush de ou dar nu-i mai dau seara..m-a desteptat si deschis ochi naty...azi de ex i-am dat o mancarica de cartofi cu carne de vitel ,pasata bineinteles...ori ciorbitza cu paine...nu mananca f mult ,ca la pranz, dar si mie mi se pare un timp destul de mare intre masa de la ora 16-17 si masa cu lapticul..

gbuticico esti cumva olteanca ?ca oltenii se scaRpina cu mana dreapta la urechea stanga

mimo nu mai fi supi ca nici andru nu papa mamaliga,paste,gris...pur si simplu nu-i plac ,am incercat si imi tuseste ,scoate limba d-un cot afara si ii curg lacrimile pe obraz...

si acu'trecui la noul capitolas.. zozeliciul pt el si sper sa fie mai bun ca ultimul ,fara cochii bolnaviori si multe mamici linistite...asa ca niste duamne ce suntem

LA MULTI ANI TEO ARICEL SA CRESTI MARE ,SANATOS SI VOIOS!

LA MULTI ANI ALEXUCA SA CRESTI MARE SI SANATOASA

LA MULTI ANI MATEI ,SA CRESTI MARE,SANATOS SI VOIOS!

sa va bucurati parintii in fiecare zi ,minut,secunda...sa aveti aniversare superrrrrbaaa

clau am vazut pozele cu rebe ...e o dulce ..ce sepcuta avem ,mai ,mai

mihap mama ce de jucarici,premergator am si eu ..sa-mi zici daca o sa se jaoce cu el ca andru a fost incantat cand i l-am luat acum nici nu se mai uita la el...cat despre povestioara

ariel push push ca-s pe aci'...bine macar ca a scris ceva ca al meu sotior cand i-am zis sa intre sa dea veste-n tara ca s-a nascut andru a zis io nu intru io...
zoze ti-am mai zis-o ...esti nebuna...apropo tu de unde i-ai cumparat sufletelului sepcutele alea smecheresti,as vrea sa-i iau si eu lui andru

bai la faza cu calcatul eu nu ma bag si la chilotaraie si lenjerioaie...doar lui andru ii calc in rest nuuuuuuuuu...fac discriminare cat despre giani nici nu mai zic nimic pe zi ce trece apar tot mai multe mamici zapacite io cred ca din cauza cochiilor ca alta explicatiune nu gasesc...

criss

am uitat sa va zic ca sambata perg la un botez la craiova,soacra pleaca la tara cu sor'sa sa faca curatenie si acolo,maine o sa facem un picutz si aici asa ca cine stie daca o sa mai pot intra...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

si eu Butucica, si sper sa treaca mai repede ziulicele astea, ca sa-ti vezi puiul!
Aricel, absolut superbe pozicile, dar ai avut ceva de lucru, asa-i? Sa-ti traiasca familia frumoasa!
Si fiindca tot am ajuns aici:

TEO SCUMP, SA CRESTI MARE SI VOINIC SI S-O BUCURI PE MAMI TAU, CA TAARE GREU TE-A NASCUT!

MATEIU FRUMUSEL, SA FII SANATOS SI VOIOS SI LA PUNGA GROS!

FELICITARI MAMICUTE, SA VA TRAIASCA PUII SI SA AIBA PARTE DE MULT NOROC SI BUCURII!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

bubulina am vazut si pozicile tale...f frumoase mamici frumoase copii frumosi...

acu'ma duc si eu la nanica...va pup ...sa aveti o noapte linistita si maine sper sa aud numai de bine...

Mergi la inceput

dar na ca-mi adusei aminte ...tonic tu ce faci mamica?ai beut prea mult de ziua antucai si inca nu ti-ai revenit?hai echiparea si treci la ciripit ca io nu te mai vazui de mult pe craca...sau am orbu'gainilor?

Mergi la inceput