Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(112)
Raspunsuri - Pagina 16
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 petra - eu mananc aproape zilnic mere sau alte fructe. la noi in spital a venit o tipa consilier in alaptare(d-na musat) si ea ne-a zis ca listele alea sunt o prostie si ca din cauza lor multe femei renuntza la alaptat prea repede. de asemenea o doctoritza pediatra pentru care am un deosebit respect(d-na rodica nanu)spune aceelash lucru, este chiar recomandat sa mancam cat mai multe fructe si legume proaspete ![]() |
Dar merele ce au?
Chiar, si fara dulciuri, si fara fructe? pai asta-i viata?
Monica
sotie si mama fericitaE primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PetraTudor ca tot veni vorba, ia uitati ce am gasit: "Multi doctori sfatuiesc femeile sa-si reia activitatea sexuala dupa sase saptamani de la nastere, perioada fiind mai indelungata in cazul unei nasteri prin cezariana." pai de ce????????????????????? MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!! |
Chiar asa, ca doar nu iese...pe partea cealalalta

Scuze, ma bag si eu, ca oricum nu stiu
Dar probabil fiindca e mai greu cu taietura.Monica
sotie si mama fericitaE primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
georgiana310 spune:
Fetelor, eu voi avea cezariana JOI, 16 aprilie!
Voi naste la Baia Mare, la clinica la care naste si Ilinca si chiar vorbeam, ca poate ne nimerim!![]()
De ce si cum, va zic in episodul viitor!
39+
Brisees
gia
Ilinca_M. spune:
Dada, si eu, chiar daca teoretic sunt "buna de nascare" oricum, nici nu ma gandesc sa nasc inainte de 16 seara (am io motivele mele
). Bine, stiu ca nu e dupa mine, dar sper sa am o fata ascultatoare! Asa ca poate ma suprapun macar o zi-doua cu Georgiana.
Eu va zic drept ca abia azi am spalat hainutzele copilului (mama denaturata, ha?); le-am spalat cu manutzele mele, ca mi-a fost mila sa le bag in masina de spalat, nu ma intrebati de ce!:)) Amu-s la uscat si maine le calc. Bagajelul meu tot nefacut!(nu ca ar trebui sa contina multe, dar orisicat).
La noi in familie s-au tinut mereu ambele Paste; asa ca noi sarbatorim si acum dar va zic drept ca eu nu fac nimic-nimicutza, las totul pe mainile maica-mii! Io-s numai cu aprovizionatul![]()
38+
Sophia-Diana
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Infarix-hexa, se face la 2 si la 6 luni (are si pt HepB) Infarix fara Hexa, la 4 luni si un an. Costa in jur de 200 lei, vezi ca de la cabinetul medical il pot comanda si costa un pic mai putin decat in farmacie. La 2 si 6 luni-HepB+DTP+VPO; la 4 luni-DTP+VPO (fara HepB) DTP - vaccinul diftero-tetano-petrusis VPO - vaccinul polio oral vaccinurile-ai si explicatia initalelor. Monica sotie si mama fericitaE primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA! |

Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez
florinela79 spune:

, multumesc la toate pentru incurajari.Problema e ca nu prea pot sa-mi revin, baza si sprijinul imi lipseste sotul....este prins cu firma, intr-o luna de zile legat daca a stat 3 zile cap coada.
Mama si Siacra oricat stau cu mine, mie imi trebuie sprijinul lui. Asta este, totul asle un sfarsit....sper sa aibe si situatia mea.
Daca nu e viroza, e mastita daca trece mastita revine si mai puternica, iau antibiotic coppilul face afta si se constipa si plange...si eu sun pediatrii si alerg operata singura si ca nebuna prin cartier, acum imi trece mastita ma inteapa operatia de la efort (macar cu opoeratia stateam foarte bine), offffffffffff imi lipseste o vorba buna din suflet care sa a linisteasca.

Florinela
Gaza22 spune:
Buna seara fetelor!
Felicitari Alina, Sa-ti traiasca printesa !

Aris, felicitari pt reusita cu blugii. Si eu voi fi in exact aceeasi situatie ca si tine cu mama. Eu sunt o fire mai independenta si desi ea s-a obisnuit cu mine si saraca incearca sa nu ma deranjeze cu nimic, ma simt muuuult mai bine cand sunt singura. De acu ma doare sufletul ca va trebui la un momendat sa-i dau de inteles ca e mai bine sa mearga acasa si ca mi-e mai bine singura. Si ironia sortii, ea e exact invers, e dependenta de prezenta altora in special a mea.
aaaaa chiar vroiam sa intreb fetele care ati nascut natural si ati purtat centura, la cate zile dupa nastere ati inceput sa o folositi? si cat, toata ziua sau doar din cand in cand? o mai purtai inca sau ati purtat-o doar cateva zile. Eu o am pe cea de la chicco.
Olishka daca mergi sambata la evenimet cu siguranta nasti, la ce muzica frumoasa o sa fie acolo.. asa ca gandestete bine stai in pat sau mergi la distractie?
mai recuperez si revin
38 + cu 
chatonel spune:
capu sus, florinela!!! trebuie sa se termine problemele-astea! discuta cu sotul, poate gasiti o solutie sa fie linga tine in week-end macar!
Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
olishka spune:
Danadelia mult curaj pt maine!!!

Florinela
sa treci mai repede peste necazuri.
Gaza daca ar fi asa.........sunt prima maine acolo ![]()
Olga
37+
David
Gaza22 spune:
aaa inca ceva si eu sunt de accord cu aris, listele alea cu ce ai si ce n-ai voie in alaptat sunt o prostie. Chiar sunt de multe ori cauza pt care unei mamici ii scade laptele, pt ca ea e prea obosita si nu se hraneste cum trebuie. Eu am o prietena care din cauza ca toata lumea a terorizat-o ca nu are voie fructe (desi erau preferatele ei ) a dat intr-o depresie ingrozitoare. E adevarat ca unele alimente pot schimba usor gustul laptelui, cum ar fi conopida, varza, usturoiul, ceapa, si lui bebe sa nu-i prea placa. Dar daca ai mancat si in sarcina asa ceva nu e problema. Dar nu au nici o treaba cu colicii.
38 + cu