Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(112)
Raspunsuri - Pagina 15
shasa spune:
CHATONEL
metode de inducere stiu dar ca asa i-am facut pe ceilalti doi sa iasa la "lumina", dar asta abia cand dr. mi-a spus ca vom incerca declansarea nasterii. Si decat pe vena am preferat natural....si a functionat. Nu vreau sa intervin pana nu este neaparat nevoie...macar unu' di ei sa iasa de bunavoie
Si eu aici ma refer la masajul sanilor...ca la noi impiedicaul lui tati nu a functionat....![]()
Florin
Teodor
Petru - 39+
2 ZILE PANA LA DPN
danadelia spune:
Hello
Am hotarat maine mergem sa facem cezariana......
O sa revin cu noutati si cu incurajari dupa.
Multa bafta si celorlalte mamici.
Delia
40 saptamani implinite....
''urmeaza prelungirile''
aris26 spune:
shasa - ei, mai acorda-i copilului macar cele doua zile pe care le are la dispozitie. eu inca mai cred ca o sa fie punctual
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 denisa - pai tu esti conform graficului. cam asa scrie pe net ![]() fetelor - oare putem folosi creme anticelulitice? oare contin ceva ce ar putea trece in lapte si sa-i faca rau copilului?tare m-ar tenta sa imi ajut un pic corpul dar nici nu vreau sa risc ceva. gimnastica incerc sa fac dar f f ushor...imi e frica sa nu imi fac ceva rau. voi ati intrebat medicul ceva referitor la gimnastica? ![]() |
Mie mi-a spus maseora (si e asistenta de meserie, nu tanti de la coltul blocului) sa stau cuminte cat inca e mica, sa nu fac chiar impachetari, pe care le absoarbe pielea. Dar fac masaj, unde oricum pune crema de masaj anticelulitic. Bea multa apa, mai ales dimineata pe stomacul gol 1/2 litri de apa cat poti dintr-o data. Corpul se curata asa. Eu nu am nascut prin cezariana, tu tot natural ai nascut, nu?
Dupa 6 saptamani poti incepe usor abdomenele, eu am inceput dar nu reusesc sa ma tin zilnic la aceasi ora, am zis sa fac dimineata, dar tot aman si seara sunt rupta de oboseala si mai fusharesc. Sport la sala, daca ai curaj, ca eu nu am curaj nici s-o las pe Luana ca sa merg la sala, si nici nu am energie sa imi propun inca sa ma tin constant. Adica inainte chiar mergeam la sala, faceam Tae Bo de 2-3 ori pe saptamana cate 1,5 ore, deci eram super in forma. Acum...
Monica
sotie si mama fericitaE primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 A plecat mama soacra acasa, la Focsani! Sper sa ma descurc . |

Daca eram si eu in Bucuresti veneam sa te suplinesc, macar o noapte.
Monica
sotie si mama fericitaE primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 Nu mai stiu ce sa fac cu kktul asta de colita. Orice mananc sunt un balon cu matze vorbaretze . |
Iubita, tu-ti amintesti cand iti povesteam ca zilnic eram dupa-masa balonata si imi fermentau matzele, dupa care o taiam repede la baie apoi ma linisteam? Cred ca poate fi si ceva hormonal, mai ales daca mananci echilibrat. Caci la mine au tinut alea 6 saptamani, dar nu pot spune cu exactitate. Dar eu stiu ca fac fermentatie si balonare de la lapte, sau de la combinatia lapte-paine. Vezi ce anume iti da balonare si evita alimentele, sau combinatia de acele alimente. Chiar daca inainte de sarcina puteai manca ceva, e posibil acum sa nu tolerezi la fel.
Un pupic

Monica
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui aris26 fetelor eu nu cred in faza cu alimente admise. eu am mancat absolut orice...inclusiv fasole batuta cu usturoi si ceapa calita...cand a fost sa aiba colici a avut indiferent ce am mancat eu. e normal sa aiba pana i se formeaza flora intestinala, deci ce ros are sa ne frustram si cu un regim drastic...ce nu avem suficiente motive sa fim stresate si irascibile? |
Am mancat zilnic rosii
dar si in sarcina mancam rosii pe rupte. Mie mi-au zis la spital ca trebuie sa o ajut sa eructeze aerul, si sa nu ii dau mai des la 2,5 ore sa suga. Am explicat odata daca va amintiti. Nu mi-a zis de alimente interzise, si nici nu ne dadeau la lauze alimente pe alese numai ca alaptam. Drept e ca nu primeam chiar fasole sau varza
eu in sarcina am avut greturi si colici pana la 20 si ceva de saptamani. Asa ca nu ma invidiati ca printesa mea nu are colici, caci numai eu stiu cat am suferit de colici in sarcina, si sugeam pastile de sab simplex si plangeam noaptea in pat pana la ora 2 noaptea. Si vomitam si de 5-7 ori pe zi, de ce credeti ca eu cu sarcina gemelara am pus doar 7 kg in 31 de saptamani.Stiu ce sunt colicii si mi-e mila de bietii micuti, asa mici si sa se chinuie atat. Nu e drept.
Monica
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui gigelica20Il asteptam pe tati si...ne pregatim sa incepem cu adevarat viata in 3 . |
Asa te vreau!
O sa vezi ce frumos va fi, in intimitatea familiei voastre.
Monica
aris26 spune:
ayla - si eu tot natural am nascut. dupa 6 saptamani zici?
ups...pi eu fac cam 10 abdomene zilnic de vre'o saptamana deja. hmmm sa ma potolesc deci
. nici eu na ma vad mergand la sala si sa il las pe pitic...deshi asa mi-ai facut o pofta de sala....si eu mergeam de 3 ori pe saptamana la aerobic si tae-bo....off ce bine era si ce bine ma simteam. apa beau, nu'i bai. pe stomacul gol chiar si doi litri fara probleme. sa speram ca isi face corpul treaba singurel ca sala nu ma vede prea curand la fatza

.
.