Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(112)
Raspunsuri - Pagina 14
aris26 spune:
petra - cunoashtem...si eu am devenit experta la facut diverse cu bb mufat.nici nu stiam ca pot sa imi folosesc mana stanga atat de bine![]()
chatonel - ei, ma bucur ca nu sunt singura "mama denaturata pe aici"
in plus ne-au spus sa mancam samburi(migdale, nuci..etc) si curmale, smochine
fetelor, bb a descoperit ecranul de la laptop si e f incantat si mirat de ce vede. trebuie sa fie f interesant mai ales ca e luminos
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PetraTudor ca tot veni vorba, ia uitati ce am gasit: "Multi doctori sfatuiesc femeile sa-si reia activitatea sexuala dupa sase saptamani de la nastere, perioada fiind mai indelungata in cazul unei nasteri prin cezariana." pai de ce????????????????????? MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!! |
fiindca medicii care au scris asta sint barbati cu amante
Filles du Sud cu
Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose
olishka spune:
Chatonel eu as sari pe tati, dar nu ne lasa el
Si oricum la cat de jos e caputul lui bebe, nu prea m-as risca sa le fac cunostinta in felul acesta
Oricum multumesc pt idee
Poate Shasa
?
Olga
37+
David
aris26 spune:
chatonel - 
ei, exact asa simt si eu, doar cand ma spal si numai un singur loc. regim nu tzin, dar nici nu imi mai fac de cap. am renuntat complet la dulciuri...e adevarat ca nici nu am chef, si incerc sa nu mai mananc gras sau prajeli. tu esti o norocoasa...ehe..2-3kg. pai normal ca nu iti faci probleme. eu mai am vreo 7
. asta am vrut si eu sa intreb, mi se pare ca sunt lata in sholduri deshi nu mi se pare ca sunt grasa. acum vad ca tu ai scris despre reashezatul oaselor bazinului. deci nu sunt nebuna? chiar nu e doar grasime.
tu zici ca nu e o idee buna sa merg in mall cu bb? ooofff...asa am un chef de plimbare. fetele mai ies prin parc, eu ies in propria mea curte, e adevarat ca este superba-tocmai au venit cei de la intretinere si mi-au adus un camion de plante superbe printre care si o magnolie inflorita
- dar totushi...te plictisesti doar in 1000mp. vreau sa-mi scot si eu maimutza la expozitie![]()

Leeloo21 spune:

salutare femei frumoase cu burtici sau cu bebiti!
gata..reintram in activitatile de dinainte de nastere..sper sa pot citi mai mult si scrie..
bebe doarme acum..dar urmeaza sa se treazeasca cat de curand..este un frumos..pun poze acum la album..o sa pun si pe picassa..sper ca se activeaza si acel cont incontinuare..
este cel mai cuminte baietel..rade si deja se intoarce de pe o parte ep alta..mananca cu pofta..nu are colici..ragaie dupa masa..plange doar cand nu ii pune mami bine pampersul si curge pipilik pe langa..si se uda..scoate sunete ciudate cand ii este foame..si mai are un planset puternic..asta este de rasfat..dupa 30 de secunde cand vede ca nu-i dam atentie..tace si adoarme..e un scump..astazi a avut parte de prima lui picatura de lamaita in gurita..s-a strambat superb..am innebunit de iubire si dragalasenie..dar sughitul nu i-a trecut..noroc ca el este invatat sa sughita mult ink din burtica..si pe mami nu o ingrijoreaza
imi vine sa musc din el cu pofta cand il vad asa grasunel si frumos..il pup incontinuu aproape cand il tin in brate si lui ii place
botezul il avem pe 16 mai
chef de chef o sa fie
aseara pe cantar gol golut dupa baita
avea 3540 gr..iar duminik facem 1 luna [tort]
eu nu pap fructe, decat banane si compoturi, nu pap rosie si alte legume care mi se par mie acide, cartof fiert, supe de legume si 'ciorba' acrita cu lamaie nu cu bors..nu pap nimic prajit in ulei..cam astea imi sunt interdictiile si ne merge bine spre super super bine asa..dar incet incet o sa incep sa pap cate o juma de mar si asa mai departe ca sa-i vad reactia..
va
mult si incerc sa citesc ce scrieti cat mai des!
succes tuturor mamicilor in devenire (doamne cu burtici) si felicitari celor care au nascut

Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii)
nasterea in apa
pozici dragute
PetraTudor spune:
| citat din mesajul lui aris26 petra - cunoashtem...si eu am devenit experta la facut diverse cu bb mufat.nici nu stiam ca pot sa imi folosesc mana stanga atat de bine chatonel - ei, ma bucur ca nu sunt singura "mama denaturata pe aici" in plus ne-au spus sa mancam samburi(migdale, nuci..etc) si curmale, smochine fetelor, bb a descoperit ecranul de la laptop si e f incantat si mirat de ce vede. trebuie sa fie f interesant mai ales ca e luminos ![]() |
Al meu TV-ul, dar nu prea-l las, e prea devreme
Eu pap mult susan - batoane - am uitat sa mentionez cand enumeram putinele feluri de mancare intre care ma invart de o luna

Vis-a-vis de iesit la cumparaturi cu bebe, nici eu nu as merge in supermarket, eu am intrat azi in sensiblu, a stat cumintel cat am cumparat pentru el, dar cand am inceput sa cochetez cu o pudra si niste geluri de dus, au inceput protestele
insa duminica de dimineata, cand lumea e ori plecata din Bucuresti ori se odihneste dupa party-urile de sambata seara, cred ca ne aventuram in baneasa shopping city si putin in ikea.... e o idee proasta oare?
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
olishka spune:
Leeloo ma bucur ca va intelegeti bine si va iubiti asa de mult 
Astept cu nerabdare sa vad pozele cu Tudor 
Olga
37+
David
olishka spune:
PetraTudor duminica in Ikea?
Nu ai ce sa respiri. Este foarte aglomerat in week-end, sincer. La fel si Baneasa Shoping, doar ca acesta e mai aerisit. Dar in Ikea chiar nu-ti recomand sa mergi duminica.
Olga
37+
David
shasa spune:
| citat din mesajul lui olishka Shasa si-au facut majoretele efectul? Nasti? Olga 37+ David |
Deocamdata
nici
o
schimbare!Florin
Teodor
Petru - 39+
2 ZILE PANA LA DPN
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui shasa
Deocamdata nici o schimbare!Florin Teodor Petru - 39+ 2 ZILE PANA LA DPN![]() |
Poate incerci ce ti-a propus Chatonel?