Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(112)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Hai delia!!!

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

pentru cine intreba de centura: io am purtat-o la vreo sapt dupa nastere, timp de vreo saptamina. Nu era centura speciala, ci kiloti de portjartera, mi s-a parut f f OK. Acum pot sa-mi sug burta normal, mai trebuiesc niste abdomene in schimb.

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Florinela un pupic mareeeeeee de la mine
.
Daca as putea acum as veni la tine sa am eu grija un pic de bebelul tau pana te odihnesti si iti revii si sa te rasfat nitelus.

38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

gaza - eu am purtat centura de cand am ajuns acasa vreo saptamana maxim. dupa aia nu ma mai ajuta cu nimic, mai mult ma deranja. nici a mea nu a fost speciala ci una dinaia elastica medicinala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Mi-a zis sotul ca mi-a urcat burta la loc si nu mai e asa de coborata cum era pana acum. se poate asa ceva?

Olga 37+ David

Mergi la inceput

olishka, se vede ca e ocupat sotul tau si va vedeti mai rar, probabil s-a obisnuit cu pozitia burticii. Si mie mi s-a parut la un momentdat ca mi s-a ridicat burtica la loc, dar dupa o zi doua parca era si mai jos, depinde de cum sta bebe, uneori isi ridica funduletul mai sus si de aceea pare ca burtica e mai sus, sau depinde si de ce ai mancat si cat. Eu zic ca innapoi nu mai poate da ,dar mai schimba si el pozitia ca e inghesuiala mare acolo si o fi obosit si el. Cum il simti? tot jos? atunci n-ai de ce sa-ti faci griji. Eu acu cateva zile s-a miscat gaza mica in asa hal ca-mi dadeau lacrimile de durere, de am zis ca s-a saturat si vrea sa se intoarca cu capusorul in sus sau sa iasa de-a dreptul prin burtica.

38 + cu

Mergi la inceput

gata va pupic, ma duc in pat sa ma rasfat cu un film si o inghetata. Maine sunt la chef sper pana spre seara sa nu fie noutati remarcabile,aaa cu exceptia lui sasha, careia ii mai scot , poate cine stie poate il influentam pe bebe Petru. Daca nu,... sa stii sasha ca va trebui sa te gandesti si la un nume de Florin. Auzi poate bebe Petru, il asteapta pe bebele lui Olishka? ee o ideee...Hai ca incep sa debitez, ma duc la nani, pupici.

38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Gaza cred ca ai dreptate in leg cu garsoniera lui bebe. Dar acum il simt fff jos, de parca s-ar impinge cu capul. Sotul e disperat, il roaga sa stea cuminte caci trebuie sa fie odihnit pt maine

Shasa pt tine:
Daca e valabila teoria "ghioceii vin in pereche", atunci maine ar trebui sa nasti caci maine naste si Danadelia

HAI Danadelia!!!

Olga 37+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Buna dimineata! Trezirea!
Am facut placinte, vrea cineva? Pana va trezitri voi le pap toate si adios, talie.

Monica sotie si mama fericita

E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79
offffffffffff imi lipseste o vorba buna din suflet care sa a linisteasca.

Noi suntem alaturi de tine!

Monica sotie si mama fericita

E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!

Mergi la inceput