Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(112)
Raspunsuri - Pagina 17
chatonel spune:
pentru cine intreba de centura: io am purtat-o la vreo sapt dupa nastere, timp de vreo saptamina. Nu era centura speciala, ci kiloti de portjartera, mi s-a parut f f OK. Acum pot sa-mi sug burta normal, mai trebuiesc niste abdomene in schimb.
Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
Gaza22 spune:
Florinela un pupic mareeeeeee de la mine

.
Daca as putea acum as veni la tine sa am eu grija un pic de bebelul tau pana te odihnesti si iti revii si sa te rasfat nitelus.![]()
![]()
![]()
38 + cu 
aris26 spune:
gaza - eu am purtat centura de cand am ajuns acasa vreo saptamana maxim. dupa aia nu ma mai ajuta cu nimic, mai mult ma deranja. nici a mea nu a fost speciala ci una dinaia elastica medicinala.
olishka spune:
Mi-a zis sotul ca mi-a urcat burta la loc si nu mai e asa de coborata cum era pana acum. se poate asa ceva? 

Olga
37+
David
Gaza22 spune:
olishka, se vede ca e ocupat sotul tau si va vedeti mai rar, probabil s-a obisnuit cu pozitia burticii.
Si mie mi s-a parut la un momentdat ca mi s-a ridicat burtica la loc, dar dupa o zi doua parca era si mai jos, depinde de cum sta bebe, uneori isi ridica funduletul mai sus si de aceea pare ca burtica e mai sus, sau depinde si de ce ai mancat si cat. Eu zic ca innapoi nu mai poate da ,dar mai schimba si el pozitia ca e inghesuiala mare acolo si o fi obosit si el. Cum il simti? tot jos? atunci n-ai de ce sa-ti faci griji. Eu acu cateva zile s-a miscat gaza mica in asa hal ca-mi dadeau lacrimile de durere, de am zis ca s-a saturat si vrea sa se intoarca cu capusorul in sus sau sa iasa de-a dreptul prin burtica.
38 + cu 
Gaza22 spune:
gata va pupic, ma duc in pat sa ma rasfat cu un film si o inghetata. Maine sunt la chef sper pana spre seara sa nu fie noutati remarcabile,aaa cu exceptia lui sasha, careia ii mai scot
, poate cine stie poate il influentam pe bebe Petru. Daca nu,... sa stii sasha ca va trebui sa te gandesti si la un nume de Florin
. Auzi poate bebe Petru, il asteapta pe bebele lui Olishka? ee o ideee...Hai ca incep sa debitez, ma duc la nani, pupici.
38 + cu 
olishka spune:
Gaza cred ca ai dreptate in leg cu garsoniera lui bebe. Dar acum il simt fff jos, de parca s-ar impinge cu capul. Sotul e disperat, il roaga sa stea cuminte caci trebuie sa fie odihnit pt maine
Shasa pt tine: 

Daca e valabila teoria "ghioceii vin in pereche", atunci maine ar trebui sa nasti caci maine naste si Danadelia 
HAI Danadelia!!!
Olga
37+
David
Ayla21 spune:
Buna dimineata! Trezirea!
Am facut placinte, vrea cineva? Pana va trezitri voi le pap toate
si adios, talie.![]()
Monica
sotie si mama fericita
E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui florinela79 offffffffffff imi lipseste o vorba buna din suflet care sa a linisteasca. |
Noi suntem alaturi de tine!
Monica
sotie si mama fericitaE primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!